Stabila cum ne-am obisnuit cu imaginile RSP.Chestia cu sunetul mi se intampla si mie, nu e asta o mare nenorocire.De cand am instalat-o insa, n-am reusit uptime mai mare de 12 ore si am zis sa reinstalez totul de la zero, cu format HDD pe USB (pana acum doar stergeam vechile imagini din partitia respectiva) si inclusiv rescrierea flash-ului cu 2.02 SBL(pana acum am avut AAF 2.0c3 parca ii zice).Chiar daca il lasam pe un canal necodat, tot blocat il gaseam seara, in fine poate acum se schimba treaba.Pe partea de satelit si emu n-am reusit sa obtin vreun ecran verde cu toate incercarile de zapping si mutat antena pe usals de la 75E la 30w.Nici pe skay uk la 28 si fara emu watch activat, in conditiile in care o buna vreme a mers cu freez-uri nu s-a blocat, basca am vazut Hitman pe Acction HD cu subtitrare in limba romana cu ajutorul plugin-ului de subtitrari.Eu merg pe mbox, m-am acomodat mai bine cu el.Ce sa zic , e bine, pe partea de player nu prea m-am omorat ca nu e punctul care ma intereseaza cel mai tare, dar mai testam.
In alta ordine de idei, @Zildan, "mare om, mare caracter" si aproape singur la razboi, poate acum ca s-a dat spre studiu codul sursa sa mai apara cunoscatori in domeniu care sa-l mai ajute si pe el...