Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Page 3 of 8 FirstFirst 1234567 ... LastLast
Results 31 to 45 of 107

Thread: RSP E2 Sfinx Edition E2 RSPv3.98 TDT VER1749

  1. #31
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    6,614
    Mentioned
    27 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    Ai pauze provocate de timpii de raspuns mari ai liniilor sau emulatorului.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

  2. #32
    Standard RSP member hd56fox's Avatar
    Join Date
    21 Mar 2008
    Location
    zona HD
    Posts
    300
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    45

    Default

    Problema cu sonorul am observat-o si eu. Este aleatoare, apare destul de rar si daca schmbi canalul si revii, isi revine si sonorul.
    La mine intra prin receiver ONKYO si apoi in TV.
    Si eu cred ca am mai remarcat la alte imagini chestia asta, nu mai stiu la care ,sau daca a fost la mai multe ,dar tot rar.
    Playerul l-am folosit cam putin, si nu mi-a creat probleme.
    Una peste alta multumim echipei pentru imagine. Eu personal de cate ori am instalat AAF si PKT am fost nemultumit de stabilitate. Au poate mai multe chestii prin meniuri , dar ce folos daca la stabilitate sufera. Ca pana la urma vrem sa ne uitam la TV si sa facem din cand in cand cate o inregistrare. Restul sunt chestii interesante, care demonstreaza ce poate Kathy si cei care se ocupa de soft, si care de multe ori ne surprind prin inventivitate.
    Bravo lor
    kathy 910,Panasonic,Onkyo TX-SR706,dm800cl

  3. #33
    Golden Member vladcarama's Avatar
    Join Date
    25 Oct 2007
    Posts
    2,987
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    65

    Default

    Chestia cu sonorul, daca apare, uneori, se poate remedia shi prin apasarea butonului galben, apoi sus AC3->stereo(downmix) - Activ, treceti pe AC3->stereo(downmix) - Inactiv shi iar la Activ, fara sa mai treceti pe alt canal...
    Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!

  4. #34
    Standard RSP member hd56fox's Avatar
    Join Date
    21 Mar 2008
    Location
    zona HD
    Posts
    300
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    45

    Default

    Chestia e ca am patit-o dupa ce am postat, si pe o imagine clasica . Pe
    AAF 3.0 Beta 1w
    Asa ca se mai intampla.
    kathy 910,Panasonic,Onkyo TX-SR706,dm800cl

  5. #35
    Standard RSP member cristilamb's Avatar
    Join Date
    04 Feb 2008
    Posts
    257
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    44

    Default

    Stabila cum ne-am obisnuit cu imaginile RSP.Chestia cu sunetul mi se intampla si mie, nu e asta o mare nenorocire.De cand am instalat-o insa, n-am reusit uptime mai mare de 12 ore si am zis sa reinstalez totul de la zero, cu format HDD pe USB (pana acum doar stergeam vechile imagini din partitia respectiva) si inclusiv rescrierea flash-ului cu 2.02 SBL(pana acum am avut AAF 2.0c3 parca ii zice).Chiar daca il lasam pe un canal necodat, tot blocat il gaseam seara, in fine poate acum se schimba treaba.Pe partea de satelit si emu n-am reusit sa obtin vreun ecran verde cu toate incercarile de zapping si mutat antena pe usals de la 75E la 30w.Nici pe skay uk la 28 si fara emu watch activat, in conditiile in care o buna vreme a mers cu freez-uri nu s-a blocat, basca am vazut Hitman pe Acction HD cu subtitrare in limba romana cu ajutorul plugin-ului de subtitrari.Eu merg pe mbox, m-am acomodat mai bine cu el.Ce sa zic , e bine, pe partea de player nu prea m-am omorat ca nu e punctul care ma intereseaza cel mai tare, dar mai testam.
    In alta ordine de idei, @Zildan, "mare om, mare caracter" si aproape singur la razboi, poate acum ca s-a dat spre studiu codul sursa sa mai apara cunoscatori in domeniu care sa-l mai ajute si pe el...

  6. #36
    Standard RSP member
    Join Date
    21 Mar 2009
    Posts
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0

    Exclamation

    revin cu problema la gigi cu mgcamd, autoroll, softcam instalate; deci vorbim de local, cu reteaua dezactivata G: { 01 }

    singura setare disponibila dupa parerea mea ramane:
    network ecm timeout in seconds K: { 02 } implicit

    la care am verificat de la 01 la 15 toate variantele si problema fragmentarii imaginii si a sonorului (sporadic) raman nerezolvate; aceasta problema am vazut ca se manifesta cel mai des pe CineStar/ActionStar/GigiFilm

  7. #37
    Golden Member wambertos's Avatar
    Join Date
    26 Jul 2007
    Posts
    379
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    47

    Default

    Sunetul crapa si pe canale FTA si pe alte image mai recente, AAF si PKT.
    Forumul aaf e plin de discutii pe tema aceasta.
    Sint de aceasi parere cu @hd56fox in ceea ce priveste stabilitatea imaginilor RSP.
    Acest lucru a fost intotdeauna remarcat si pe alte forumuri inclusiv aaf.
    RSP image sint prin traditie deja, cele mai stabile.
    In plus, despre sharing si emu nu se discuta la aaf pe site, in timp ce RSP image pune accent pe acest lucru.
    Cine vrea sa vizioneze programe tv se da cu RSP, cine vrea google-plugin...

    -----------------------------------










  8. #38
    Member Beginner
    Join Date
    04 Apr 2009
    Posts
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default Season Greetings from Vienna

    Hello Zildan,

    1st of all i want to wish merry xmas amd a happy new year to all and to thank you for your efford and the new image. (i tryed to send you a PM, but it shows always 0 sent items...)

    The new image is much more stable than all others b4, i managed to to have a NO freeze time of 48hours and to even record(timer) a movie.

    Unfortunately after 48h i got either a colorfull snowy screen or a Purple screen and the UFS has frozzen again.

    My configuration is :

    UFS910 with 2.0 official image in Flash
    4Gig USBStick divided in 4 Partitions
    Each E2 Image is installed in its own Partition
    E2 latest RSP Spynx, EMUWatch on, Incubus 0.96,
    local CS to a 7025 with cccam 2.1.2
    The Card i share to the UFS is a Sky Germany Card A02 (same as German S02 card, Nagra 3 cards with Betacrypt tunneling).

    I read that all others have no similar problems anymore, so it seems that the probs occur with my setup.

    Can you help me please ?

    Thankyou in advance,
    Cheers,
    Konstantin

  9. #39
    Golden Member vladcarama's Avatar
    Join Date
    25 Oct 2007
    Posts
    2,987
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    65

    Default

    Search and put stisk Sandisk max 2 GB and is ok...
    Last edited by vladcarama; 25-12-09 at 23:14.
    Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!

  10. #40
    RSP Enigma Team
    Join Date
    28 Aug 2009
    Location
    Departe
    Posts
    437
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    40

    Default

    [Slightly off-topic] About Sandisk, apparently not all of them work. They are reported on this forum as "compatible", but I just tried couple of times to install on a Sandisk cruzer 2GB and E2 just won't boot. The procedure is fine, it worked with an WD USB HDD and a borrowed Kingston DataTraveler.

  11. #41
    Member Visitor
    Join Date
    28 Dec 2009
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default Conectare internet

    Salut,

    am instalat utimul RSP - toate bune si frumoase - dar nu il pot conecta la internet. Am modif si MAC placii in boot, KCC vede imediat kathy-ul, doar router-ul meu nu il vede (Huawei de la RTC). In mod flah se conecteaza imediat.

    am tot verificat si IP, gateway... dar to degeaba. Nu apare nimic in router.

    Are cineva o solutie ?

    Multumesc,

  12. #42
    RSP Enigma Team
    Join Date
    28 Aug 2009
    Location
    Departe
    Posts
    437
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    40

    Default

    Daca e "vazut" de KCC, atunci presupun ca e vazut totusi de router - calculatorul si Kathrein sunt legate la acelasi router, nu? Poate e problema de DNS? Intra cu telnet pe Kathrein, da un "ping www.google.com" si vezi daca iti rezolva numele.

  13. #43
    Member Visitor
    Join Date
    28 Dec 2009
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default Problema persista

    Dupa o serie de teste si azi - am ajuns la concluzia ca nu routerul nu vede placa in aceasta imag. Am instalat Indian Summer si cu aceleasi setari a mers din prima. Ideea e ca pe router apare mac-ul placii cu IP-ul (dhcp) asignat la boot in flash sau Indian summer. In schimb cand boot-ez in RSP - nu modifica nimic, ramane acelasi Ip si Mac anterior. Daca restartez router-ul nu mai apare nimic.

    Am modificat si in fisier MAC-ul placii si tot degeaba. Cum spuneam si mai sus - KCC merge ok.

    O idee ceva ? Ce mai pot incerca ?

    Multumesc,

  14. #44
    RSP Enigma Team & GM
    Join Date
    04 Feb 2007
    Posts
    385
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    50

    Default

    Nu inteleg ce ai tu pe acolo dar seteaza simplu.
    1. Scoate filtrarea dupa MAC (banuiesc ca aici ai problema de nu iese kathy pe net)
    2.setezi Ip-uri interne fixe de ex 192.168.1.1 router , 192.168.1.10 kathrein 192.168.11 calculator deoarece in conditia de sharing iti este mai usor la deschiderea de porturi .
    3 Setezi manual in receptor gateway 192.168.1.1 luat din exemplu si trebuie sa mearga.
    Nu sunt probleme cu setarea de retea pe kathy pe e2 asadar doar in routerul tau ai probleme.

    f11

  15. #45
    Member Visitor
    Join Date
    28 Dec 2009
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by f11 View Post
    Nu inteleg ce ai tu pe acolo dar seteaza simplu.
    1. Scoate filtrarea dupa MAC (banuiesc ca aici ai problema de nu iese kathy pe net)
    2.setezi Ip-uri interne fixe de ex 192.168.1.1 router , 192.168.1.10 kathrein 192.168.11 calculator deoarece in conditia de sharing iti este mai usor la deschiderea de porturi .
    3 Setezi manual in receptor gateway 192.168.1.1 luat din exemplu si trebuie sa mearga.
    Nu sunt probleme cu setarea de retea pe kathy pe e2 asadar doar in routerul tau ai probleme.

    f11
    1. Kathy iese pe net imediat cu Indian Sumer si cu flash. Doar cu RSP nu vrea. Aceleasi setari (Ip fix) au toate
    2. este asa
    3. la fel si asta

    Ciudat este ca raspunde la ping prin telnet (KCC) si in RSP. In schimb nu pot sa descarc nici un emu - imi spune sa verific setarile de retea

Page 3 of 8 FirstFirst 1234567 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •