Bun venit!
![]()
Bine v-am gasit! Sunt clona lui kroky (nu stiu de ce, username-ul asta era dat) si ma numesc acum kroky11
Dar sa stiti ca eu sunt, kroky.
Bun venit!
![]()
.
Salut si bine ai Venit![]()
Nu te credem, @kroky nu posteaza inainte de ora 13:00 !
O sa te verificam !!
Pina atunci : Herzlich willkommen und Frohe Feiertage!![]()
Salve! Vive valeqve!![]()
![]()
Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!
Te saluta Militianu....![]()
bine ai venit printre prieteni![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Bine ai venit Crocodilule!!!
daca tu esti Kroky atunci poti sa demonstrezi intr-un singur mod ...prin atitudinea ta discreta de a fii un hatru si jumatate prin postarile tale
Sper sa fii cu adevarat Kroky care acum cativa ani si-a editat avatarul cu un altfel de gif de sezon ...
daca tu esti cu adevarat asteptam sa postezi si ne dam seama singuri daca tu esti sau nu ca aici poti schimba avatarul de cate ori vrei tu
cat despre userul Kroky cred ca se poate rezolva daca chiar demonstrezi ca tu esti Kroky
Last edited by horatyu; 16-12-09 at 19:58.
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Azi nu a mers forumul toata ziua... Da, o sa-mi pun o caciulita la avatar ca a venit frigul. Daca s-ar putea ca un moderator amabil sa-mi dea userul kroky (cu kroky11 nu prea sunt obisnuit), ar fi perfect! Va multumesc la toti de urari! Voi fi plecat cateva zile, sa fiti cuminti, sa papati tot din farfurie, sa va faceti lectiile la timp si sa nu intrati in panica fiindca sunt cu ochii pe voi.
PS Aoleu, aici operatiile aritmetice la postare sunt mult mai complicate ca dincolo! Niste 1+1, 2x2 sau 2-1 nu aveti?
Salut.Foloseste calculatorul din Windows.![]()
:
Salut si bine ai venit!
![]()
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
Bine ai venit!
Esti una si aceeasi persoana cu rexkroki de pe softpedia?!Te intreb daca tot nu zici nimic de tine...
Azi am revenit in Viena, am fost plecat cateva zile. Multumesc moderatorilor pentru modificarea facuta, acum ma numesc iar simplu: kroky.
@doktorofsat: Nu sunt acea persoana, daca ma regasiti si pe alte forumuri, atunci numai sub userul meu, kroky.