-
Member
Visitor
Receptor hyundai
Buna ziua. Sunt user-ul puidemorosan (se pare ca am probleme la logarea pe forum cu acel user).
Revenind la problema cu deco-ul.
Nu cred ca este o problema de rotit lnb-ul sau de tensiune si va explic si de ce.
Pe celalalt deco am semnal foarte bun pe tote transponderele, fara intermitente. Azi noapte, tot facand diverse incercari, am avut si pe hyundai semnal de 80 cu o calitate de 25. Cand dadeam sa scaneze, imi scana parte din transpondere cu nivelele de mai sus iar apoi dintr-o data cadea semnalul. Dupa scanare, in lista de programe nu vedeam nimic si imi aparea mesajul de lipsa semnal sau semnal slab. O singura data mi-a aparut pe TVR1 mesajul 25: cartela niciodata pereche. Imediat am incercat sa ved semnalul pe acel transponder insa nu am fost suficient de rapid. Asa ca in incercarile ulterioare nu am mai reusit sa am nivel de semnal pe hyundai nici lasand-ul in bucla cu cel free nici lasand-ul stand-alone.
Nu ma pot gandi la altceva decat ca functioneaza doar atunci cand are chef si cat are chef.
Plus ca nu imi explic de ce un deco are semnal bun tot timpul iar hyundai-ul nu (si asta fara sa misc antena sau alte istorii).
O avea deco-ul free vreun preamplificator de semnal pe intrarea de la LNB?
Poate intreb o tampenie dar nu imi vine altceva in minte.
O zi frumoasa sa aveti.
Daniel
To. Admin. - ma puteti ajuta cu contul puidemorosan (sa imi spuneti de ce nu ma pot loga cu el) / Multumesc.
Am folosit 2 cautatoare de sateliti - unul analogic (cu ac si sunet) si altul digital (cu leduri si sunet) - orcicum schema electronica pare a fi identica.