Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: Conectare wireless

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Conectare wireless

Scriu aici in offtopic pentru ca nu am vazut pe nicaieri pe site ceva de genul,si sper sa nu fac vreo nefacuta.Cer scuze anticipat daca nu este locul potrivit.Deci,tot citesc pe site sa vad ce si cum cu wirelessul,atit in conectarile receiver-modem cit si in cele normale,internet etc,dar nu gasesc nimeni in domeniu,decit mici licariri pe ici pe colo.Nu sint interesat in nimic in domeniu,nu caut raspuns la ceva anume,doar informatii ca sa vad ce exista in acest domeniu in tara.Aici in Sp se folosesc in 90% din cazuri dovada ca exista si foarte multe materiale in internet,numai ca in Ro nu reusesc sa gasesc mare lucru.Revenind...am vazut pe undeva in shopping parca,si nu numai,pe cineva care vindea un modem insotit de un stick(parca asa il numea)si cred ca se referea la un adaptor wifi-usb si facea specificatia(eu cel putin asa am inteles)ca stickul este pt acel modem.Curiozitatea mea este daca in tara astfel de echipamente se vind ,,imperecheate"adica daca un anumit stick merge doar cu un anumit modem,pt ca asta mi se pare o prostie cit casa de mare(cred totusi ca am interpretat gresit).In al doilea rind sint interesat de orice legat de domeniu asta wireless-internet,si indraznesc sa intreb de ce nu exista un topic special pe acest site?Antene internet-wireless este un domeniu care ma intereseaza deasemenea si nici despre astea nu gasesc multe informatii.Acum inteleg ca este un site pentru receptia tv-satelit,numai ca receptoarele moderne de satelit folosesc internetul pentru cardsharing.Sper sa gasesc citiva parteneri de discutii in domeniul asta.

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

poti posta si la offtopic dar se putea pune la sectiuea PC http://www.sateliti.info/forumdisplay.php?f=24 sau la cea legata de internet http://www.sateliti.info/forumdisplay.php?f=37

discutii despre wi-fi mai sunt la sectiunile de receptoare care au aceasta optiune ...in general receptoare de ultima generatie mai noi care suporta asa ceva sau cand e vorba de legarea propriu zisa la net prin wi-fi , dar nu s-a facut un thread special cu asa ceva.
    Daca vrei esti invitatul nostru sa deschizi un astfel de thread cu numele ales de tine.

oricum ar fi poti intreba si o sa ti se raspunda , daca stie cineva de pe forum proplema pusa de tine
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default ..

Multumesc de raspuns.Nu sint interesat sa aflu ceva in mod special,din contra sa impart cunostintele cu alte persoane interesate.Am sa incerc sa deschid un nou subiect pe aceasta tema,acolo unde mi-ai indicat,dar sa vedem cum incep ca nu am ideie cum sint treburile in Ro,si este destul de dificil daca nu se vorbeste pe intelesul tuturor.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Sunt deja cateva topicuri la sectiunea PC.De fapt ai postat chiar si tu pe acolo.
    :