0

Dislikes:
0
-
Standard RSP member
gbox
De trei ori am introdus datele in sectiunea "my work. local gbox" si nu au ramas vizibile....HELP(ca sa nu zic altceva
)
-
moderatorii au sters postul tau probabil ca nu ai pus cardul local in titlu postului tau si nici nu ai scris deloc sau corect cerintele : ce receptor folosesti...etc si te-au trimis sa citesti regulamentul
citeste cu atentie regulamentul acelei sectiuni
http://www.sateliti.info/showthread.php?t=14391
Last edited by horatyu; 12-12-09 at 19:52.
-
tocmai ti-am sters postul. n-am apucat sa citesc ce-ai postat aici. trimite-mi pm si incerc sa-l fac eu
-
-
Standard RSP member
Pace
Nu sunt dintre cei care care cred ca lumea incepe si se sfarseste cu ei....,dar nici atat de "moale" incat sa postez ceva in limitele regulamentului,apoi sa repostez doar pentru ca cineva mi-a sters postul .....din greseala. 
Oricum ar fi fost,eu ma simt bine cu voi si va iubesc !
-
hai ca nu te inteleg
ai postat acolo si ai completat acestea :
my working local(s) =
my receiver(s) =
my linux comp =
my image =
my gbox version =
si apoi nu au ramas scrise?
sau nu ai pus in titlu cardul local pe care il ai si atunci moderatorii au sters postul ca nu ai scris bine si implicit nu ai respectat regulamentul sectiunii
sper sa ne lamuresti
oricum Snow te-a rugat sa ii trimiti un PM cu datele respective
-
Nu ti-am sters postul din greseala! Ti l-am sters deoarece nu respecta regulamentul.
Toate campurile de mai jos erau libere, n-ai scris nimic. In titlul postului lipsea numele cardului. E alegerea ta daca mai postezi altul sau nu.
my working local(s) =
my receiver(s) =
my linux comp =
my image =
my gbox version =
-
Standard RSP member
gbox
Nu stiu ce s-a intamplat....am completat toate datele,iar dupa ce am dat "submit" nu a ramas nimic din ce scrisesem.Am reintrat sa editez si iar nimic... In final am postat aici si pana sa imi raspunda careva,postul de dincolo disparuse.Nu mai conteaza.....imi pare rau ca m-am enervat.
O zi buna tuturor !