Results 1 to 2 of 2

Thread: hdd sata1.5 hitachi

Standard RSP member yky's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Exclamation hdd sata1.5 hitachi

Se da problema:
    Notebook hp530 echipat cu hdd hitachi hts 541680j9sa00, in prezentarea vanzatorului hdd este ATA dar cand am incercat sa instalez win XP nu mi-a vazut hdd........press F3...bla bla, lucru care m-a facut sa cred ca poate e, sata.
    Scot din device manager modelul hdd-ului si caut pe net.....si surpriza la hitachi acasa hardul e dat ca SATA 1.5....ok.
    Dar acum vine intrbarea de unde iau un driver pt.asta?
    La hitachi pe site, se spune ca driverul vine pe cd de instalare al placii de baza, dar la mine cei de la HP nu mi-au dat nici un cd...
    Ce pot sa fac, sa instalez win XP.....mentionez ca notebook-ul a venit cu vista basic preinstalat.?

RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Wink Re: hdd sata1.5 hitachi

Quote Originally Posted by yky View Post
    Se da problema:
    Notebook hp530 echipat cu hdd hitachi hts 541680j9sa00, in prezentarea vanzatorului hdd este ATA dar cand am incercat sa instalez win XP nu mi-a vazut hdd........press F3...bla bla, lucru care m-a facut sa cred ca poate e, sata.
    Scot din device manager modelul hdd-ului si caut pe net.....si surpriza la hitachi acasa hardul e dat ca SATA 1.5....ok.
    Dar acum vine intrbarea de unde iau un driver pt.asta?
    La hitachi pe site, se spune ca driverul vine pe cd de instalare al placii de baza, dar la mine cei de la HP nu mi-au dat nici un cd...
    Ce pot sa fac, sa instalez win XP.....mentionez ca notebook-ul a venit cu vista basic preinstalat.?
    Deobicei driverele componentelor din laptop-uri le gasesti la producatorul laptopului, pe site-ul oficial, cautand dupa model sau seria laptopului in cauza... cauta dupa serie si vezi dar cauta atat pe .com cat si .tw sau unde a fost facut... in cazutile astea greu gasesti la o componenta separat, pe site-ul producatorului componentei respective...

Succes!
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!