Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 41 of 41

Thread: WaveFrontier TORODIAL T90 original white

Standard RSP member gelu_dh's Avatar
    Mentioned
    9 Post(s)

Niciodata nu ma mai intorc la motor h-h,am avut si stiu ce inseamna ecran negru cand se misca de la un satelit la altul.Toroidala e o minune de antena, nu toti pricep minunile ...

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Si eu vreau o toroidala...in lipsa de finante ma multumesc cu doua antene ofset pe care am facut un multifed in total 11lnb !42E-5w

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Talking

Code:
    Doamne cum poate sa fie lumea asa de rea
    Lumea este rea ai dreptate , dar daca cineva cum e polly cunoaste limitele fizice ale unei asemnea antene si iti atradje atentia "cat poate o toroidala" in locatia X nu trebuie sa interpreti ca la om ii este ciuda , te invidiaza sau sa ajungi tu sa-ti porti grija de traiul zilnic ( chirie) .Daca zici ca e o gluma inseamna ca depasesti limitele bunului simt!Ia zi ce pretentii ai de la mine , termina-ti fraza!

Code:
     1w-9e-13e-19e-28e-39est, care merg fara probleme
    mark fi atent sa stii ca nu te cred din start!singurul lucru care-l faci prin asemnea postari e sa te minti pe tine insuti.

Sa-ti mearga un satelit fara probleme inseamna sa receptionezi toate tp de pe acel satelit.

Stiu precis din postarile mai multor useri valorosi ca tp pe polaritate H ale Thor 6 intra foarte greu in Bucuresti apoi Astra 1H cere chiar antene si mai mari.Receptia 19,2E fara Astra 1H chiar si din prisma canalelor FTA = sa mananci mancare necondimentata.Pun pariu ca si la 5E ai problemo la spotul nordic.Vad in semnatura ta ca ai offset pe 28,2E si 36E deci clar nici akolo toroidala nu face fata

[CODE]Am vazut si aceste toroidale SCUMPE RAU si extrem de costisitoare ( in speta cele facute in China cu asa zise mari brand-uri wave frontier, etc ). Ce pretentie poti sa ai totusi la o tabla de 0.9 si pe mai multi sateliti ??? Sa fim seriosi! Nu mai spus ca daca vrei sa ai mai multi sateliti e foarte limitata. NU am interese comerciale, e doar parerea mea avizata*, in urma testelor efectuate pe asa ceva.
    Code:
    eu am antena de mai bine de 3 ani
    Da ai dreptate polly75 in + adaug ca e buna in Ardeal am montat si eu una in MM si iti zic functioneaza ok dar aici Astra 19E , Sirius5E , Thor 6 , au semnal bun iar toroidala poate asigura o rezerva suficienta de semnal chiar si in conditii meteo dujmanoase (ploaie deasa, ceata, lapovita, ninsoare).Deci LOCATIA e fundamentala cand te gandesti sa cumperi o toroidala, poti sa ai alaturi cel mai bun instalator sau chiar tu sa fi un instalator excelent ca tot nu rezolvi mare lucru.Nu e tot 1 draq ca receptionezi cu toroidala la Baia Mare sau la Predeal

Aere la superioritate(BRADU, Diablo1 etc) nu-si au rostul deoarece fiecare investeste ca poate si cat doreste in sistemul de receptie satelit.Cunosc persoane care pot sa intoarca lova cu furca si au sisteme modeste iar altii cu pensie care au sisteme de 4-5 antene, pe deasupra nu tot ce e straluceste e din aur...

BRADU sa stapanesti sanatos ce ai dar tot din plutonul majoritar faci parte , deci aerele tale de atotstiutor sunt = 0.Uite eu am antena nu de 3 ani ci de 12 ani de pe vremea cand aceste forumuri nu iegzistau, se prindea in analog (PAL si SECAM) , prindeam 2 canale de televiziune de pe Sirius (suna incredibil la ora actuala, dar asa era pe bune) dar asta nu ma face sa u ascult parerile altora care au testat , testeaza si vor testa diferite spoturi si sateliti.Pt cei care sustin ca receptioneaza tot fara a testa si a fotografia receptiile le spun ca nu avem ce discuta.Am dat egzemplu ieri seara cum se testeaza un satelit (36E noul satelit EutelW7) deoarece am observat ca sunt useri interesati de receptia acestuia si din respect fata de ei (dic_star dau egz) am testat chiar daca acolo momentan sunt doar canale codate pe care eu nu le vad!

@ ginoburian

merci mult de apreciere si mai mult ma bucur ca ai vazut nu am dorit niciodata sa epatez prin ceea ce fac si postez , am respect pt fiecare user in parte chiar si pt simplul fapt ca nu stiu cine e persoana din spatele acelui nick si nu se stie niciodata poate dau de el si in viata reala.Mai ales consider ca toti de pe forum suntem egali si avem fiecare dreptul sa ne egsprimam parerile in limita bunului simt dar in aceeasi timp nu putem fi la fel , nu putem avea aceeasi preferinte in urmarirea canelor TV si multe altele.Era un regim numit comunism unde s-a dorit ca toti oamenii sa fie la fel din toate pct de vedere si sa egziste o elita care domina, stie si urmareste tot!Satmedia si evident F.Petroiu fac treaba buna si sunt seriosi si prompti mult peste alte firme de profil din tara si asta afirm ca am avut de a face cu ei.Nu dau nume dar alte firme intr-adevar lasa de dorit, cu toate ca sunt mai "vechi".Ce ma multumeste la tine ginoburian e ca ai pus punctul pe I ; prin afirmatia ca Eu nu ca sunt multumit,sunt foarte multumit de antena,pentru ce ma intereseaza pe mine,este mai mult decat m-am dorit
    cred ca acesta este lucrul cel mai important pt un satelitar!
    Ca sfat de achizitionare antenami-a inteles 100% clar un domn din Bucuresti "the the" : antena Emme Esse de la Satmedia receptioneaza THOR 5/6 polaritatea H in bucale (nu stiu evident cate tp) mi-a dovedit si cu poza , deci fara multa vorba e o antena excelenta!Visiosat evident este si ea o antena f reusita!

@Stargate

Imi pare rau ca din anumite considerente (antena nu este a mea ) nu pot posta un multifeed facut cu 10 lnb-uri pe antena offset de 140 cm , sa vezi ce rezerve de semnal are; incomparabil si net superior unei toroidale T90.Daca ai banii necesari, indemanare si rabdarea incearca sa faci un multifeed pe antena offset de 140-150cm si vei fi foarte multimit de rezultate!

Va doresc receptii cat mai bune!

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

@doktorofsat

personal ma mulţumesc deocamdată cu ce am

visez cu ochii deschişi la o toroidală ( 6 lnb-uri 39*e; 28*e; 19*e; 16*e; 13*e; 9*e ) + o antena fixa ( Triax multi-feed 4 lnb-uri 7*e; 5*e; 1*w; 4*w ) dar deocamdată mai sunt şi alte lucruri de făcut cu banii .

respecte
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Member Beginner polly75's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Exclamation sal

Eu nu sunt montator de antene, insa cel ce a montat astfel de antene chiar este si stie sa le monteze. Nu sunt rautacios, nu am intentii comerciale, asa cum sunt anumite persoane de pe aici. Vroiam doar sa subliniez asa cum si voi ati facut-o in sens pozitiv si anumite minusuri pe care aceasta antena le are si nu sunt putine. In primul rand dat fiind diametrul acestei antene de doar 90 cm, din ce constat citind pe aici, "fiabilitatea" acestei antene (WaveFrontier TORODIAL T90 - made in china) este data de locatia (zona) in care este montata, ar mai fi si problemele care apar la diseq, la schimbarea programelor, polaritati, dar nu mai vreau sa intru in amanunte. Raportul pret-calitate, fiabilitate pt. aceasta antena e unul scazut.

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

@polly75

ai dreptate , antena nu are aşa de mare caştig şi se recomandă folosirea in zone cu acoperire buna dar este extrem de practică şi comodă ... personal nu am avut probleme cu comutatoarele avute pe antena ( unul 8x1 şi actualul 10x1 ) comutarea intre programe aflate pe sateliti diferiti si polaritati diferite este instantanee nici nu se face diferenta intre intrari . daca aşi avea posibilitatea aşi incerca o antena mai mare ( 1,8 m ) cu montura polara dar stau la bloc şi avem interzis să montăm antene pe acoperiş .
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

RSP Enigma Team
    Mentioned
    0 Post(s)

Exista cazuri in care o antena cu motor pur si simplu nu poate fi folosita, de ex. mai multe receptoare in camere diferete. Cum au mai zis si altii, fiecare situatie e diferita, fiecare are criteriile lui personale de a decide. Si e OK asa.

Revenind la probleme mai tehnice: am si eu o antena, modelul acesta:
    http://www.nt-sat.de/SAT-Antennen/MA...ifocus-Antenne
    (nu stiu care e denumirea corecta: toroidala, eliptica, T-85, E-85?)

E centrata pe 13E, cu extreme 1W si 28E. Nu e reglata inca foarte bine, astept sa se mai indulceasca vremea sa ma sui pe casa pentru "fine tuning". Cel mai prost imi merge, evident, 28E.

Am rotit deja antena cu totul in plan vertical cam 6 grade in sens invers acelor de ceasornic. M-ar ajuta cu ceva daca as plasa LNB-ul 28E mai sus sau mai jos fata de linia pe care se afla restul LNB-urilor? Am o clema cu care as poate misca sus-jos, individual, numai acel LNB.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Thumbs up WaveFrontier TORODIAL T90 original white

Mersi mult@Diablo1,problema mea era de la lnb,am schimbat si mare surpriza acum merg totzi satelitii pe care vreau la secunda comuta de la 4west la 42est.Acel lnb inverto black multiconect ce l-am avut pe 42est,l-am pus pe hotbird si surpriza la fel ca pe 42 est,mergea 13est dar daca mutam pe alt satelit numai mergea niciunul numai venea semanal,asa ca am schimbat lnb-ul si merge perfect tot.Eu spun din ce am si ce ma lovesc cu probleme,multi spun ca centauri sau spun nu sunt bune,eu ii sfatuiesc sa incerce sa schimbe lnb-urile,bine ca am avut 7 lnb rezerva,ca daca schimbam intre ele orice satelit puneam acest lnb sau acela pe 28,2 ce am avut inverto black multiconect numai mergea am pus strong lnb ieftin si merge foarte bine.Referitor la@doktorofsat asa este mare dreptate ai si cum spunea si @Diablo1,nu tot ce este scump este si bun,sau depinde din ce lot este,si sa am noroc sa nu fie chinizarie.Referitor la @polly75,pai am acesti satelitzi,ce nu intra ok era thor si am pus offsest de 0,80sau 8,85 acela de la digitv,si ti-am spus azi noapte in mess ca nu prind pe sirius tv 1000hd pe celelate am semnal Snr80%cu Agc86 tv1000plus one.30west-aici am setat in Dm,inca nu am pus offsetul sus,dar poate pun parabola de 1,4m
    4west-SMART Universal Twin LNB TT, Titanium 0.1dB
    1west-perl edition 0.1dB aici am legat offset de dolce la diseq16x1
    4,8est-inverto black ultra
    7est-perl edition 0.1-aici am pus offset de la digitv,legat la diseq16x1
    9est-inverto black multiconnect dielectric single 23mm
    13est-LNB Strong 0.2 dB off. universal
    16est-inverto black multiconnect dielectric single 23mm
    19est-LNB Strong 0.2 dB off. universal
    23,5est-inverto black ultra
    25,5est-LNB Strong 0.2 dB off. universal
    26est-LNB Strong 0.2 dB off. universal
    28est-inverto black multiconnect dielectric single 23mm
    33est-LNB Alps single 03
    36est-LNB Alps single 03
    39est-lnb(opticum)Orton Twin 0.1db
    42est-LNB Strong 0.2 dB off. universal
    Last edited by Snow; 05-02-10 at 22:27. Reason: r12

Standard RSP member BRADU's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Quote Originally Posted by doktorofsat View Post
    Code:
    Doamne cum poate sa fie lumea asa de rea

Aere la superioritate(BRADU, Diablo1 etc) nu-si au rostul deoarece fiecare investeste ca poate si cat doreste in sistemul de receptie satelit.Cunosc persoane care pot sa intoarca lova cu furca si au sisteme modeste iar altii cu pensie care au sisteme de 4-5 antene, pe deasupra nu tot ce e straluceste e din aur...

BRADU sa stapanesti sanatos ce ai dar tot din plutonul majoritar faci parte , deci aerele tale de atotstiutor sunt = 0.Uite eu am antena nu de 3 ani ci de 12 ani de pe vremea cand aceste forumuri nu iegzistau, se prindea in analog (PAL si SECAM) , prindeam 2 canale de televiziune de pe Sirius (suna incredibil la ora actuala, dar asa era pe bune) dar asta nu ma face sa u ascult parerile altora care au testat , testeaza si vor testa diferite spoturi si sateliti.Pt cei care sustin ca receptioneaza tot fara a testa si a fotografia receptiile le spun ca nu avem ce discuta.Am dat egzemplu ieri seara cum se testeaza un satelit (36E noul satelit EutelW7) deoarece am observat ca sunt useri interesati de receptia acestuia si din respect fata de ei (dic_star dau egz) am testat chiar daca acolo momentan sunt doar canale codate pe care eu nu le vad!

Va doresc receptii cat mai bune!
    i-mi pare rau daca a iesit asa ..pt ca superior nu sint ...apropo pt a cumpara toate astea platesc in rate lunare 60 eu .asa ca nu e simplu nici pt mine.....dotore prima antena sat am luat-o prin 91 cind eram in tm.erau inca marcile nemtesti daca i-ti mai aduci aminte.....acuma din locatia care o am se vede bine dar e adevarat nu toti trasporteri dar pt ce am nevoie e mai mult ca perfectul ...share nene.

Standard RSP member Diablo1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

@doktorofsat

Din posturile tale am inteles ca esti mod, admin ,administrator pe alte pagini deci tu ai facut spam la postul care l-ai postat nu are nici o legatura cu ce a intrebat ginoburian sti foarte bine
    Aici dai dovada de profesionalism
    Nu ma intereseaza traiul nimanui de zi cu zi dar nici afirmatii nu fac ca o sa plänga dupa bani
    Aere la superioritate cum zici tu uitate la tine peste tot te bagi cu Banda C tu esti superiorul nu noi care incercam sa ajutam pe cineva la subiect
    Iti place banda C bravo tie testeaza posteaza nu tia zis nimeni nimic si eu citesc cu placere reusitele
    Azi mäine cere cineva un ajutor la opticum si ai sa zici la fel puneti oala cu banda C
    Acum o dati la intors ca nu e locatia ca nu e alta cred ca era mai frumos daca zicea eu pläng dupa banii care iam dat pentru ca la mine in zona nu merge era cu totul altcumva
    Stiu ca imi pun multi useri moderatori in cap dar asta e realitatea incepe sindromul de pe RDI daca esti prieten ai dreptate

Ps Problema lui ginoburian sa rezolvat deci se poate inchide aici
    @doktorofsat tu mai facut sa continui nu te supara vreau sa ramän prieten cu toti de aici din forum si nu se stie niciodada cänd am nevoie de o informatie pentru banda C fi sigur ca la tine apelez

O seara placuta

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Thumbs up WaveFrontier TORODIAL T90 original white

Salut!
    Am 1buc.,toroidala cu 15 lnb de la 4west la 42 est,dar mai vreau sa cumpar una sa receptionez de la 4west la 30w hispa.
    Problema este ca am un diseq centuri 16x1, si unul tot centuri 8x1,dar intrebarea mea: pot sa il fac sa mearga in cascada cu spaun sur 420f,wsg?
    Am vazut pe un site nemtesc ca merge fara probleme sur 420f,wsg,cu centauri de 8x1 dar nu ca al meu visiniu,este acela albastru,al meu 16x1 este parca w3,si acesta de 8x1 este p-168-w v2.Erau legate centuri acelea albastre 8x1(doua intr-o parte si 2 in cealalta parte.)
    Eu as pune si asa:acesta de 16x1 in sur 420f,wsg intr-o parte,si acela
    spaun de 4x1(doua) in cealalta parte,dar nu stiu cum ar merge spaun cu centuri,nu cred ca nu ar merge,dar poate sa fie centuri sau spaun
    ma refer la diseq, sur 420f,wsg merge aia stiu cu centuri,dar daca combin intre ele nu stiu...
    Si daca merge in dm 500,800,sau kathrein 910ufs,si cum ar fi setarea?
    Multumesc mult.

Page 3 of 3 FirstFirst 123