Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 41

Thread: WaveFrontier TORODIAL T90 original white

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Thumbs up WaveFrontier TORODIAL T90 original white

Salut,am mai pus un lnb pe 33E,pina aici nimic spectaculos,insa am asa:4west-42est,15 lnb,acum merg toate,dar daca dau pe 42Est,nu mai o ia pe celelalte,scade semnalul si scrie ca service could not be found,dar merge 42Est,insa celelalte nu,si sa mearga pe celelalte scot Dm din priza,si in acest fel merge tot asa pina la 39e de la 4west tot,daca dau pe 42Est,numai am semal pe resul satelitilor,duar pe el 42Est.Cred ca o fi din mufe,ceva nu am facut bine,si am mai patit am inversat lnb intre ele.
    30west-aici am setat in Dm,inca nu am pus offsetul sus,dar poate pun parabola de 1,4m
    4west-LNB Strong 0.2 dB off. universal
    1west-SMART Universal Twin LNB TT, Titanium 0.1dB aici am legat offset de dolce la diseq16x1
    4,8est-inverto black ultra
    7est-perl edition 0.1-aici am pus offset de la digitv,legat la diseq16x1
    9est-inverto black multiconnect dielectric single 23mm
    13est-LNB Strong 0.2 dB off. universal
    16est-LNB Strong 0.2 dB off. universal
    19est-LNB Strong 0.2 dB off. universal
    23,5est-inverto black ultra
    25,5est-LNB Strong 0.2 dB off. universal
    26est-LNB Strong 0.2 dB off. universal
    28est-SMART Universal Twin LNB TT, Titanium 0.1dB
    33est-LNB Alps single 03
    36est-LNB Strong 0.2 dB off. universal
    39est-lnb(opticum)Orton Twin 0.1db
    42est-inverto black multiconnect dielectric single 23mm
    1.Hispa,am puso pe prima pozitie:
    Lnb-0
    Tonebrust:none
    DISEqC Mode:Version1.1
    DiseqC Parameter:None
    DiseqC Repeats:none
    Uncommitted Swich: input1
    2.Amos
    Lnb-1
    Uncommitted Swich: input2
    Asa pina la 42 Est.Trebuia la dm500 sa pun lnb 1,input 1?
    La Dm800 stiu dar tot asa face,duar ca aici merge cu lnb 1,input 1
    Uncommited , commited,toneburst.
    Mersi mult.

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

E cam complicat...la mine daca sar de pe 1w pe 42E dureaza un pic pana revine semnalul, daca trec de pe 42E pe 1W este OK. N u stiu ce sa zic...posibil sa nu fie ok mufele la 42 E sau sa nu comute instant comutatorul pe 42E...pana la urma nu este chiar asa un satelit important...7E este mai OK decat 42...

RSP Enigma Team & GM michael86's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

1.Hispa,am puso pe prima pozitie:
    Lnb-0
    Uncommitted Swich: input1
    2.Amos
    Lnb-1
    Uncommitted Swich: input2
    Asa pina la 42 Est.Trebuia la dm500 sa pun lnb 1,input 1?

E ok asa lnb 0 cu input 1 ; lnb 1 cu input 2 ; lnb 2 cu input 3 etc... .
    Asa am eu pe un 500 cu diseq GOLD EDITION 1X 10 si functioneaza super !

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Pe Dm800 merge dar nu am 33Est,si inainte mergea perfect fara 33est pe dm500,nu este un satelit important desigur,dar nu stiu de ce face asa,ca setarile sunt facute bine.@dic_star79tocmai ca,comutatorul comuta foarte bine pe 42est,problema ca dupa ce schimb pe acest satelit numai merg resul satelitilor,decat numai acesta,daca nu schimb pe acesta restul merg totzi foarte bine si comuta de la 39est la 4west cum vreau sa schimb comuta perfect la secunda.Dar daca vreau sa ma uit la 42e restul numai merg,am asteptat si 10 minute numai vine semnalul,dar numai dau pe acel satelit,ca nu vad rezolvare numai daca e ceva important ma uit atunci stiu,ca trebuie scos din priza ca sa merga restul de la 4west la 39est.Mersi mult@dic_star79 si @michael86

RSP Enigma Team & GM michael86's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Default diseq

Schimba intrarea in diseq ce-ti vine de la 42e cu alta si vezi daca iti face la fel . Daca se blocheaza tot cu 42e -verifica lnb sau cablu' care pleaca spre el din diseq ; daca problema se muta pe cel cu care ai schimbat inseamna ca e din diseq sau ceva din setari !
    Succes !

Member Beginner polly75's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Talking sal

Super antena, merita fiecare banut.
    Ai timp destul sa plangi dupa ei apoi....

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Talking

Am citit cu atentie acest topic deschis de domnul @ginoburian!
    Cum foarte corect a scris polly75 antena nu isi merita banii si are perfecta dreptate.

Am observat ca incerci sa compensezi semnalul sclab de pe 4,8E si 23,5E cu lnb-uri Inverto Black Ultra dar evident ai semnal cat maxim pe o antena de 90cm cu toroidala plus pierderi pe comutatorul Centauri deci multe oricum nu rezolvi nimika.Stiu ca e o diferentza mare in a receptiona Ockotv si TV Noord de pe 23,5E sa nu mai zic de Sirius...Iar pe 36E iarasi as fi curios cum te descurci mai ales pe polarizarile circulare, caci nu-i tot 1 draq sa prinzi TV3 de pe 11727 L si 7TV de pe 12303 L iar de pe 28,5E iarasi iti scapa destul de multe tp si ti-ar fi scapat chiar si mai multe dc englejii nu urcau la unele semnalu. am dreptate?!, dara ca am

Standard RSP member techcenter's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

ai dreptate. vrei sa-ti spun povestea mea cu T90? am scris mai devreme (cred ca tot) in acest topic.

am tot timpul din lume sa ma plag.

p.s. eu am comutarea pe spaun..... frectie!

succesuri, va doresc!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu nu ca sunt multumit,sunt foarte multumit de antena,pentru ce ma intereseaza pe mine,este mai mult decat m-am dorit,sigur ca nu sunt profesionist in materie de satelitzi,@doktorofsat normal ca vrea sa scota din antena tot ce se poate 110% bravo lui, e cel mai bun in opinia mea fara sa jicnesc pe nimeni,se ocupa de banda c,are tot respectul meu,insa pt mine acesta antena este mai mult decat imi trebuia,eu vreau sa vad un Sky IT,Sky Germany,D+,Sky UK HD..etc si chiar le vad,referitor la sirius tv 1000 viasat am trimis fotografii cu semnalul de pe tv 1000 plus one SNR80%cu86AGC,tv 1000action 79%cu 85,cei drept nu imi intra tv 1000hd pe sirius atata,nu este semnal.La englezi merge si Sky action,sky drama ...etc.Eu nu am avut niciodata antene mari pt.,ca nu ma intereseaza,maxim am avut offset 0,9 cu h-h,ma repet nu sunt pasionat,duar sa am in casa,nici nu ma intereseaza TV3 rusii 36 est ce sa vad?Si pe 23,5 Ockotv si TV Noord ?,clar nu ma intereseaza.Iar referitor antena nu are nici o vina cu diseq centauri,vorbeam de semnal ce ma intereseaza am,decat sa misc motor de la 5west la 42 est o ia la secunda,bine gasesc buba,mergea perfect pina am pus un satelit 33est si numai o ia daca dau pe 42est ,numai ia pe celelalte,dar o sa schimb ordinea in diseq,o sa mearga sigur, la dm800 merge tot la secunda,dar nu am 33 est.P.S.Asa ca sunt mega multumit de aceasta antena,chiar mi se pare pretul foarte mic la ea,pt ca in opinia mea este o minunatie,un miracol,eu dadeam si 1000euro pe ea daca nu stiam de siteuri cu sateliti si imi spunea cineva ca exista.Asa ca nu pling dupa banutzi ,dimpotriva,ma bucur ca am achizitionat acesta antena.Desigur luna acesta o sa imi cumpar acesta antena:Visiosat SMC 120cm ,pentru west loc pe bara .Numai bine.

Member Beginner polly75's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Smile sal

Nu toata lumea sta in vest ( pentru west loc pe bara )
    Sunt curios cum o sa pui acesti sateliti 0.8W/5E/7E/9E/13E/16E/19E/23E/28E/39E sau poate de ce nu ...30W un Hispasat ceva
    Eu am o antena de 1.2 no name cu H-H o am de ceva timp si sunt super multumit. la un pret de 90 lei, atat cat are diametrul o toroidala.
    Am vazut si aceste toroidale SCUMPE RAU si extrem de costisitoare ( in speta cele facute in China cu asa zise mari brand-uri wave frontier, etc ). Ce pretentie poti sa ai totusi la o tabla de 0.9 si pe mai multi sateliti ??? Sa fim seriosi! Nu mai spus ca daca vrei sa ai mai multi sateliti e foarte limitata. NU am interese comerciale, e doar parerea mea avizata*, in urma testelor efectuate pe asa ceva.
    Last edited by Snow; 05-02-10 at 13:19. Reason: r12

Standard RSP member
    Mentioned
    1 Post(s)

Regula 12

Antena merita pt 2-3 tunere.. intr-adevar ai semnal mai slab pe unii sateliti dar iti faci treaba cu 5-6 buni..

pt mine este f buna ca pot avea in doua camere..
    1w-9e-13e-19e-28e-39est, care merg fara probleme.. sd urile doar de pe 28.2

intr-adevar pe 23,5 am 6dB, pe 16est, 7dB, 5est, intra doar akta si ukraina..

dar nu poti sa compari una HH cu una fixa..

HH e doar pt un tuner.. ce faci daca sotia vrea sa se uite la premiere si tu la Hisotry HD 1w?
    Last edited by Snow; 05-02-10 at 22:25. Reason: 12
    Vu+Zero4K, Offset Motor 1m

Standard RSP member Diablo1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Angry

Doamne cum poate sa fie lumea asa de rea
    Ar fi un titlu minunat
    @polly75

Deja intreci masura daca tu ai luat tzepa cu o antena batuta la ciocan de chinezi si nu mai poti plati chiria tre sa plängi nai ce sa faci asta e
    Sa nu imi spui tu mie ca ai toti satelitii pe care iai enumerat pe un no name de 1,2 adica nu poti sau nu stii sa montezi o T90 la care ai sisteme de ajustare fine si te pui cu ciocanul si faci coliere sa prinzi 10 lnb
    Pune si tu o poza sa vedem si noi astia care vom plänge
    In afara de 30W ii am ce ai enumerat tu am sa fotografiez sa iti arat ca merge
    NU grosimea tablei e necesara pentru mai multi sateliti ci sistemul de pozitionare al lnb-ului
    Oricum l-ai ajutat mult cu parerea ta pe @ginoburian deci tu zici ca daca isi schimba antena o sa se rezolve problema lui

@doktorofsat
    De la tine am pretentii .....nu mai zic nimic

@ginoburian

La Dm este un bug des intilnit la problema ta deci teoria ca nu tot ce e si scump e bun
    Ai 3 posibilitati la alegere
    1 Schimbi Lnb
    2 Schimbi imaginea la Dm ( de obicei se intämpla la Gp päna la versiunea 4.5)
    3 Pentru DM 8000/800 intri cu Dcc in etc/enigma 2 si copiezi setting in Pc
    Il deschizi si treci la sfärsit :
    config.Nims.0.diseqc13V=true
    config.Nims.1.diseqc13V=true
    Intri cu telnet si opresti E2 cu : init 4
    Copiezi inapoi cu Dcc setting cu cele 2 date inauntru dai un restart si probezi daca merge
    In multe cazuri a fost de folos

Baftä

Ps.Eu cred ca asa trebuia raspuns nu Batman Batman

Standard RSP member BRADU's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

cum ziceam odata ...wave frontier 90 si dm 8000 nu e pt orcine...eu am antena de mai bine de 3 ani ,am montato si gata no problem sd,hd etc merge . 1w,5e,9e,13e,16e,19e,23e,5e,28e,39e cu lnc-uri bune un swich ok....daca nu cumperi lucruri bune nu poti sa ai rezultate....asa ca tot costa in jur de 1600eu si mai mult......nu mai da-ti bani pe prostii ...clone si chinezisme de 2 lei

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

personal deţin un sistem multi-feed de care sunt extrem de mulţumit şi nu mă mai intorc la H-H ( ce frumos stă in cutie pe şifonier ) . sunt caştiguri şi pierderi pentru ambele sistem nu este cazul sa facem "miştocareli" cine vrea H-H să folosească sănătos cine vrea multi-feed la fel , daca privim acest hobby prin prisma caştigului ( să ne coste cat mai puţin privitul la televizor ) atunci un abonament la cablu rezolva toate problemele ( punem cate televozoare dorim , nu mai pierdem timpul pe siteuri sa cautam linii de sharing bune , softuri performante pentru conserve şamd ) ... acesta este un hobby destul de costisitor şi prevăd o criză de useri in momentul treceri magaoperatorului la n3 .

cu respect
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Standard RSP member BRADU's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

stargate .... daca nu faci o investitie serioasa nu poti sa ai pretentii si eu am avut motorase si antene de tot felul si nu merita efortul.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast