@zmeura si @horatyu sorry nu am vrut sa jignesc pe nimeni cred ca am scris inainte sa ma spal pe ochi si a esit alceva
e bine ca nu stergeti posturile
Dislikes: 0
@zmeura si @horatyu sorry nu am vrut sa jignesc pe nimeni cred ca am scris inainte sa ma spal pe ochi si a esit alceva
e bine ca nu stergeti posturile
Deci il pune iar pe Boc.Nu mai scriu nimic ca nu mai are rost,am scris destul si despre asta si nu merita.Continuam sa ne facem de cacao,daca o sa fie Udrea in guvern e clar.
:
Saracul Conu' Iancu( alias Caragiale I. Luca) a pierdut aceste timpuri ...
este mult peste ce a scris Caragiale si e pacat ca nu e doar o comedie la un teatru...e o realitate cruda pe care trebuie sa o induram .
Din toata Romania asta mare nu s-a gasit decat un pitic servil (pupincurist) care si-a aratat maiestria in aceasta functie 1 an de zile si e clar ca e depasit de situatie ...
In aceste vremuri de criza trebuia pus cel putin un economist , daca nu un doctor in economia aplicata la scara macro.
Asta e ..o sa ducem si aceasta rusine desi o sa plateasca datoriile uriase facute de acest "micut" Boc generatii de-a randu....![]()
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Gresit .
Dobitocul cunoscut ca Stolo mondialu' a dus in balarii propriul hotel si afacerea cu cauciucuri a lui Tofan pe care l-a consiliat .
( atitudinea voastra poate fi clasificata ca discriminatorie , au si poc-itaniiledreptul sa fie prim-ministrii in republica lui basescu )
PS nea @cartof , te poti intoarce in tara , acum o sa ai si aici un premier chretien![]()
Iti sustin punctul de vedere, te rog totusi sa nu mai foloseti "epitete", dca nu din motive de regulament, macar pentru a tine discutia la un anumit "nivel".
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Gata,axa Basescu-Boc-Videanu-Udrea ramane in continuare in functie.Deabea astept sa vad cate ordonante de guvern vor mai fi declarate neconstitutionale (Boc e expert in neconstitutionalitate),astept sa vad cat de bine va merge economia si pe ce loc va urca Videanu in top 300 anul viitor si bineinteles cat mai multe stiri cu Udrea calare,pe bicicleta,etc.Bomboana de pe tort va fi bineinteles conducatorul suprem,nu cred ca ne poate dezamagi si sunt convins ca ne va da multe momente de jena in relatiile externe dar si in cele interne cu ziaristii si chiar oamenii simpli.
Cel mai incompetent presedinte si prim ministru reusesc sa ramana in functii exact in momente extrem de importante.Le dau 3 luni (ca doar tot ei erau la butoane) si daca nu se va vedea nimic bun voi incerca sa-mi fac timp sa ma duc la Bucuresti cu prima ocazie cand se poate arunca cu oua in guvern sau presedentie.La primavara se gasesc si clocite.![]()
: