Page 5 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 61 to 75 of 83

Thread: Alegeri prezidentiale 2009

wambertos
    Guest

Pai normal ca sint tot roman
    Nici eu nu m-am referit la tine personal ci in general.
    Desi tu ai zis sa mai taca ..... si sa vina inapoi aia de dincolo.
    Cred ca am dreptul si eu la o parere, iar daca tu zici sa tac, ce sa spun: e tipic romanesc.
    Si ....-ul e pt toti nu pt. tine. S-a terminat bilciul. Discutam la urmatoarele alegeri.
    Ar fi cazul sa incheiem discutiile, mai ales ca nu sint duse intr-un mod fair play.
    Numai ne enervam degeaba.

Era sa uit: criza provocata de Basescu a ajuns si in Germania.
    Eu bag somaj tehnic la greu. Vinovati sinteti voi ca nu l-ati pus pe Geoana in frunte ca sa ne scape si pe noi de criza.
    Last edited by horatyu; 16-12-09 at 19:07. Reason: grija mare la limbaj

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Smile

Quote Originally Posted by wambertos View Post
    Desi tu ai zis sa mai taca .... si sa vina inapoi aia de dincolo.
    O mai spun odată. Mă refer la cei plecaţi pe afară care insistă să mă convingă că ei ştiu mai bine cum e viaţa in Romania. Să vină aici să vadă cum este.

Numai ne enervam degeaba.
    Aici ai nimerit-o. Bine de tot ...
    @wambertos , ca om şi coleg de forum , eu atat mai spun :
    (deşi e c-am frig , ar merge mai bine un vin fiert)

.
    Last edited by delta2k2; 16-12-09 at 19:14.

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

incercati sa discutati civilizat daca nu ma vad nevoit sa inchid topicul
    se ajunge si la cuvinte nepotrivite gen "sictir" , "prosti" si altele

nu cred ca se merita sa ne certam de la politica...ca doar stiti ca politica e curva

PS: @wambertos ===>Daca cineva nu este de acord cu dumneavoastra nu trebuie sa vorbiti fara respect : exemplu --->un cuvant edit de mine ===> DEX(dictionarul explicativ al Lb.romane)= marș de aici! șterge-o!;

eu am dat un exemplu referitor la taxa forfetara care a fost scoasa din programul de guvernare al Frantei , daca tu stii altceva inseamna ca esti dezinformat

am explicat aici http://sateliti.info/showpost.php?p=109320&postcount=54 ca defapt e vorba de 25 la suta din populatia cu drept de vot a tarii (si poate nici atat daca se pune la socoteala si cei care au votat de mai multe ori ) care a votat cu Base sau cu Geoana
    Last edited by horatyu; 16-12-09 at 19:42.
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la inceputul consultărilor de la Cotroceni cu reprezentanţii PSD, că va anunţa, joi, probabil, la ora 10.00, premierul desemnat, inainte de a pleca la summit-ul de la Copenhaga.

Sper să fie o soluţie bună pentru ţară. Prea mult scandal. Mai trebuie şi linişte.

.

Standard RSP member cartof's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

@horatyu hai ma chiar vrei sa inchizi topicu ?
    faci ca curva aia de Crinu care ii face sex oral lui Patriciu?
    ce faci ne amenini ziceati ca aici pe forum e liber sa scriem nu sint restricti ca pe rdi

Mentioned
    67 Post(s)

nu o sa inchid topicul , dar nu vreau sa se ajunga la jigniri fara rost

s-au folosit anumite cuvinte intr-un mod nepotrivit si de asta

oricum nu am luat decizia asta ...am spus ca o sa inchid topicul daca nu se vorbeste civilizat

sunt contre electorale pentru ca nu suntem de acord cu situatia politica si mai ales economica a tarii pentru ca unii ca Basescu nu inteleg sa puna profesionisti in fruntea guvernului Romanieii ci doar pupincuristi, oameni de gen "yes man" care nu pot sa aiba coloana vertebrala dreapta...

asta e durerea mare si a mea si a multora care vad dincolo de ziua de azi...
    cat despre politicienii tarii sa se aleaga intre ei , dar sa nu traim noi prost ca ei nu se inteleg pe "cascaval" si "ciolan"
    "SGU Stargate Universe"

wambertos
    Guest

@horatyu
    Inchide threadul ca e mai sanatos, nu ne mai creste pulsul
    Ti-ai dat tu cu parerea si despre situatia de pe piata de munca din Germania, pe alt forum.
    Voi inca credeti ca aici nu sint probleme, cainii cu colacii nu au murit, politicienii de aici nu ne jumulesc,etc...

In legatura cu jignirile alea, stai linistit, nu cred ca trebuia sa intervii. Uite, eu mi-am spus parerea, delta2k2 si-a spus-o pe a lui, eu accept, el accepta , bem un vin fiert si gata.
    Problema e sa nu cazi tu intre noi si mai ales sa nu o iei pe urmele unui celebru moderator, sti tu care.

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Ce plictiseala oamenui buni...ce plictiseala...

Mentioned
    67 Post(s)

@horatyu
    Inchide threadul ca e mai sanatos, nu ne mai creste pulsul
    Ti-ai dat tu cu parerea si despre situatia de pe piata de munca din Germania, pe alt forum.
    Voi inca credeti ca aici nu sint probleme, cainii cu colacii nu au murit, politicienii de aici nu ne jumulesc,etc...

In legatura cu jignirile alea, stai linistit, nu cred ca trebuia sa intervii. Uite, eu mi-am spus parerea, delta2k2 si-a spus-o pe a lui, eu accept, el accepta , bem un vin fiert si gata.
    Problema e sa nu cazi tu intre noi si mai ales sa nu o iei pe urmele unui celebru moderator, sti tu care.
    Am facut o mentiune si o rugaminte la adresa lui Luky care poate ii gasea ceva de lucru lui @Skycleaner care este intro situatie putin mai disperata...si care vrea sa isi gaseasca ceva de munca pentru ca vrea sa isi intretina familia..
    Spuneam de situatia din Germania in ideea in care cineva acolo daca munceste oficial sau la negru castiga cel putin vreo 600 de euro ori si gospodarindu-se bine poate sa puna deoparte cam 400-500 de euro si ar fi poate buni pentru familia lui ( nici eu aici in Romania nu am atat 400 de euro ) si aici este ideea pe care acolo am promovat-o acolo ...ca ar putea castiga un salar bun acolo 3-4 luni sa poate trece cu familia din iarna.
    "SGU Stargate Universe"

wambertos
    Guest

Cunosc si ma intristeaza situatia lui @skycleaner, dar nu e asa usor sa gaseasca de lucru aici, mai ales ca are mari probleme de sanatate.
    E criza mare in Germania(marinaru`e vinovat). Crede-ma!

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Cartofule vezi ca incepi sa faci spume si nimeni de aici nu intelege de ce.Ia si tu un calmant,o bere,etc.
    Nu prea inteleg care e treaba cu Germania si ce relevanta are in discutia asta,daca stam sa discutam despre criza e clar ca in Ro inca nici macar nu am atins fundul si prostia e ca NIMENI nu incearca sa limiteze urmarile crizei.La noi nu s-a facut nimic in ultimul an,s-au imprumutat bani foarte multi si acestia s-au dus fara sa se vada nimic.Deja nu se mai pot imprumuta nici de la banci la dobanzi mari,deci nu e deloc pe roze.Nu e vorba despre mofturi sau mici scaderi de salarii,e vorba despre mult somaj,concedii fara plata si inchideri de afaceri.Multe.
    Am un frate care in primavara a plecat in somaj si 6 luni de zile nu a gasit nimic peste 6-7 milioane in mana.Pana la urma a mers pentru mai mult la firma unui cunoscut,dar stiti cat are pe cartea de munca.
    Am cunoscuti si prieteni care lucreaza la privat si multi dintre ei sunt in somaj si platiti la negru,incet incet economia subterana de pe vremea PSD revine.Asta inseamna bani mai putin la buget.
    Am prieteni la bugetari care nu stiu daca la anul vor mai avea serviciu,iar acum au salariile reduse.
    Astea toate au dus la vanzari mai mici,inchiderea unor afaceri,somaj in crestere si tot asa tavalugul se rostogoleste.Astia intr-un an electoral nu au facut decat sa incerce sa ascunda gravitatea situatiei,impozitul forfetar a fost o greseala si in rest cu greu au reusit sa reduca cheltuielile bugetare cu cateva zile de concediu fara plata,dar daca nu pun mana sa taie acolo unde trebuie taiat si vor da afara oameni buni tinandu-si neamurile in functii va fi urat de tot.Pe langa asta sa incerce sa ajute privatii nu sa le puna impozite si sa incerce sa scoata la suprafata economia subterana aparuta din nou.Cum e treaba lor ca de aia se lupta ca orbii sa ajunga la manete,altfel daca stiam eu exact nu pierdeam timpul pe aici,probabil emigram in alta tara.
    :

Mentioned
    0 Post(s)

Zmeurica ce ai cu mine si cu germania nu am pomenit nimic
    am zis ca @horatyu vrea sa inchida tredu
    si asta suna rau a amenintare
    mai citeste odata ce am scris

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

@horatyu hai ma chiar vrei sa inchizi topicu ?
    faci ca curva aia de Crinu care ii face sex oral lui Patriciu?.....
    Am citit.Deci face ca cine?Care ce face?
    Serios,chestiile astea nu isi au rostul.Da-o naibii de politica,dar jignirile chiar nu au nici o justificare.
    Last edited by zmeura; 16-12-09 at 22:19.
    :

Mentioned
    0 Post(s)

ok o las balta
    ma deranjat ca ai zis ca vrei sa inchizi threadu
    dar e ok
    sa ai bafta !

Mentioned
    67 Post(s)

puteti sa continuati sa vorbiti despre politica dar sa nu ajungem sa ne jignim intre noi

ok?

probabil ca o sa numesc peste catva timp acest topic ...politica interna si externa sau geostationara...vedem noi cum o numim ca se pare ca multi vor sa discute despre politica desi mie mi sa cam urat de atata politica si in realitate o ducem mai rau decat in decembrie 1989

au trecut 20 de ani pe care profetul din Damaroaia a amintit de ei ....
    insa pe Brucan nimeni nu a dat doi bani mai ales ca a numit poporul roman "stupid people" si toti au sarit pe el ...cum isi permite asa ceva, dar se pare ca stia multe despre acest popor care poate fi condus si manipulat cu un Kg de zahar , malai , ulei ...etc deci ceva foarte nesemnificativ 1 euro , 2 euro pentru un vot

se merita?
    "SGU Stargate Universe"

Page 5 of 6 FirstFirst 123456 LastLast