Eu personal nu mai am virsta la care sa fiu influentat de ,,cineva" mai ales in materie de politica.Am intrat in discutie de dragul de a schimba o opinie si mai ales pt faptul ca pe rdi ma deranjat atitudinea lui fanta,administratorul site-ului,care se presupune ca ar trebui sa nu fie partinitor nici macar in offtopic,si cu atit mai putin sa numeasca pe unii romani ,,capshunari" ceea ce mi se pare o jignire imensa indiferent din ce punct de verede o privesti.Facind o paralela la ce zic spaniolii despre noi,atunci fanta este un tigan si mamasa o zdreanta...conform opiniei astora,numai ca nimeni nu stie cit ne luam cu ei de piept si ne aparam obirsia,si ca sa te numeasca tocmai al tau ,,capshunar" mi se pare aiurea de tot.Revenind insa la oile noastre,din ce percep din mediul romanesc din Sp,aici,pe nimeni nu intereseaza daca iese presedinte unul sau altul,ca sa nu mai vorbim si de faptul ca multi nici nu au stiut ca sint alegeri in tara.Cu criza actuala majoritatea se ocupa de viata de zi cu zi,si isi fac griji in legatura cu locul de munca care este mai important decit cine il va conduce in RO, daca va reveni.In alta ordine de idei,daca mergi la consulatul roman din Madrid,primul care iti apare in cale este ,,Guta" vinzatorul de cd-uri cu manele,dupa care dai nas in nas cu un portar care habar are pe ce lume traieste si vorbeste doar spaniola...???ciudat nu?..si in final ajungi la un ghiseu de cucoane sclifosite care la intrebarea -ce am nevoie pentru?..iti arata cu degetul murdar de nicotina un afis pe un perete care se presupune ca trebuie sa contina toate datele necesare,dar care din pacate nu contine decit informatii depasite cu multi ani inainte...si vorba aia,ce sa le faci ca doar sint urmasele fiicei lui Base,adica niste analfabete puse in functii de ...oare de cine??Asa ca preferam ca tiganu' sa o facem cu mina noastra,adica sa devenim infractori ca sa putem exista,si deci ne falsificam documentele pentru ca oricum nici alea reale nu au nici o valoare,si pentru ca oricum frontiera se trece cu spaga nu cu acte.Odata ma intrebam daca as putea sa aduc citeva kg de cocaina in tara fara sa fiu prins,si cineva care se ocupa de transporturi sp-ro,mi-a zis ca asta este o treaba usoara si nu este cazul sa-mi fac probleme,important este sa am 20 euros sa dau la sefu'....hal de lume,nu??Trecind peste toate aceste ,,mici" nereguli si fiind un pasionat in electronica si in informatica,am decis sa intru in Romania,prin internet,si sa cunosc cit mai multa lume,persoane dornice ca si mine sa comparta cunostintele dobindite cu ceilalti muritori de rind si pasionati in aceleasi lucruri.Din pacate observ,si nu ma refer doar la acest ,,offtopic"ca lumea este mai interesata de ce fac politicienii decit de ceea ce ne-a unit pe acest site,si mai ales pe aceasta planeta,satelitii.Atunci cind piratam semnalele de satelit o facem pentru ca cei de la putere au inlesnit prin legile date imbogatirea unora dintre ei in detrimentul omului de rind care nu are nevoie decit de TVR oarecare sa vada 10 minute pe zi ce se mai intimpla in tara,numai ca altii te obliga sa dai bani grei pt asta.simplu nu?daca vrei sa vezi la tv,iti bagi cablu,internet si telefon...si ca vrei si ca nu vrei,si se numeste progres tehnologic,dar pe deasupra va trebuie sa suporti si publicitatea pe care ti-o baga pe git pe banii tai...,,hai domle' ca 20 de minute la fiecare ora nu'i mult"zic ei,dar de ce sint obligat sa o platesc eu.Si cred ca mai sint si alte chestii de discutat...probabil mai importante decit presedintele tarii,sau probabil ca eu ma insel si ca sint destul frustrat ca sa vad realitatea.Nu stiu,totul este posibil si in functie de opiniile altora ca mine imi voi pune si un diagnostic.

Reply With Quote

, incomparabil peste cea cu ciorapii Loredanei Groza