Daca cel putin doi dintre Udrea,Videanu sau Pogea mai prind ca ministri ne mai ramane doar sa ne rugam.Vai de noi.
Daca guvernul Boc 4-5-6 sau cat o mai fi va avea cam aceeasi componenta nu vor avea prea multe luni "de miere" si e logic pentru ca tot ei au fost la putere.In 3-4 luni va iesi cu proteste grave si asta nu pentru ca e nasol acum ci pentru ca va fi si mai nasol,deja baietii astia au demonstrat ce aveau de demonstrat.Numai cu niste ministrii noi si capabili putem avea sperante ca se va schimba ceva si ca vor fce si ceva care macar sa nu incurce economia tarii,ca de ajutat e mai greu,dar parca nu am de ce sa imi pun sperante.
Oricum nu fac guvern cu PNL,era doar un fitil care l-au bagat celor de la PNL ca sa-i dezbine si probabil chiorul spera sa fie dat jos Crin,cu el in opozitie va fi cam greu,Tariceanu nu are prindere la public.De multe ori Crin a dat dovada de sinceritate si a spus direct ce a avut de spus.A zis din prima ca in partidul lor sunt doua "curente",l-a trimis pe Tariceanu la colt,etc.Daca te uiti la PSD nimeni nu prea spune direct ce si cum,iar de PDL ce sa mai zic,nu recunoaste nici unul ca au doar un singur "curent" si ala marin.
Tot cei de la PNL au spus clar ca primarii lor vor sa intre la guvernare pentru ca nu mai au bani la bugetele locale,stiau ca e posibil ca in 6 luni sa fie scosi de la guvernare dar pe ei ii interesa sa aiba bugetele pe anul viitor si gata.Am auzit de la cei de la PDL si UDMR texte despre "interesul national" si deja mi se face greata cand aud textul asta.Probabil ca si PSD-ul daca nu era asa ocupat cu razboiul intern incepea sa vorbeasca despre "interesul national" si nu despre ceea ce vor de fapt toti: sa prinda la putere din motive concrete nu "pentru popor".

Reply With Quote

?