Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Page 1 of 6 12345 ... LastLast
Results 1 to 15 of 83

Thread: Alegeri prezidentiale 2009

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Alegeri prezidentiale 2009

Ne adunam intr-un singur topic cu aceste discutii,va rog sa nu mai deschideti alte topicuri si sa renuntati la atacurile la persoana.
    Altfel liber la opinii,discutii,contre,link-uri si schimb de opinii.
    :

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

da,chiar va rog fiind ca nu as vrea sa ajungem ca pe la altii,sa iasa la iveala rautatea din noi deoarece am observat in topicurile anterioare un fel de refulare.....
    deci santeti liberi la opinii dar fara jigniri la persoana indiferent ca ne place sau nu opinia celuilalt

ganditi va ca santeti impreuna la o bere

Doamne ce scot din mine
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Acesta e ultimul meu post politic din aceasta campanie!

Basescu va fi cu siguranta validat pe motiv ca si psd-ul a furat si pentru ca contestatia trebuia solutionata de bec, nu de curte.

Cateva imagini in care se demonstreaza cum s-a fraudat votul in afara - PRIN STAT LA COADA!!!

PS. Ca si distractie, vedeti AICI cum se dadeau sondajele in ziua votului!

Gata cu politica pentru mine P U N C T.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Ma lasi fara un combatant de nadejde,acum era cu frauda,cu guvern,cu buget,din ce am auzit fara FMI,etc.
    Pana acum a fost distractia,de acum ar trebui sa inceapa treaba.
    :

Standard RSP member suporter's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

PSD-ul vrea sa continue scandalul care l-a facut 5 ani? Crede probabil ca asa isi vor pastra votantii?
    Geoana si Antonescu sunt decedati d.p.v. politic. Antonescu e marele perdant! A facut o eroare imensa facand campanie prostanacului! El trebuia doar sa anunte sustinere pentru Geoana si atat, dar in "inversunarea"(prostia) sa...
    E clar ca au fost furturi la aceste alegeri, dar au fost de ambele parti!
    Vorba lui Zmeura, acum politicienii trebuie sa lase orgoliile si sa ne scoata din rahat cat se mai poate! Trebuie guvern, buget si banii de la FMI.

Standard RSP member hd56fox's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Parerea mea e ca ne facem singuri rau cu "sa lasam furturile ca le-au facut toti'. Pai nu vrem sa scapam de furturi ? Chiar asa mult va place atmosfera de frauda din Romania ? Si nu e vorba doar de voturi, e vorba de tot ce misca in tara asta. Nu ar trebui ca legea sa fie respectata si sa fie penalizati conform ei toti acei care nu o respecta ? Eu cred ca daca legea ar fi respectata , 80% din problemele noastre ar fi rezolvate. Indiferent cine a fraudat trebuie sa plateasca , sa scapam de mentalitatea asta paguboasa pe care o auzim tot timpul peste tot, la tv, pe forumuri etc.
    Chiar nu va doriti sa traiti intr-o tara normala ?
    kathy 910,Panasonic,Onkyo TX-SR706,dm800cl

Standard RSP member
    Mentioned
    3 Post(s)

Default Contestarea alegerilor pe motiv de frauda

... a pdl cred ca n-ar fi trebuit sa fie facuta.
    Din cauza ca ne aduce, ca tara, intr-o situatie lose-lose.
    Daca se accepta contestatia de catre ccR (ceea ce nu prea cred, amintiti-va ca ccR l-a validat pe Basescu "presedinte jucator" intr-un dispret total fata de litera si spiritul constitutiei - n-ar avea liniste Iorgovan pe-acolo pe unde e!), rezulta ca avem niste politicieni de kko, care nu se dau indarat de la fapte penale ca sa ajunga la "ciolan".
    Daca nu se accepta contestarea, nu se accepta motivat de fraude puse la cale de pds, adica ajungem la acelasi rezultat de mai sus.
    ...Si mi-e o scirba ...

Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

Default 21.500 !

21.500 ...sa fie o cifra fatidica ? nicidecum ...

21.500 delegati PSD in cele 21.500 de sectii de votare au semnat cele 21.500 de procese verbale de sectie prin care confirma faptul ca alegerile au fost corecte, ca procesul verbal este complet si corect ! restul ... comisii judetene ...simplii purtatori de hartzoage care aduna pe o foaie ce scrie pe procesul verbal al sectiilor !
    Restul ... disperarea lui Mircica ca-i dau baronii un sut in ... binemeritat zic eu tinind cont ca pentru o completa umilire si terfelire a onarei PSD-istului onest ... Mircica i-a bagat si-n rahatul contestarii alegerilor ! Adrian macar avea un minim de decenta !

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Cei din tabara PD-lista,voi vedeti realitatea?? si nu aia TV,realitatea de zi cu zi...Poi cum va imaginati voi ca de acum ne va fi bine cu alesul vostru in frunte dupa ce 5 ani a jignit pe toata lumea,s-a certat cu toti si acum vrea sa-i ia de gat,sa-i spele si sa-i pupe si sa faca guvern?Mai mult,aud ca FMI-ul stramba din nas si ca nu va venii prea curand si ma intreb in aceasta situatie,voi cand l-ati votat pe Hahailescu v-ati gandit ce va fi dincolo de 6 decembrie?Eu sunt de acord,sa-l valideze,nu e oricum presedintele romanilor din tara,aici a pierdut,problema cea mai mare si intrebarea ce vine,cine va scoate tara din criza asta fara precedent?..Udrea,Berceanu et&co? Si va mai rog ceva,daca tot sunteti multumiti si va considerati patrioti si daca tot a-ti decis pentru noi,veniti aici in tara sa "suportati" si voi binele marinarului.Altfel comentariile voastre sunt nule de vreme ce priviti de dincolo de granita si va uitati la tara asta ca la 3D,veniti asadar si repatriati-va si sa traiti bine!!!

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

man cred ca am explicat destul de clar mai sus,fara jigniri,sa fiti votat voi in tara o proportie de 80 la suta si ati fi rezolvat prob.punct
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Daca la mine te refereai nu cred ca e cazul,nu e stilul meu si nu ma caracterizeaza sa jignesc,faptul ca v-am invitat sa veniti sa traiti cum a-ti votat pana la urma e normal,doar asta e dorinta tuturor sa ne fie mai bine.Veniti si va bucurati de ceea ce a-ti ales,ajutati tara asta din interior nu e cazul sa interpretam mai mult.In alta ordine de idei,faptul ca poate nu aveti acces la toate informatiile nu e vina nimanui,insa s-a furat ca in codru!.galeti,pilote,imbracaminte,mancare,bani..voturi cumparate pana la inchiderea sectiilor,sute de milioane de euro,cum sa castige Geoana cu 75% daca bunica de la tara a primit cele mai sus enumerate si i s-a spus cu cine sa voteze!?voturi nule 75 de mii numai la geoana,decedati trecuti pe liste care au votat,persoane din strainatate care erau trecute la vot si in tara..astea nu se pun? Avem ceea ce meritam,sa vad acum cine ne scoate din criza asta..

Standard RSP member radumx's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Parerea mea este ca ar fi trebuit ca la ora 21 a Romaniei sa fie inchisa votarea si in diaspora, astfel nu ar mai putea fi fraudate alegerile din ambasade.
    Eu am votat cu base in 2004, dar din pacate "sa traiti bine" era doar o lozinca comunista, nu l-am vrut presedinte pe geoana, era mai bine crin, daca ar fi ajuns in turul 2 cred ca ar fi castigat.Deja din pacate leutul nostru a luat-o in jos si va fi vai de cei care au rate sau liesinguri daca base nu va avea sustinere parlamentara, facandu-ne "tigani imputiti" (si ne mai miram ca occidentul ne zice asa daca si preseduntele "ales democratic" asa ne caracterizeaza daca nu gandim ca si el) si in toate felurile nu ne va castiga de partea lui, dar cred ca nici nu il intereseaza, daca oricum nu mai poate candida peste 5 ani sau poate va face o republica prezidentiala si va ramane forever presedinte ca tare ar vrea .

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Default vai vai Basescu!!!!

domnilor ,unde locuiesc eu tot weekendul inaintea alegerilor s-au dat lucruri si alimente sa se voteze cu pd ce sa mai zic cel putin la mine nu am vazut psd ul facand asta ,cconcluziile le trageti voi

Standard RSP member flowers's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

unde stau eu PSD a impartit faina,zahar si ulei. stiu asta pt ca impartea chiar un coleg de minca de al meu care e din PSD

Standard RSP member skycleaner's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

La mine in zona a predominat PSD-ul cu faina, zahar, ulei etc...
    Trecut la Sfinti

Page 1 of 6 12345 ... LastLast