Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23

Thread: Frauda?

Standard RSP member cartof's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Last edited by Snow; 08-12-09 at 19:27. Reason: r12

Super Member
    Mentioned
    0 Post(s)

In sectiile de votare erau membrii de la mai multe partide politice ( in general 6 - 7 partide ).

Unul singur era de la PDL restul erau de la marea coalitie. Hai sa fim seriosi cum putea un om sa ii fure pe restul 6.

Standard RSP member superzeama's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Smile

Quote Originally Posted by dreambox80 View Post
    eu sunt afara si am votat cu Geoana!
    Esti "afara" de prea putin timp ca sa intelegi occidentul.Romanii de afara intotdeauna vor vota impotriva comunistilor.Dupa 10 ani de stat in italia nu am intilnit nici un roman sa vrea psd.Base a cistigat doar pentru ca psd nu a reusit sa fure destul de mult si din cauza prezentei mult mai mari la vot.De ce credeti ca cei din pdl au sustinut mereu prezenta la vot?Tocmai pentru ca voturile furate sa fie un procent cit mai mic.Frauda sau nu Base a cistigat geoana ar trebui sa accepte asta.Cit timp era dat cistigator a spus ca alegerile au fost corecte....
    SS2,Soleron

wambertos
    Guest

@superzeama
    Te inseli!
    El e "afara" de foarte mult timp.
    De unii, insa, nu se prinde, sau sare ca din coltzul mesei(ca la ping-pong).

Am si eu prieteni in Italia si mi-au spus ca nu cunosc pe nimeni(in cercul lor de prieteni/cunoscuti) care a votat cu Geoana.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Sunt afara din 14 februarie 1990,cel mai mult am stat in Spania-Alcala des Henares si Leon in N-ul spaniei,in tara am stat maxim 6 ani din 1990 pana in prezent si acestia pe sarite.....

RSP Enigma Team & GM michael86's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

frauda in voluntexas , jud. agricol : - oferta de 300 ron pe cap de votant cu stampila "inrosita" , plus celebrele excursii electorale ale celor de la primarie ! (ca sa scoata lumea la vot in primul tur au mintit ca voluntari va deveni sectorul 7)
    @dreambox80 ( adica A... ) daca ai stat asa de putin in tara, de ce esti asa de vehement in ceea ce-l priveste pe Basescu ? o rugaminte : fii mai calm !
    ti s-a parut la mine ca o duc bine din cauza lui base sau lui x ? te invit sa muncesti o saptamana cu mine !

Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)
    Last edited by Einstein; 09-12-09 at 11:59. Reason: corectat eroarea!

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Quote Originally Posted by dreambox80 View Post
    Sunt afara din 14 februarie 1990,cel mai mult am stat in Spania-Alcala des Henares si Leon in N-ul spaniei,in tara am stat maxim 6 ani din 1990 pana in prezent si acestia pe sarite.....
    Daca tot spui de frauda de ce nu spui cazul tau la cei de la PSD ca poate ii ajuti

oricum nu prea ai pentru ce sa mergi la vot in ziua de azi in Romania

eu greu o sa fiu convins sa merg la vot cand vad astfel de personaje care candideaza ....
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Page 2 of 2 FirstFirst 12