In sectiile de votare erau membrii de la mai multe partide politice ( in general 6 - 7 partide ).
Unul singur era de la PDL restul erau de la marea coalitie. Hai sa fim seriosi cum putea un om sa ii fure pe restul 6.
Dislikes: 0
Last edited by Snow; 08-12-09 at 19:27. Reason: r12
In sectiile de votare erau membrii de la mai multe partide politice ( in general 6 - 7 partide ).
Unul singur era de la PDL restul erau de la marea coalitie. Hai sa fim seriosi cum putea un om sa ii fure pe restul 6.
Esti "afara" de prea putin timp ca sa intelegi occidentul.Romanii de afara intotdeauna vor vota impotriva comunistilor.Dupa 10 ani de stat in italia nu am intilnit nici un roman sa vrea psd.Base a cistigat doar pentru ca psd nu a reusit sa fure destul de mult si din cauza prezentei mult mai mari la vot.De ce credeti ca cei din pdl au sustinut mereu prezenta la vot?Tocmai pentru ca voturile furate sa fie un procent cit mai mic.Frauda sau nu Base a cistigat geoana ar trebui sa accepte asta.Cit timp era dat cistigator a spus ca alegerile au fost corecte....
SS2,Soleron
@superzeama
Te inseli!
El e "afara" de foarte mult timp.
De unii, insa, nu se prinde, sau sare ca din coltzul mesei(ca la ping-pong).
Am si eu prieteni in Italia si mi-au spus ca nu cunosc pe nimeni(in cercul lor de prieteni/cunoscuti) care a votat cu Geoana.
Sunt afara din 14 februarie 1990,cel mai mult am stat in Spania-Alcala des Henares si Leon in N-ul spaniei,in tara am stat maxim 6 ani din 1990 pana in prezent si acestia pe sarite.....![]()
frauda in voluntexas , jud. agricol : - oferta de 300 ron pe cap de votant cu stampila "inrosita" , plus celebrele excursii electorale ale celor de la primarie ! (ca sa scoata lumea la vot in primul tur au mintit ca voluntari va deveni sectorul 7)
@dreambox80 ( adica A... ) daca ai stat asa de putin in tara, de ce esti asa de vehement in ceea ce-l priveste pe Basescu ? o rugaminte : fii mai calm !
ti s-a parut la mine ca o duc bine din cauza lui base sau lui x ? te invit sa muncesti o saptamana cu mine !
Frauda la Antena 3!
Date cu sondaje in timpul zilei
Last edited by Einstein; 09-12-09 at 11:59. Reason: corectat eroarea!
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"