Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23

Thread: Frauda?

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Frauda?

Imi poate explica cineva cum de eu apar in 2 liste de votanti una in tara si alta in Italia? ma sunat un amic si ma intrebat curios fiind de ce nu imi activez cartela de vodafone ro daca tot sunt in tara,mirat lam intrebat? cum dracu sa fiu? pai..am fost la vot si ti-am vazut numele si semnatura,am crezut ca esti in tara,frate eu am votat la Milano nu in ro sunt in Italia si nu am de cand sa mai ma reintorc nici macar in vizita,inseamna ca intradevar e o problema in tara.....restul va las pe voi sa comentati!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Frauda????..la lumina zilei.Prietena mea are o sora geamana,ieri a mers sorasa la vot inaintea noastra si suna de acolo: surpiza!!! in locul ei era deja semnat de prietena mea!..astfel a fost rugata sa semneze si ea in locul prietenei mele.Ajunsi la votare i se transmite iubitei mele ca a votat deja si cand face dovada ca nu a votat i se recomanda sa votzje in locul altui membru din familie.Refuza acest lucru si surpriza 2 - i se da un buletin de vot si e rugata sa voteze repede nemai fiind nevoie sa semneze pe liste.Iata cum a luat Base 2 voturi in plus la o singura persoana.Sigur,prietena mea a votat cu "comunistii" insa cine votase in locul sorasii si apoi locul lasat liber ce ramane la urma.Sa nu mai spunem de bani si ulei,haine..deci da,s-au furat voturile noastre la greu!!!

Standard RSP member Diablo1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

@dreambox80
    Nasol asteaptate sa te sune la usa cineva ai fraudat la greu
    Da cu cine ai votat poate nu corespunde cel din Ro cu Ital.? si atunci vot null
    Ar trebui sa suni la ProTv sa le zici aia verifica sigur

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

ce dracu moo,dar in favoarea cui?ca doar no fi fraudat doare base

pana una alta dovediti voi ca voturile alea au mers la base,pana atunci........
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

wambertos
    Guest

Daca imi amintesc bine de prin presa, toate alegerile de dupa `90 au fost fraudate.
    Deci in ce consta noutatea?

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Noutatea e ca de data asta au furat si cei de la putere si cei din opozitie.
    :

dMd
    Guest

Iti pot explica eu, aparent este simplu. In primul rand tu intrebi daca este frauda. Din punct de vedere legal nu este corect ce s-a intamplat, dar vina apartine ... celor de la primarie si de la postul local de politie care probabil nu au fost instiintati conform procedurii legale (sau a omis lucrul asta cineva care doarme pe el cand lucreaza cu actele) ca tu esti plecat din tara.
    Apoi, cand un cetatean cu drept de vot apare in fata comisiei de votare, trebuie sa prezinte actul de identitate admis de normele in vigoare si sa spuna numarul de votant care se afla pe o lista la intrarea in sala unde este urna si cabina de votare. Daca din intamplare acea persoana nu stie acest lucru se prezinta la comisie si aceasta il cauta pe liste, odata ce apare cu drept de vot i se cere sa semneze in dreptul numelui si a numarului de identificare. Aici intervin mai multe probleme, daca atat votantul, cat si membrul comisiei are caciula pe ochi si nu vede ce face, este posibil ca cel ce semneaza sa semneze cu un rand mai jos sau mai sus. Ce crezi tu ca va face membrul comisiei ? in mod sigur cand va sosi la vot cel in dreptul caruia a semnat "turmentatul" il va pune sa semneze in locul "turmentatului", asta in cazul in care ambii se prezinta la vot, daca nu ... nu este paguba, ramane un loc gol. Din acest motiv apar diferentele de care se tot vorbeste la TV, dar este un lucru stiut si este tolerat de reprezentantii comisie si de catre observatori cu toate ca este ilegal. In legatura cu faptul ca amicul a vazut ca ai votat in Romania, ori este o gluma ori ceva este in neregula, inseamna ca i-a fost data lista cu alegatori sa o studieze, iar amicul se pare ca iti stia bine semnatura, ca altfel mai greu sa vezi cine a semnat si unde. Iar vina o poarta membrul comisiei care a facilitat asta si nu un partid anume, acesta este platit cu aprox. 50 de euro sa respecte legea si nu sa o incalce , iar din cate stiu in acea comisie sunt membri reprezentatnti din toate partidele candidate care se verifica reciproc, nu numai dintr-un singur partid. Deci in concluzie ce relatezi tu culpabilizeaza intrega comisie de voatre din localitatea ta si in consecinta ar trebui ca legea sa isi spuna cuvantul, ce te faci insa ca in mod sigur PD-L este in minoritate ca numar de membri si nu poti spune ca doar el este de vina ? A fraudat doar PD-L sau a fost o frauda de comun acord intre PD-L si Coalitie ? aici este intrebarea.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Daca credem ca s-a votat corect atunci putem presupune tot felul de scuze pentru "greseli",dar la noi se plimbau astia cu urna impreuna cu politistul cu toate ca nu erau chemati de fapt de babe.
    -Unde sa pun maica stampila?
    -Acolo unde scrie PDL,matusa.
    Asta prin zonele unde au astia mai multi primari si unde de fapt au si castigat,mai mult ca sigur in judetele rosii era invers.
    :

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

sa se faca un sistem informatic in retea , dar paralele cumva de internet sa nu apara surprize ca la eurovision si atunci in momentul cand CNP-ul apare de doua ori sa nu poata vota respectivul sau cand CNP-ul este unul fals

Pana acum frauda era minora in sensul ca votau mortii , dar acum voteaza si cei care nu se duc la vot de doua ori sau de mai multe ori
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Standard RSP member cipryDXfeed's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Nu au fost fraudate!

Base a castigat din singurul motiv cei din afara au votat cu el!

In timp ce geana sarbatorea invingerea pe realitatea , ce au zis romanii de dincolo haideti la vot fratilor!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

eu sunt afara si am votat cu Geoana,ce o fi votat cei din tara in locul meu e lesne de inteles,oare le vor anula? nu cred,se fura la greu in tara,acum se va fura si mai mult....daca a mai ramas ceva de furat...probabil saracia!

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

ce o fi votat cei din tara in locul meu e lesne de inteles

e o remarca tendentioasa,zau asa
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Standard RSP member cartof's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

propaganda prea agresiva ma facut sa sun si sa trimit bani in tara ca ai mei sa puna stampila pe base ne vine acru sa auzim de patriciu vintu voiculescu astia sint blestem pe tara noastra nici dracu nu vota cu base daca excroci astia nu se bagau
    vezi fiecare din noi cei din diaspora am convins inca cel putin 2-3 persoane in tarra sal stampileze pe base asa ca contributia diasporei e mai mare cretini mei vroiau sal voteze pe gioana ca ilici lea dat pamintu inapoi ziceau ca base a furat destul greu leam schimbat parerea
    ei din tara vroiau sa ma convinga pe mine ca americani il vor pe gioana

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Poate ei din tara stiu mai bine cum e cu fiecare dintre fostii candidati.
    Acum sigur nu le pare rau ca au votat cu Base,probabil spera sa dizolve dementul parlamentul sa le mai trimiti niste bani,pentru parlamentare.

PS: Data viitoare sa ma cauti si pe mine.Vezi ca sunt scump.
    :

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Question sal lalea

doar un partid a fraudat! si cu presedintele in frunte cel putin 10% le-a luat traienik.ce ne facem fratilor miroase nasol 5 ani .sa dea domnul sa ma insel !
    somewhere here!

Page 1 of 2 12 LastLast