Eu o sa bag o " Geoana" numai asa ca sa mai schimbam putin dictatura lui Basescu!
Dislikes: 0
Traian Basescu
Mircea Geoana
Nu votez
Hai sa scapam si de treaba asta.Alegeti cu cine votati in turul doi.
Am pus si "Nu votez" ca sa am ce sa aleg si eu.
:
Eu o sa bag o " Geoana" numai asa ca sa mai schimbam putin dictatura lui Basescu!
si eu ! am bagat un base , asa , ca sa nu ma conduca un ( zitat din marele intelept al natiei ): prostanac !
![]()
eu ma abtin ca inca nu sunt convins sa ma duc la vot
nu am pe cine sa aleg
romanii o duc mai rau dar voteaza tot cu cei care au facut sa le fie asa
bleeeahhh!!!![]()
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Eu am votat in duminica orbului cu Ratiu, in 96 cu Constantinescu, m-am abtinut intre Iliescu si Vadim, am votat cu marinaru in 2004 si m-am batut ideologic pentru el, am votat cu Crin acum iar peste 2 saptamani trimit marinaru la vapoare, ca nu se mai poate.
O sa imi iau manusi ca sa nu ating stampila si buletinu de vot!
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Care a votat aici de doua ori ?
Si de ce cu base ? Traieste asa bine ?
.
Eu cred ca nu am pe cine sa votez ,stim cu totii ca la fel de "bine"o sa traim alegand pe oricare din astia doi, cred ca totusi trebuia sa fie altcineva la conducerea tarii.![]()
ehe ..trimiteti voi marinarul la plimbare si sa va vedem ce o sa mai bociti 5 ani cu prostanacul ..vanghelie si hrebenciuc ... antonescu este condamnat la uitare cu aceasta miscare ... parerea mea este ca nu o sa mai pupe niciodata functia de presedinte cu aceasta plecaciune in fata comunistilor ... dar este greu sa stai drept cand il ai in carca pe patriciu care are foame de afaceri si care are obligatii fata de psd din vremea cand nastase a sters din datoriile petromidia fata de stat ... lasa traiane daca o sa te invinga comunisti facem una lata in cinstea ta![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Mi-am schimbat mentalitatea!Totdeauna am votat schimbarea...care schimbare nici eu nu stiu !Am vrut in bine si intotdeauna am luat teapa!...si nu vreau sa mai platesc in continuare la inca unu in plus salariu si pensie de presedinte pe viata.
Sa va fie bine la toti cu oricine votati!!!
popey si ai lui sunt tot comunisti
daca nu intelegeti asta atunci sunteti manipulati de baselu'
aiurea zice el ca e de dreapta este tot de stanga plus ca minte de ingheata apele : " sa traiti bine! "
schimbare este necesara tot timpul pentru ca daca nu nici nu il mai puteti da jos
nu ma incanta deloc Geoana dar decat marinaru...
incercati sa vedeti realitatea...romanii o duc mai rau dar voteaza tot cu cei care au fost la putere inseamna ca e o furaciune la alegeri , nu pot romanii sa voteze tot ca inainte .
"SGU Stargate Universe"
chiar credeti ca presedintele poate influenta viata economica a tari ??? astea sunt atributiile lui ? sunt vorbe arunca aiurea ca o ducem greu ca a fost basescu presedinte ... cate guverne s-au perindat de cand este presedinte si nu au facut nimica bun ... toata clasa politica este vinovata de starea economica a natiuni . cand a mers economia si a fost crestere economica a fost meritul liberalilor ( unde dracu or fi bani din cresterea economica doar vosganian -armeanul o stie ) cand a fost recesiune este meritul lui basescu ... hmm va imbatati cu apa rece daca credeti ca prostanacul o sa aduca bunastare ... au o foame de bani moguluinu vedeti ca toate tunurile sunt pe marinar , irealitateatv si abureana3 mint cu nerusinare ... dar si daca castiga piratul
oho pe multi ii va trage de outze .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
ai dreptate
presedintele nu are atributii in economie...dar cand e pus boc premier si ala nu face nimic pana nu il intreaba pe baselu atunci da are influenta mare in economie
dar asta e realitatea , daca am avea oameni "verticali" care au personalitate atunci da... tara ar merge mai bine ...dar cat timp stam noi si pupam dosul sefului asta meritam
"SGU Stargate Universe"
Evident ( trebuie insa un guvern de pupincuristi ). Numeste un prim ministru ca boc si un ministru de finante ca pogea si bagi in faliment si emiratele arabe si norvegia si luxemburgul .Cind tara arde ( bani pentru cheltuieli curente din imprumutul de la FMI&BM ) , baba se piaptana cu 2 noi primministrii fara sustinere politica , fara guvern , fara buget , fara masurile convenite cu finantatorii ....
daca promiti ca votezi pe geoana iti explic
pai si pe cine ai vrea sa fie ?? a fost altcineva presedinte ??
asta da .... asta este singura posibilitate de exprimare politica ale lui basescu .
tu chiar te gindesti sa-l votezi pentru asta ??![]()
Politica e cea mai mare curva...si nu o sa stim niciodata pe cine sa credem!De propaganda sunt satul.Doar ca noi romanii asa am fost de cand e lumea sa traim cu speranta...ca doar asta ne-a mai ramas.
Mda,nu prea ai cu cine discuta.Cum intrebi de ce ne-au bagat astia in datorii ca nu se vede nimic ti se raspunde cu aberatii despre altii si cu texte despre moguli.Vai de capul nostru,sa va luati galetile inainte de vot.
Eu sperante oricum nu mai am,suntem o tara de tigani din estul Europei si se vede.
: