0

Dislikes:
0
-
Banned
Frauda?
Imi poate explica cineva cum de eu apar in 2 liste de votanti una in tara si alta in Italia? ma sunat un amic si ma intrebat curios fiind de ce nu imi activez cartela de vodafone ro daca tot sunt in tara,mirat lam intrebat? cum dracu sa fiu? pai..am fost la vot si ti-am vazut numele si semnatura,am crezut ca esti in tara,frate eu am votat la Milano nu in ro sunt in Italia si nu am de cand sa mai ma reintorc nici macar in vizita,inseamna ca intradevar e o problema in tara.....restul va las pe voi sa comentati!
-
Standard RSP member
Frauda????..la lumina zilei.Prietena mea are o sora geamana,ieri a mers sorasa la vot inaintea noastra si suna de acolo: surpiza!!! in locul ei era deja semnat de prietena mea!..astfel a fost rugata sa semneze si ea in locul prietenei mele.Ajunsi la votare i se transmite iubitei mele ca a votat deja si cand face dovada ca nu a votat i se recomanda sa votzje in locul altui membru din familie.Refuza acest lucru si surpriza 2 - i se da un buletin de vot si e rugata sa voteze repede nemai fiind nevoie sa semneze pe liste.Iata cum a luat Base 2 voturi in plus la o singura persoana.Sigur,prietena mea a votat cu "comunistii" insa cine votase in locul sorasii si apoi locul lasat liber ce ramane la urma.Sa nu mai spunem de bani si ulei,haine..deci da,s-au furat voturile noastre la greu!!!
-
@dreambox80
Nasol asteaptate sa te sune la usa cineva ai fraudat la greu
Da cu cine ai votat poate nu corespunde cel din Ro cu Ital.? si atunci vot null
Ar trebui sa suni la ProTv sa le zici aia verifica sigur
-
-
Daca imi amintesc bine de prin presa, toate alegerile de dupa `90 au fost fraudate.
Deci in ce consta noutatea?
-
Membru de onoare
Noutatea e ca de data asta au furat si cei de la putere si cei din opozitie.