0

Dislikes:
0
-
Standard RSP member
Daca a avut 50 descarcari merita sa mai ramana inca 120 zile linistit . Nu este o problema de spatiu. Vreau doar sa fie clar pentru unii ca nu este o solutie de backup de date, apoi sa ma contacteze peste 30 zile ca nu mai are fisiere care erau importante pentru el. Este un site de filesharing , nu un site de backup de date.
Deci fisierele care au adunat ceva downloaduri vor fi tratate ca fisiere cu interes general.
Mai da omul o cautare prin arhiva la vreun forum .... ar fi pacat sa gasesca un link invalid.
-
eu am pus acel patch pt schimbare de MAC la dream si are vreo 25-30 de descarcari... de asta spuneam ca tot asa a ramas de mult timp si nu vad sa se mai fi descarcat
o sa incerc sa fac un updat la informatie aici pe forum si atunci poate o sa treaca de 50 de deescarcari
-
Standard RSP member
Nu e nici o problema daca ramane pe server inca 4 luni.
Asta este si ideea acestui site ... cand cineva cauta trebuie sa gaseasca.
si sa faca download imediat.
-
Standard RSP member
In ultimele zile am mai lucrat la site, au fost cateva mici perioade in care site-ul nu a functionat, sau downloadul a mers mai greu. Imi cer scuze daca v-am creeat neplaceri. Tot raul inspre bine pentru ca am facut imbunatatiri.
Updates 13-01-2010 :
- Din acest moment site-ul genereaza linkuri directe de download
asta inseamna :
- se poate folosi download manager
- este posibila optiunea resume
- se accepta mai multe download-uri simultan
- am mai adaugat 2 noi servere ... astfel banda nu va mai fi atat de aglomerata .
Multumesc tuturor celor care folosesc easysurf.ro si sper sa fiti multumiti de serviciile noastre.
toate cele bune .
-
Nu ştiu ce-ai făcut acolo , dar azi dimineaţă mergea download-ul cu 2 mega /sec , dar acum nu vrea să treacă de 180-200 k /sec.
Mai aruncă o privire , ceva nu-i in regulă.
Opţiunea resume şi download-urile simultane sunt binevenite.
.
-
eu acum la ora asta nu pot intra pe site... why?
-
Standard RSP member
E o problema la serverul ce gazduieste site-ul.
Sorry ... revine repede
-
Expert Gigablue & Mut@tant 4k
-
Din ce văd eu , a crescut viteza de transfer la 4.25MB/sec

.
-
Expert Gigablue & Mut@tant 4k