Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 42

Thread: Ce face de fapt DM? INTREBARI STUPIDE

Member Visitor sylviu's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Deci:de o luna sunt posesorul unui DM500s gata configurat ,legat si l-a router internet,antena fixa pe thorr ,vad impecabil jiji si eu nu inteleg de ce vor unii sharing.Daca nu stiu germana,engleza franceza ce fac? ma uit la poze?,si daca am tzeava buna la net descarc orice film in p.c.Poate de dragul de a avea cit mai multe programe sau ca i-a cheile singur ....sau ca vine o zi si n-o mai fi bagam cartela sau unul i-a cartela si altii 10 vad .C-am multe intrebari ptr un incepator,cind toti intreaba cum sa faca sharingul eu intreb ,de ce?
    Va multumesc ca ati avut rabdarea de a citi si multumesc deasemenea celor care imi vor raspunde...si binenteles si rautaciosilor care vor spune ca mama prostilor e mereu gravida.O seara buna.

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Numai prin simplu fapt ca la orice ora vrei , poti urmari diferite transmisiuni/filme , fata de o grila de kkt de la cablu ( indiferent daca este pe analogic sau digital , in ambele variante esti la mana lor si culmea ii mai si platesti )
    In legatura cu limbile stiute/nestiute de fiecare user , aici sant foarte multe variante ( insa a trecut vremea cand te uitai la "Studio X" , sambata seara si tot asa foarte multi nu cunosteau o "boaba" bulgara )
    Da decat 2 1/2 "partial color" si 90% politica , mai bine - bulgari si jocurile pe "ZX Spectrum"
    Cam acelas lucru si in ziua de azi , daca urmaresti atent prg. nationale , dupa o luna te asigur ca vei stii pe din-afara toate filmele , la telenovele din 2-3 seriale urmarite stii ce va urma tot anul , "show-urile circarilor" din politica si massmedia sant enervante la culmea ( fiecare da "in gat" pe altul , massmedia ii mai intarata ) si multe altele
    In general o grila de prg. a unei televiziuni nationale actuale , arata mai nasol decat era o grila de prg. inainte de cutremur ( cand era televiziunea alb-negru si nu se amplificau asa de tare ca in prezent toate evenimentele negative din societate )
    Te intreb eu acum , oare se merita sa mai urmaresti asemenea prg. "infecte" ( au de unde invata copii acum foarte multe lucruri negative de la tv ) ?
    Asa pe la straini si daca cunosti si engleza ai mai multe sanse de a viziona chiar si premiere artistice/concerte/transmisiuni sportive live s.a
    Parerea mea personala ca inca se merita sa urmaresti alte prg. , decat cele nationale ( bine inteles nu strica din cand in cand sa mai asculti/urmaresti ce "mancatorii" politice se mai petrec , asta asa ca sa stii cu cine mai "votezi" !?! )
    Nu zic ca nici strainii nu "calca in strachinii" , dar parca nu sant asa de enervante/amplificate ca la noi

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

ia sa fiu eu ala rautacios si sa te intreb de mama prostilordar mai bine te intreb altceva,TU DE HOBBY ai auzit ceva?sau tu esti posesoru de dreambox care l scoate din cutie il conecteaza la antena si URAAAA am semnal
    mai sant multe de spus despre acest hobby insa sant prea plictisit sa ti explic ce inseamna share,receptia satelit,receptoare etc
    deci tu esti posesor de dream gata configurat,pai ce dracu sa spun man la o asemenea constatare de a ta si mai ales pe un forum de specialitate
    hai sa dam naiba si pe DX-eri ca si aia freaca buha aiurea cand pot sta pe digi sau alt dth
    eu iti doresc vizionare placuta cat or mai tine keyle iar daca esti posesor de card configurat pe dream atunci trebuia sa ramai pe receptorul lor extrem de fin si erai un simplu abonat si nu iti mai faceai atatea complexe

zau man asemenea remarci nu isi au rostu

ai facut ca si cum te ai infiltra in galeria dinamo si ai striga hai steaua

rautacios?nu,chiar domol
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Pentru mine sharingul e doar inca un pas facut de-a lungul timpului.Receptia sat e mai veche,de pe vremea cand nici macar nu era cablu sau atunci cand a aparut (ca si acum) nu gaseam un program de muzica bun,unul de desene animate,unul de stiri,unul de filme, ceva xxx,etc.Normal asta se intampla si inainte de era sharingului.
    E drept ca deja in ziua de azi daca te uiti pe Digi iti cam ajunge,dar nu cu acel receptor,nu toata grila,etc.Se rezolva si asta ca "e prea simplu,de ce va agitati" si te asteptam pe forum sa ne intrebi de ce ai dat tu o caruta de bani pe o conserva pe care vezi doar CityTv si de ce nu iti da nimeni si tie o linie fara local.Soon.
    :

Standard RSP member Diablo1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

@sylviu

Vezi daca nu ai invatat la scoala alta limba asta e
    Las ca si mie imi plac Mynele
    Sincer cine tea impins sa vi in acest forum

mfg

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Smile

Quote Originally Posted by sylviu
    Deci:de o luna sunt posesorul unui DM500s gata configurat ,legat si l-a router internet,antena fixa pe thorr ,vad impecabil jiji si eu nu inteleg de ce vor unii sharing ...

Mai ai răbdare cateva luni , după care să ne spui cat de impecabil mai vezi jiji. Desigur , fără sharing ...
    Cred că o să-ţi schimbi radical punctul de vedere ...

.

RSP - Team dan2000's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

" nu inteleg de ce vor unii sharing "

nu intelegi tu multe ...eu nu inteleg ce cauti aici.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Usor ca speriati victimele bisnitarilor.Nu a apucat saracu nici macar o schimbare de chei.
    In plus ia vedeti titlul topicului,nu va minunati.
    :

Mentioned
    0 Post(s)

M-am gindit eu ca unii o sa fiti rautaciosi,mutumesc celor care inca ii mai inteleg pe incepatori.
    P.S. Conserva are pret de kk 319 ron vi se pare o avere?

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

E abonamentul la pachet baza sau chiar extra 1 la Digi pe un an.Pentru unii e mult,pentru altii poate putin.
    Ia inscrie-te la pescari pe forum si intreaba-i de ce merg la pescuit daca de fapt pot cumpara pestele de la magazin?
    Am inteles ce ai vrut sa intrebi pentru ca de exemplu si eu am fost la pescuit si m-am plictisit de moarte.
    :

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Quote Originally Posted by sylviu View Post
    M-am gindit eu ca unii o sa fiti rautaciosi,mutumesc celor care inca ii mai inteleg pe incepatori.
    P.S. Conserva are pret de kk 319 ron vi se pare o avere?
    Eu ii inteleg doar pe incepatorii care vor sa invete. Cat despre pretul de "kk" mai bine iti cumparai 2 buc. Sa ai de rezerva atunci cand se va schimba cheita.

Mentioned
    0 Post(s)

Da...la cei pasionati nu m-am gindit,microbul odata instalat da dependenta pe viata si aici merit critica,dar nici unul nu-mi spune ca antena mea batuta in cuie pe thorr cu un singur Lnb.... vede atit.
    Un motor rezolva problema,si citeva link-uri sa vad grilele de programe de pe alti sateliti ,si pe urma ..........sa intreb de ce sharing.?De asta am venit aici ca sa inteleg mai repede si sa nu dau cautare pe google ptr fiecare problema.
    Era mai simplu decit sa strig:POPA si voi: BATMAN, BATMAN.

RSP - Team dan2000's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

pai cum spunea si @zmeura ce rost are sa pierzi o zi pe balta, sa consumi si benzina ca sa prinzi 2 fatze cand cu banii de benzina cumperi peste de la supermagazinul de langa tine de saturi 5 persoane? asa si cu share , unii au 2 -3 abonamente platite la zi dar nu au vazut un film de la cap la coada de cateva saptamani... sunt cei care pun un pach si vad ceea ce-i intereseaza (multi dintre ei la al 2-lea receptor facut devin experti si vand si la altii) si cei care isi bat capul, dupa parerea unora aiurea, nu neaparat pentru a viziona efectiv acele programe ci ptr. satisfactia pe care o au atunci cand reusestc sa pua in functiune un sistem.
    Last edited by dan2000; 30-01-10 at 03:29.

Member Visitor LUC1K's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Arrow Incepator

Va salut.
    Ca sa nu deschid topic nou am sa va rog, daca aveti putina bunavointa si timp:
    Am un dm500s gata configurat (ptr d..i tv). L-am cumparat, mi-am cumparat antena + LNB, l-am pus pe thor. Deoarece informatie exista nu as putea de ce sa ma plang...insa aceasta informatie este foarte diversa in asa fel incat nu stiu cu ce sa incep si cu ce sa termin. Am backup facut la imaginea de pe el, am cablu rs232 full facut de mine (functionabil), este conectat la router, am configurat ngrab si am inregistrat cu el... si multe asemenea.
    Ce doresc, de fapt : Trimiteti-mi si mie pe PM niste ponturi - linkuri catre pasii care trebuiesc urmati (dar in ordine,nu de-a valma). Doresc sa-mi iau o card la unul dintre provideri pe termen lung si sa fac sharing in casa la mine (la receptorele mele- am de gand sa mai cumpar 1). Care provider se preteaza la ceea ce doresc sa fac?
    Cunostinte in ceea ce priveste receptia pe sateliti nu am, de aceea, pe langa ca citesc si eu, am nevoie si de ajutorul unor prieteni care sa ma ajute. Sa nu fiu inteles gresit, nu vreau mura-n gura. Pe aci tutorialele au ajuns sa fie foarte vechi (2004 - 2006). Intre timp lucrurile vad ca au evoluat foarte mult. Va multumesc anticipat si raman indatorat.

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

de ce sa fie vechi,punerea,dezinstalarea si instalarea pluginurilor se face la fel ca in 2004
    cat despre carduri,max,focus,dolce care doresti tu,la digi e mai complicat
    in rest ai tot pe forum,trebuie doar sa cauti si nu sant de a valma sant in ordine,totu e sa cauti ce doresti tu sa sti
    spor
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast