Numai prin simplu fapt ca la orice ora vrei , poti urmari diferite transmisiuni/filme , fata de o grila de kkt de la cablu ( indiferent daca este pe analogic sau digital , in ambele variante esti la mana lor si culmea ii mai si platesti )
In legatura cu limbile stiute/nestiute de fiecare user , aici sant foarte multe variante ( insa a trecut vremea cand te uitai la "Studio X" , sambata seara si tot asa foarte multi nu cunosteau o "boaba" bulgara )
Da decat 2 1/2 "partial color" si 90% politica , mai bine - bulgari si jocurile pe "ZX Spectrum"
Cam acelas lucru si in ziua de azi , daca urmaresti atent prg. nationale , dupa o luna te asigur ca vei stii pe din-afara toate filmele , la telenovele din 2-3 seriale urmarite stii ce va urma tot anul , "show-urile circarilor" din politica si massmedia sant enervante la culmea ( fiecare da "in gat" pe altul , massmedia ii mai intarata ) si multe altele
In general o grila de prg. a unei televiziuni nationale actuale , arata mai nasol decat era o grila de prg. inainte de cutremur ( cand era televiziunea alb-negru si nu se amplificau asa de tare ca in prezent toate evenimentele negative din societate )
Te intreb eu acum , oare se merita sa mai urmaresti asemenea prg. "infecte" ( au de unde invata copii acum foarte multe lucruri negative de la tv ) ?
Asa pe la straini si daca cunosti si engleza ai mai multe sanse de a viziona chiar si premiere artistice/concerte/transmisiuni sportive live s.a
Parerea mea personala ca inca se merita sa urmaresti alte prg. , decat cele nationale ( bine inteles nu strica din cand in cand sa mai asculti/urmaresti ce "mancatorii" politice se mai petrec , asta asa ca sa stii cu cine mai "votezi" !?! )
Nu zic ca nici strainii nu "calca in strachinii" , dar parca nu sant asa de enervante/amplificate ca la noi

Reply With Quote
dar mai bine te intreb altceva,TU DE HOBBY ai auzit ceva?sau tu esti posesoru de dreambox care l scoate din cutie il conecteaza la antena si URAAAA am semnal