0

Dislikes:
0
-
Golden Member
Respecte!
Cu ce nu te descurci mai intrebi.Si apoi ai rabdare si astepti raspunsul.
Nu e dificil,ai sa vezi ca o sa te obisnuiesti.

Bafta!
-
Standard RSP member
Salutari...
sant proaspat proprietar de Dm500s...asa ca pot veni garantat cu ceva intrebari stupide...
1.se pot edita si face manevre cu fisierele cand e deschis dreamul ?
2.merge deschis in acelasi timp si ccam si gbox ?..dat fiind faptul ca deocamdata sant in probe si vreau sa vad cu ce se mananca fiecare in parte.
3 Care e treaba cu modul Standby ? cand sant aprinse ambele leduri...se poate cumva sa inchizi dreamul si sa functioneze totusi serverul de sharing ?
ahh... si una despre imaginea pusa de mine...Nabilosat Darkstar II_Skin Original_SPCS_2.5.16&CCCam_2.1.4_Maxvar_Mod cool753_25.02.2010.img,
am vreo 24h de cand am instalat-o, si cand ma jucam prin blue panel...m-a lasat fara toate setarile dupa vreo ora...(initiale, scanare, ce mai instalasem,etc)....asta noapte au fost scoase din priza toate acareturile mele, asa ca in dimineata asta am gasit iar "no program" dar a pastrat restul setarilor
are vreo problema imaginea asta sau nu l-am inchis eu corect ???
-
Membru de onoare
1.Da,altfel cu el oprit nici nu ai cum.
2.Da,dar nu merita.
3.Da,merge sharingul.
4.Intotdeauna cand schimbi unele setari trebuie sa dai un restart/reboot din meniul receptorului,daca nu aceste setari nu se salveaza si dupa ce receptorul ramana fara tensiune le pierde.
-
1. Da
2. Da
3. Cand treci dream-ul in stand-by , se opreste DOAR iesirea Audio/Video ; deci restul functionează
4. Unele setări se păstrează doar dacă dai reboot (inainte de a-l scoate din priză)
Am scris cam in acelasi timp cu zmeura , se poate sterge
-
Standard RSP member
Doua raspunsuri...doua multumiri....
intrebarea 2 trebuia pusa cam asa, de fapt: ...vor putea gestiona in acelasi timp cardul intern si cccam si gbox ???
-
Nu recomand CCcam si GBox in acelasi timp.
La GBox nu se mai lucrează de ceva vreme.
Ar fi bine să te orientezi către CCcam sau MBox
.
-
Expert Gigablue & Mut@tant 4k
-
Standard RSP member
nu am de gand sa raman si cu gbox si cu cccam....ideea e ca acum am 3 linii D si o linie C, mai buna decat cele 3....
dar asa cum spuneam momentan nu fac decat sa ma invat cu structura fisierelor, sintaxa lor si cu iesirea pe net a dreamului prin ICS...deci sant in teste...
cu MAC-ul...mi-e cam frica...chiar daca pare original...am gasit diferite ultimile 2 perechi de caractere, fata de ce era pe cutie si pe dream...
cam asa arata: 00:09:34:3B:xx:xx...daca ma puteti sfatui ce e de capul lui...va trimit in privat si ultimile 2 perechi.
dar am inteles ca sant imagini gemini si fara timebomb...
ahhh si inca una....la nabilo difera atributele fata de gemini???
-
Expert Gigablue & Mut@tant 4k
-
Standard RSP member
inca una...
revin aici cu o intrebare...ma tot chinui cand am timp sa pun in share si cardul tvr...am o interfata phoenix mai veche cumparata de la Tutu acum vreo 5 ani...a fost folosita vreo 2 ani cu max tv pe atunci...acum am probat-o in pc cu uvce si functioneaza cu cardul tvr...dar scopul meu e sa o pun pe serialul de la Dm500s...
tot ce am reusit pana acum cu setarile gasite pe net...
card reader /dev/tts0
no or unknown card inserted
am mai gasit pe net ca trebuie sa debifez undeva "disable serial port" dar eu in imaginea care o folosesc (OpenPLi-unstable-dm500-maxvar-20100415-101.img ) nu am o asa optiune...daca stiti unde se afla..va rog sa "shar-uiti" cu mine aceasta informatie....pun mai jos toate variantele incercate de mine..si care au avut acelasi rezultat:
SERIAL READER : /dev/tts0 phoenix
SMARTCARD WRITE DELAY: /dev/tts0 10000
SMARTCARD CLOCK FREQUENCY: /dev/tts0 3570000
B: /dev/tts0 00
PIN: /dev/tts0 0000
#PHOENIX READER PATH: /dev/tts/0
#EXTRA EMM LEVEL:no
#EMM THREADS:1
#TRY ALL CHIDS : /dev/tts/0
###################################################
#EXTRA EMM LEVEL : yes
#SERIAL READER: /dev/tts0
#PHOENIX READER PATH : /dev/ttyS0 3570000
#SMARTCARD CLOCK FREQUENCY: /dev/ttyS0 3570000
#CAMKEY: /dev/ttyS0 00 00 00 00 00 00 00 00
#CAMDATA: /dev/ttyS0 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
#TRY ALL CHIDS : /dev/tts0
#PHOENIX READER PATH: /dev/tts/0
#SMARTCARD CLOCK FREQUENCY: /dev/tts/0 3750000
#SERIAL READER : /dev/tts/0
#SMARTCARD CLOCK FREQUENCY: /dev/tts/0 3570000
#PHOENIX READER PATH : /dev/tts0 3570000
cu newcs nu am incercat pt ca nu am vrut sa-mi pun localul (dulce) cu 256 in CCCam si nu cred ca pot lasa un card direct in cccam si unul sa-l trec prin newcs...
multumiri...
-
Il pui degeaba. TVR nu merge cu cccam.
-
Standard RSP member
tvr este cartela care o am eu disponibila...am observat deja ca nu merge in cccam direct...dar poate ajuta pe altii care folosesc alt emu si bineinteles e buna si pt Skystarul meu HD...dar ideea ramane...cum sa fac dm500 sa vada phoenixul si cartela din el ???