Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 42

Thread: Ce face de fapt DM? INTREBARI STUPIDE

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    n00b Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Ce face de fapt DM? INTREBARI STUPIDE

Salut,
    Sunt macinat de cateva intrebari pe care mi-e chiar rusine sa le pun. O sa incep asa:

Pentru toate ipotezele de mai jos mentionez ca:
    Am receiver, antena... tot ce trebuie pentru o receptie ideala.

Ipoteza 1:

a) Nu am cartela/card si nu am primit share de la nimeni.
    b) Vreau sa vad toate programele din grila DTH-urilor din Romania (binenteles in scop educational, o sa platesc abonament dupa ce-mi satisfac curiozitatea).
    c) Pot sa vad grilele DTH-urilor romanesti?

Ipoteza 2:

a) Am cartela (ex. Digi pachetul Popular), fara alt share etc.
    b) Vreau sa vad TOATE pachetele Digi, nu doar pentru ce am platit (binenteles in scop educational, o sa platesc abonament dupa ce-mi satisfac curiozitatea).
    c) Pot sa vad toate pachetele?

Cand imi revine tupeul o sa mai arunc si alte chifle

Astept raspuns.
    Multumesc!

P.S. Daca are cineva o explicatie mai ampla sau ma puteti redirectiona spre un tutorial care sa-mi raspunda in mare la intrebarile de mai sus, accept cu mare placere
    DreamBox 800 HD + Antena Offset 100 cm + Optibox DM3800 Ultra Speedy
    Status: Online - GP 4.30...

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

poti vedea
    conditia e sa nu fii orb si sa ai prieteni care sa te ajute

in ziua de azi schimbul de linii se face si fara card local dar destul de rar...

si foarte , foarte rar gasesti linii de sharing care sa deschida si sa fie de calitate adica pe o distanta buna care sa iti deschida in scop educational fara probleme...adica intreruperi si asta se intampla cand ai carduri din servere de la hop3 sau 4 ( distanta pana ajunge la tine)
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Standard RSP member milumil's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu zic asa:

1.suni la Focus si cu vreo 60 de lei faci abonament ,ai tot in banii astia+ vreo 3 luni parca abonament platit apoi cu 22 de lei lunar nu cred ca saraceste nimeni

2. bagi card in dm

3. o sa vina si alte linii mult mai usor cu care sa-ti tot satisfaci curiozitatea

Parerea mea,Tu faci cum crezi

Happy fery21's Avatar
    Mentioned
    8 Post(s)

@Venom cred ca ai cauta bine ce vrei sa afli, desi cred ca ptr a intelege ce face dm ar trebui sa faci un pic de "lectura" nu de alta dar ori ce inceput e greu daca cineva te ajuta e si mai rau ca te obisnuiesi daca nu ai un caracter mai bagaret, daca ai atunci citeste despre dm "nu spun din rautate" dar sincer ce inveti pe pielea ta e cea ce vei sti mereu.
    Cat despre ce poate nu cred ca e cazul sa discut,te las sa descoperi "singur"

Bafta!
    ..::EGAMI TEAM::..

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Pe langa ce a spus @milumil as mai adauga ca un receptor Dreambox nu se rezuma doar la "studiu" si poate fi folosit,pe langa sharing,la inregistrarea unor programe,la vizionarea de filme de pe pc pe TV,poti sa alegi diferite skin-uri si plugin-uri utile,poti folosite emu-uri diferite si multe altele.

Partea de vizionare gratis a cam cazut,normal sharingul este pentru cei care au un card si il impart cu altii care la randul lor iti dau la schimb ce au si ei.Daca te referi la un pachet de programe de la un DTH "international" e logic sa gasesti pe altii care au pachetul in alta limba dar tu sa le oferi pachetul national.Daca vrei sa platesti un pachet minim si sa vezi gratis tot,e putin cam periculos,poti fi refuzat de multi deoarece sharing inseamna sa primesti dar si sa dai,nu are nimic legat de vizionarea gratuita.
    Gandeste-te ca tu vrei sa vezi cam tot ce se prinde pe satelit din Ro.Asa pui la bataie doua carduri cu abonament full si platesti lunar bani grei doar ca sa poti sa faci schimb cu altii din tarile vestice.Te trezesti ca ai facut schimb din bunavoita cu multi peers si acum "atarna" 10-30 de peers din distanta 1 si 2 de cardurile tale full astfel incat ajungi sa vezi tu local cu freeze-uri sau poate mai rau sa iti crape vre-un card.Tu ce ai zice de cei care stau si atarna de cardurile tale sa vada gratis?

PS:Iti va fi destul de greu sa pui in share cardul de gigi,alege alt DTH.
    :

n00b Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Alte intrebari de pufan

Dupa ce am reusit sa stapanesc putin instalarea de imagini, secondstage, cccam, vin cu intrebari la care caut raspunsuri simple si la obiect.

Cu ce ma ajuta Barry Allen? La ce este atat de util? Am vazut ca se vorbeste foarte mult, am citit un tutorial insa caut un raspuns la obiect prin care sa inteleg necesitatea acestuia.

Am achizitionat si o clona DM800 la care vreau sa-i instalez un HDD. Pot sa folosesc acest produs conectat la un port USB al DM800? Daca da, cum in "montez" sa fie vazut de DM?

Deocamdata atat, mai aveam cateva intrebari insa le-am uitat pe moment
    Multumesc.
    DreamBox 800 HD + Antena Offset 100 cm + Optibox DM3800 Ultra Speedy
    Status: Online - GP 4.30...

Standard RSP member pacala68's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Pai lucrurile sint simple :
    Exista o imagine ( unica ) oficiala care nu poate functiona decit cu DreamcriptCAM si gasti anonime care impopotzoneaza imaginea oficiala cu tot felul de zorzoane care mai de care mai ciudate : biblioteci care permit functionarea altor emu/CAM ; interfete vizuale ; plugin_uri etc.
    Barry permite mentinerea in flash a imaginii oficiale ( sau alta oarecare ) si incarcarea de imagini alternativa pe un mediu de stocare extern ( de obicei un pen flash USB )
    Da , merg atit HDD cit si pen flashul pe USB