Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0

View Poll Results: Pe cine votati in turul II?

Voters
92. You may not vote on this poll
  • Traian Basescu

45 48.91%
  • Mircea Geoana

32 34.78%
  • Nu votez

15 16.30%
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 54

Thread: Poll turul 2 presedinte!!!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu ma laud cu nimic,sunt fapte prezente cat despre trecut....ce a fost stim,ce este traim ce va fi VOM VEDEA!! este pur si simplu o opinie personala! nu vreau sa intru in polemica cu nimeni de aceea acest subiect este inchis pentru mine,voi afla in viitorul nu prea indepartat daca alegerea mea din 6 dec. 2009 a fost cea corecta!

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Nu polemizam. Nu am nimic cu tine. Dar ar fi mai bine sa te duci sa bei o bere in ziua votului si sa uiti adresa consulatului.

wambertos
    Guest

@zappa are dreptate!
    Daca am inteles corect, @dreambox80,@instalatorul si @spaniolul sint una si aceeasi persoana.
    Daca e asa, acum citeva luni, vreo 4-5 parca, cereai ajutor pe RDI fiind in cautare de lucru in zona Milano si cautai si o locuinta, urgent, dar nu ca sa o cumperi,ci ca sa o inchiriezi, dupa ce ai luat o tzeapa prin Sicilia si ai fost dat afara din locuinta impreuna cu sotia.
    Iar acum, dupa citeva luni(4-5), ai cumparat un apartament si o masina in rate.
    Intrebarea mea, care este, daca este permis: TU, pe cine vrei sa prostesti?

Subliniez cu rosu: m-a intristat situatia ta cind ai cerut ajutor pe RDI si speram sa te ajute cineva. Departe de mine gindul sa ma bucur de necazul altuia. Deci nici sa nu incerci sa-mi reprosezi asa ceva in directia asta.
    Dar,cum spuse si @zappa: "ceea ce scri ramine scris" si poti fi oricind confruntat cu ce ai scris cindva.

Tot tu spuneai ca ai avut in RO un cistig lunar de 2500€. Pai atunci tu pleci asa la "nimereala" cu familia dupa tine in tari straine? Tocmai de aia te-au luat unii la misto pe RDI sau credeau ca e o gluma.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Gata moo,schimbati pe OTV ca iar e Base.Nu mai zic nimic altceva.
    :

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by wambertos View Post
    @zappa are dreptate!
    Daca am inteles corect, @dreambox80,@instalatorul si @spaniolul sint una si aceeasi persoana.
    Daca e asa, acum citeva luni, vreo 4-5 parca, cereai ajutor pe RDI fiind in cautare de lucru in zona Milano si cautai si o locuinta, urgent, dar nu ca sa o cumperi,ci ca sa o inchiriezi, dupa ce ai luat o tzeapa prin Sicilia si ai fost dat afara din locuinta impreuna cu sotia.
    Iar acum, dupa citeva luni(4-5), ai cumparat un apartament si o masina in rate.
    Intrebarea mea, care este, daca este permis: TU, pe cine vrei sa prostesti?

Subliniez cu rosu: m-a intristat situatia ta cind ai cerut ajutor pe RDI si speram sa te ajute cineva. Departe de mine gindul sa ma bucur de necazul altuia. Deci nici sa nu incerci sa-mi reprosezi asa ceva in directia asta.
    Dar,cum spuse si @zappa: "ceea ce scri ramine scris" si poti fi oricind confruntat cu ce ai scris cindva.

Tot tu spuneai ca ai avut in RO un cistig lunar de 2500€. Pai atunci tu pleci asa la "nimereala" cu familia dupa tine in tari straine? Tocmai de aia te-au luat unii la misto pe RDI sau credeau ca e o gluma.
    OK! sa o luam babeste ca altfel...nu pricepi tu si inca cativa,deci. in Italia pentru a putea obtine un credit imobiliar,auto sau orce vrei iti trebuiesc urmatoarele lucruri.
    1-rezidenta-exista pentru toata familia,eu,sotia si fiica
    2-contract de munca timp nedeterminat-exista pentru sotie pentru mine e perioada determinata expira in 15 ianuarie 2010
    3- ultimile 3 facturi achitate la lumina sau telefon achitate la zi fara intarzieri,exista si astea
    Avand toate aceste 3 lucruri poti obtine usor un credit daca venitul este apropiat de cel mediu,asa ca....uite ca se poate
    Ref. la un castig mediu de 2500E/luna in ro,da este adevarat si a fost chiar si de 10000E/luna o pot dovedi cu bilanturile/balantele societatii mele dar...daca nu am putut gasi un alt mijloc de a tine compania viabila in afara instalarilor de DTH si a vanzarilor de componente PC,a trebuit sa o inchid temporar nu sa declar faliment,practic societatea functioneaza si azi cu declaratii lunare de 000 intrari/iesiri 000 venit,deci in concluzie!
    Nu poti trai in ro cu speranta ca nea ghe. isi baga antena azi si DTH-ul y iti plateste peste 3 luni,da au fost 3 ani de instalari fructuosi si frumosi dar...sau terminat in dec.2008 o data cu criza financiara globala si cu saturatia pietii ro de DTH,da am ales sa plec cand inca mai puteam-ianuarie 2009,da am acte pe Italia,sunt rezident aici,muncim cu totii si..DA se poate sa te pui pe picioare in 4 luni daca reusesti sa ai ceea ce am scris mai sus,in rest....no comment ca sa nu jignesc pe cineva,vad ca unii dintre voi au astfel de tendinte asa ca eu inchei aici acest subiect!

PS! am cunoscut romani ce sau realizat in numai 2 luni!!! au castigat la loto 167000E!! asa ca nu mai fiti asa de neincrezatori si bascaliosi,veniti afara si incercati-va norocul,fie prin munca fie la loto!
    Crezi ca degeaba am pus semnatura ce o am?
    Asa a fost si in cazul meu,nu mai speram nimic cand...totul a inceput din nou sa mearga ca pe roate....
    NICIODATA sa nu spui....nu se poate! intodeauna exista o solutie chiar acolo unde nu te astepti...

Standard RSP member BRADU's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Default da

e da.. asa eu am luat casa masina mobila ...un dm 8000 si tot ce am avut nevoie ...in aproape 10 ani ...SA VAD IN RO ASA CEVA.....acuma sint somer si banca mia oprit ratele pt un an .....traiasca ro
    Last edited by zmeura; 01-12-09 at 23:06. Reason: Regula 12.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by zmeura View Post
    Gata moo,schimbati pe OTV ca iar e Base...
    Dupa 10 minute m-am prins ca ar fi inregistrarea de aseara,dar Dan Diaconescu e tot timpul in direct iar eu daca de obicei nu ma uit nu am de unde sa stiu.
    Oricum fanii inraiti se mai pot uita odata,eu sterg iar OTV din lista.
    :

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

wambertos
    Iti fac public o invitatie!! vino de sarbatori la mine,vino si cu o camera foto sa ai ce posta pe forum,daca nu ai bani iti cumpar eu biletul de avion dus-intors,asa vei vedea cu ochii tai cum se poate realiza un roman afara in 4 luni daca are...un pic de noroc,vei cunoaste si alti romani realizati in timp scurt,vei vizita un superb oras -Milano de sarbatori si...nu in ultimul rand vei avea ce scrie pe forum si vei avea credibilitate in afirmatiile tale deoarece vei VEDEA cu OCHII TAI,astept raspunsul tau!

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Mo...ce faci frate acolo , trafic de faina, fan....ca vin si io daca se castiga asa bine....

Standard RSP member BRADU's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Quote Originally Posted by dic_star79 View Post
    Mo...ce faci frate acolo , trafic de faina, fan....ca vin si io daca se castiga asa bine....
    trafic de fanina......se munceste la fel ca la voi dar cu legi diferite..facute si pt prosti ....

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default geoana si basescu = FSN

geoana si basescu = FSN

PSD si PD-L au acelasi fel de a conduce, tipic comunist. O clica de oameni ca in EPOCA DE AUR, care manipuleaza populatia in stil securist. Asa ca nu avem pe cine vota! Poate potopul sa schimbe ceva in tara asta! Adica sa-i rada pe toti!

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Gata frate,m-ai facut sa folosesc butonul ala.Pacat ca nu avem cu cine sa vorbim.
    :

Standard RSP member dorinelu's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

PSD = PDL = FSN = PCR

Nu prea ai ce alege, ...dar avand in vedere regula de "rotatie a culturilor" folosita si in agricultura anu asta schimb "cultura"!!!
    Never settle for less than perfection. Never!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Dragi romani! La multi ani de 1 decembrie!..am votat si eu la acest sondaj,decizia mea este Geoana.Am citit multe dintre postarile colegilor,fiecare cu parerea lui,eu sunt roman si locuiesc aici de cand m-am nascut,am vazut ce a facut Iliescu,Constantinescu,am trait in tara asta toate apele tulburi ale anilor de dupa 89.Eu spun atat,cine are indoiele ca mai rau nu se poate,nu stie ce spune.O decadere a societatii mai mare decat in ultimii 5 ani este nemaiintalnita.Nu ma pot regasii ca om care a facut o facultate in urmatoarele apostorfari "tiganca imputita" "gaozar" "pasarica",nu ma mai pot lasa pacalit de un comunist vopsit dupa 2004 in anticomunist,nu ma mai pot lasa pacalit de un imbecil care din nervozitate loveste cu palma un copil,nu ma mai pot lasa pacalit de un mincinos a carui politica externa a dus romania la urma europei,nicio putere la aceasta ora nu ne ia in considerare cu asemenea presedinte.Lozinci gen "sa va conduca prostanacu" " votati cu geoana,votati cu iliescu"...sunt niste aberatii,sa dam sansa romaniei sa termine cu acest balci,cu acest mincinos si impostor,un imbuibat al acestor 5 ani in care "casa mihaileanu" "elena basescu,angajata Luxten,firma basesciana de la care a luat contracte grase cat a fost primar" "ioana basescu si casa ei de 1 milion de euro..bani facuti din ce?" "fratele mircea basescu,afaceri binecunoscute cu armament si cu statul roman"..sa nu mai vb de un berceanu,de udrea,cocos,casuneanu..astea se pun oare ca argumente contra marinarului?..Va rog asadar sa dati sansa acestei tari sa revina unde ii e locul,va adresez aceasta rugaminte in calitate de locuitor al aceste tari,in calitate de roman.sa dam sansa tarii sa intre in normalitate!

p.s va rog sa ma credeti pe cuvant ca nu sunt inregimentat politic,am votat cu antonescu in primul tur si de aceea ce am spus mai sus a venit ca urmare a gandirii proprii!

Standard RSP member milumil's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Comunisti sant berechet.
    Cand o muri ultimul soim al patriei putem sa vorbim cu adevarat de alta mentalitate.
    Comunismul boala rea, sa ne rugam sa nu fie ereditara

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast