Eu nu gasesc hbo comedy ro de pe upc,sa nu mai fie?
Frecvente FOCUS SAT
11.996 / 28.000 / V / 7/8
12.034 / 28.000 / V / 7/8
12.072 / 28.000 / V / 7/8
Eu nu gasesc hbo comedy ro de pe upc,sa nu mai fie?
12073 V 28000
HBO RO
vid-801
aud-812
si acum vad ca nu am avut(si anume noroc" dupa o noapte de incercari si studii nu s-a putut in dream 500. am utilizat tot ce am gasit aici inclusiv o imagine noua pe dream gemini 0460 cu scam, mgmcam+newcs etc si acum incerc activare cardului din postul de mai sus care nu a mai fost folosit din 07 2009 in kaon ksf-100conv hw 12 c0 a5 sw 12 v03. 00.3c, loader v62.0 care a facut un update de soft ieri si dupa asta mesaj :"cartela neimperecheata" dupa care am facut cu "kup230" un flashuit cu --Dump_KSF-100SCONV_HW-12C0A5_SW-03003C_EMU-255255255_100407.bin-- alt boot loader nu a vrut si am folosit direct --Kup230_Engineer_Patched-- cu dumpul de mai sus, am scanat si numerotarea canalelor a inceput de la 1000 si am scapat de mesajul cu :"cartela neimperecheata" apare doar :"canal codat" precizez ca incarcarea cardului am facut-o prin sms cu confirmare si ca in ksf100sconv sta de 3 ore pe tvr1 si nimic dupa ce in dream im incercat cam 10 ore mai multe variante. urmeaza sa sun la ei sa vad daca a vost validata in sistem incarcarea de 5 euro pri sms.. ceva idei? ce as putea face si mai ales ce nu?
Eu fac update cu evocamd+newcs si pleaca imediat.
newcs+mgcamd in 3 min face
nu era activata din sms nu trimisesem ultima cifra dupa liniutza eu fiind sigur ca daca seria nu este corecta/incompleta primesc un mesaj de avertizare asa cum precizau la instructiuni. in fine am sumt in call centeru focu_s si a luat cu scam dupa ce cu evo-newcs si cu mgmcam nu a vrut, cu scam in 3 min dupa reboot si merge si in kaon. multumesc tuturor dar mai ales familiei care a crezut in mine si a impartasit suferinta, deznadejdea si acum VICTORIA .
Al vostru pt eternitate si purtujur, pin sluga umila.
Originally Posted by pinupin
Fără supărare ... dar m-ai dat gata![]()
Oricum , bine că ţi-ai rezolvat problema
.
Cred ca nu ai cautat bine!Ia vezi poate gasesti ceva pe la francezi!Omul stie mai multe limbi!
NU IN DEX SI NICI ALTE LIMBI STRAINE(apropo stiti care este cea mai grea limba? r: prima) "O NOAPTE FURTUNOASA " ION LUCA CARAGIALE.
R.V studinte la drept si publicist la la gura patriotului nationale.
ori toti sa muriti ori toti sa scapam.R.V.
tradare sa fie dar sa stim si noi . FARFURIDI
LET THERE BE LIGHT.2SCARI.1DE7M.2SATLOOK
sa fiu castigator la bingo daca ma ducea gandul la asa expresii ... imi incingeam creierul cu caid-uri si alte bazaconii![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
salutare! are cineva bunatatea sa posteze un newcs.xml probat sa functioneze cu smargo si f()cussat pe un server debian? multumesc in avans binevoitorilor!
p.s. stiti daca newcs 1.67 are probleme in a functiona cu smargo pe linux?
succesuri!
---------- Post added at 21:04 ---------- Previous post was at 20:50 ----------
postez logul mai jos. o chestiune foarte interesanta: desi am <enabled>Yes</enabled> in newcs.xml, in log newcs-us spune altceva. m-a capiat! nu mai stiu de ce sa-i fac!
Code:[SCRIPT] start: NewCS Server This is NewCS 1.67 RC1 [Build: 95] - the New CardServer by the Butter-team.. Compiled on Jul 14 2009 at 12:12:45 Reading Config file from /var/etc/newcs.xml [ 21:01:03 ] [ Box detect ] Box type 1 (General Boxtype - Generic) [ 21:01:03 ] [ Config ] Option <enabled> for device -1 (USB0) not present, defaulting to OFF [ 21:01:03 ] [ Config ] Option <cache> not present, defaulting EMM: 20, ECM: Dynamic [ NewCS ] Process ID is: 5088 [ 21:01:03 ] [ NewCS ] Ready to GO! :)
Posteaza configul nu logo
in principiu cred ca nu ai serat bine destinatia reader-ului
/dev/ttyUSB0
..::EGAMI TEAM::..