Results 1 to 15 of 277

Thread: CAID la Focus din 0b00 in 0b02

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Default ciudat

La mine a facut cardul AU cu scam fara probleme pe gemini, dm800. Multumesc celui care a postat mai sus solutia asta. Dar in cccam, am pus noul caid in prio si decodarea se face la unele programe de pe card dar la altele de la peers. Am pachet total, ce sa-i fac sa decodeze numai de pe card?

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Si la mine a luat subscriptia cu scam 3.55,gemini4.60,pe curat,am avut pli3,si nu avrut sub nici o forma colac peste pupaza ieri cazura si netu si avui niste nervisori ca era sa umplu conserva cu fasole era sa uit pe dm500,deschide si in cccam acu sa vedem de Anul nou cum va merge
    DM800HD,2XDM500,TRIAX 11O fer,H-H DM2800,un ceaun de focus
    Multumesc RSP,si cit mai multe discutii

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by ghibanos View Post
    La mine a facut cardul AU cu scam fara probleme pe gemini, dm800. Multumesc celui care a postat mai sus solutia asta. Dar in cccam, am pus noul caid in prio si decodarea se face la unele programe de pe card dar la altele de la peers. Am pachet total, ce sa-i fac sa decodeze numai de pe card?
    Eu am facut modificari in CCcam.providers si CCcam.channelinfo, iar in CCcam.prio am introdus in lista cu prioritati prima linie cu noul caid focus sat si decodarea se face numai de pe card. Este posibil ( am patit si eu) sa nu se fi facut corect update. Solutia ar fi sa deconectezi dream-ul de la retea si sa incerci procedura de update inca o data . Succes

valyp67
    Guest

La mine momentan am instalat in Dm500 CCcam+Newcs si nu pot instala Scam pentru ca imi da la instalare DISK-SIZE TO SMALL!!! Disk=324.5k/Addon=1.3M/Reserve=100k si astfel nu imi da voie sa instalez acest Scam.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Instaleaza doar SCAM,dezinstaleaza Ccam,iar dupa ce iti face update,dezinstalezi scam si instalezi CCcam,simplu!

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Am incercat varianta propusa de Einstein si merge.Am rasuflat usurat, insa sunt probleme la peers in sensul ca daca au gbox nu mai merge dupa 15 secunde.La cei cu mbox merge fara probleme.
    Daca blochez linia W la mine, merge fara probleme si la cei cu gbox si mbox insa se blocheaza la mine dupa 15 secunde.
    Verificati si voi la cei cu care aveti schimb.Oricum, bravo Einstein!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by virgilius View Post
    Am incercat varianta propusa de Einstein si merge.Am rasuflat usurat, insa sunt probleme la peers in sensul ca daca au gbox nu mai merge dupa 15 secunde.La cei cu mbox merge fara probleme.
    Daca blochez linia W la mine, merge fara probleme si la cei cu gbox si mbox insa se blocheaza la mine dupa 15 secunde.
    pe ce programe se intampla asta?
    eu primesc in dist 1 si doar pe HBO s-a blocat.. cum zici dupa 15 sec. in rest nu. asta este ce-am observat eu...

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Face figura pe care am anuntat-o mai inainte, pe toate programele.Am decis sa blochez linia W in asa fel incat peeri mei sa nu aiba probleme.O deblochez doar la update.Prefer sa ma sacrific eu pana se gaseste o solutie pentru gbox(in mbox merge fara probleme ce a propus Einstein) decat sa pierd partenerii pe care i-am facut rost greu.

Standard RSP member suporter's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Quote Originally Posted by virgilius View Post
    Cred ca e o problema cu pidurile. Am observat pe skin Enigmatique ca la unele canale se schimba in timpul functionarii pidurile ba pe 0b02, ba pe 0b00.

S-a schimbat si la voi serialul cardului? Daca vreau sa reincarc cardul, care il folosesc? La cel vechi mai aveam o cifra la final care nu aparea in informatiile afisate dar care era scrisa pe card. La serialul nou, am cu un zero mai putin la inceputul serialului. Poate cineva sa ne lamureasca cu aceasta problema? Cum aflu seria corecta? (am card alb)

Standard RSP member suporter's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Am pus un mic filmulet cu felul de comportament al noului caid:

http://www.zshare.net/download/69656712b09cf839/

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by dancs View Post
    Solutia ar fi sa deconectezi dream-ul de la retea si sa incerci procedura de update inca o data . Succes
    Asa am facut si acum e ok ! merci.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

La mine a făcut AU cu mgcamd 1.33 + newcs, insă mbox uneori vrea să decodeze 0B02 şi atunci merge pe network. Dacă schimb canalul şi revin, am şanse să vrea 0B00 şi atunci decodează de pe local. Am adăugat in port.list linii E corespunzătoare CAIDului 0B02 dar tot nu decodează local. Numai cand imi "ia" 0B00.
    Aveţi idee de ce se intamplă asta?

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Incerc să ajut un răspuns posibil la intrebarea mea:
    Cauza pentru care mi se duce pe network pt CaID 0B02 o fi pt că smartcardul nu a făcut update/upgrade la 0B02 şi in consecinţă nu ştie să decodeze CaIDul ăsta?

Am in cwshare.cfg:

C: { host port user pass 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 } { 10 } { 0B020000:0B000000 }
    H: { 0B000000;0B020000; }

Iar in port.list am adăugat linii E pt toate PIDurile asociate cu CaID 0B02 pt programele Focus Sat.

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

Pune doar:
    Code:
    C: { host port user pass 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 } { 10 }
    Acum merge f. bine cu noul CAID.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Intr-adevăr, conversia de la capătul liniei C: din cwshare.cfg incurca. Fără ea, acum merge ok
    Mulţumesc!