Azi dimineata am facut update la card cu mgcamd si newcs a durat cateva secunde,a luat tot caid 0b00,cardul e cel alb cu rosu.
Azi dimineata am facut update la card cu mgcamd si newcs a durat cateva secunde,a luat tot caid 0b00,cardul e cel alb cu rosu.
Eu l am bagat in recul lor, nu am mai asteptat! Bafta celor care nu au receptorul la indemana!
faci parte din echipa celor fericiti ... se pare ca odata cu noul b02 update vrea doar in conserva originala , se apre ca totusi mai sunt si exceptii cu toate ca majoritatea care au testat spun ca nu a facut AU .
cu respect
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Am incercat toate cam-urile,Evocamd,CCcam,MGcamd ,nu vrea de nici o culoare,voi incerca si varianta lui ibiza sa vedem ce iese,partea proasta e ca nu sunt singurul roman din afara tarii ce are doar cardul la el....naspa daca nu gasim o solutie pentru UPDATE in DM!!
Revin! pe un alt forum se afirma ca,
dm500s cu CCcam211+NewCS165/UPDATE FOCUSSAT cu nou CAID
Cine are CCcam 211 poate testa sa ne confirme_?
Newcs 1.67+Mgcamd 1.33 = update caid + AU pentru prelungirea subscriptiei.Card alb in kathrein, nu stiu de ce n-ar merge in aceeasi configuratie si pe Dream?!
Eu am facut update cu CCCam 2.1.3 si newcs-1.66.
Cardul e in Phoenix. A facut update in cateva secunde.
Pe ce model de DM?Ca o curiozitate eu tin cardul focus in ipbox,updateul il fac cu dm 500 prin mgcamd legat la newcs din ipbox,pe ipbox am pe usb imaginea enigma2 ,am incercat sa fac update ca intotdeauna,nu a vrut pana am restartat ipboxul cu imaginea din flash care e una derivata din imaginea dgs originala mai exact sifteam,a facut update instantaneu.Nu o fi legat ceva de enigma2, in cazul ca ai dm 800?
Pe DM500S,ma chinui de aseara si..nimic concret,sa speram ca va aparea o solutie curand!
Din cate stiu pe TVR1 se face sigur update! Poate asta nu faceti.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
In sfarsit!
Dupa 5 ore de frecat emu-rile am reusit sa fac update cu mgcamd 1.31 + newcs 1.65.
Metoda de mai sus cu Mgcamd+Newcs e functionala. Probat pe Gemini 4.60 "curata".
Am pus mai jos ce e necesar cu setarile corespunzatoare si face update in 60 de secunde pe Antena 1.
Pentru cei la care nu s-a schimbat caid, probabil ca activarea caidului nou se va face si la voi curand!
Ramane sa vedem de ce nu mai merge in gbox...
Succes!