De seara trecuta s-a schimbat CAID la Focus din 0b00 in 0b02. Ceva se pregateste cu cardul Focus..???
De seara trecuta s-a schimbat CAID la Focus din 0b00 in 0b02. Ceva se pregateste cu cardul Focus..???
Deocamdată , la mine a rămas CAID b00 (card alb-roşu)
.
Ramane normal la fel deoarece nu o tii in receptorul original sau o tii in alt receptor si ai in cfg = DISABLE EMM : yes
Si la mine in loc de identificarea normala a cardului focus apare Redlight si ce etse mai rau ca nu mai deschide nici un canal, desi este card full. Aveti idee ce se intampla?
Am si eu o intrebare, daca lasi localul mereu cu DISABLE EMM NO ce are? Practic ce risti?
Eu m-am chinuit cu toate obtiunile mentionate pana acum si tot nu vrea update.
Last edited by valyp67; 03-12-09 at 15:41.
Pana la urma dupa toate obtiunile incercate sa fac update pe DM500,tot pe conserva lor a trebuit sa bag cardu la update,noroc ca are un prieten din apropiere conserva.
La mine a facut cardul AU cu scam fara probleme pe gemini, dm800. Multumesc celui care a postat mai sus solutia asta. Dar in cccam, am pus noul caid in prio si decodarea se face la unele programe de pe card dar la altele de la peers. Am pachet total, ce sa-i fac sa decodeze numai de pe card?
Si la mine a luat subscriptia cu scam 3.55,gemini4.60,pe curat,am avut pli3,si nu avrut sub nici o forma colac peste pupaza ieri cazura si netu si avui niste nervisori ca era sa umplu conserva cu fasole era sa uit pe dm500,deschide si in cccam acu sa vedem de Anul nou cum va merge
DM800HD,2XDM500,TRIAX 11O fer,H-H DM2800,un ceaun de focus
Multumesc RSP,si cit mai multe discutii
Eu am facut modificari in CCcam.providers si CCcam.channelinfo, iar in CCcam.prio am introdus in lista cu prioritati prima linie cu noul caid focus sat si decodarea se face numai de pe card. Este posibil ( am patit si eu) sa nu se fi facut corect update. Solutia ar fi sa deconectezi dream-ul de la retea si sa incerci procedura de update inca o data . Succes
La mine momentan am instalat in Dm500 CCcam+Newcs si nu pot instala Scam pentru ca imi da la instalare DISK-SIZE TO SMALL!!! Disk=324.5k/Addon=1.3M/Reserve=100k si astfel nu imi da voie sa instalez acest Scam.