Results 1 to 15 of 19

Thread: Promotie iarna AKTA TV SATELIT (DTH):

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member mesterika's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Poate ca multi...

Poate ca sunt multi dezamagiti de serviciul de la AKTA TV , dar acum sunt inca in expansiune si dezvolta structura noua.
    In primul rind sunt patronati de SES SAT , si incerca sa impuna tehnologie noua, pregatesc trecerea la HD ,si alte servici de inalta calitate.Multi sau scolit la ei , si au plecat la concurenta amagiti de multi bani, si au ramas pe din- afara.
    Intradevar sunt unele probleme, dar le rezolvam noi DEALER-i. Eu sunt dealer si am tot felul de probleme pe care le rezolv imediat la clienti din zona(unde imi permite vremea sa ma deplasez).
    Despre oferta , intradevar este noua si se va adauga programe noi , pentru ca o sa aloce transponderi noi si atunci imaginea se va imbunatati , va fi EPG-ul , si receptoarele noi sunt toate CONAX si merg in sharing(fara switch serial).

Standard RSP member cristianio's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by mesterika View Post
    si receptoarele noi sunt toate CONAX si merg in sharing(fara switch serial).
    care receptoare ?

in alta ordine de ideei ma bucur ca o discutie strong pe care am avut-o aici a inregistrat interes.
    antena triax td110 pe
    16 E +19 E

cipri63
    Guest

Am vazut in oferta lor receptoare Opticum 4160 cx Despre modelul asta e vorba ca ar face share wireless?.Pentru ca am incercat cu echo pe card viaccess cu switchbox si merge super, dar parca e mai incurajator fara cabluri prin casa!

Standard RSP member barghy's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Cardul de Akta (via) deschide TVR HD ( pe dm800 in combinatia Newcs+Mgcamd, dar nu pe imag. GP 4.60 , merge pe Newnigma 2.83 si OpenPli 17.01.2007 )
    Deci raspunsul e clar: cardul Akta deschide TVR HD !
    Libertatea vine din...cer !