Am citit si eu pe unul din siturile in domeniu, se pare ca merge...la mine e inca intuneric....ashteptam noi informatii
vede careva sau doar vorbe???, si dac vede va rog ceva detalii![]()
Am citit si eu pe unul din siturile in domeniu, se pare ca merge...la mine e inca intuneric....ashteptam noi informatii
Never settle for less than perfection. Never!
pai la cat de secretosi santem noi romanii,sa nu zic altcumva,ma tem ca tot de pe la alti va trebui sa aflam.stau si urmaresc printre randuri de vreo 3 ore de cand a aparut aceasta informatie si nimeni nu a postat nimic
doar shoutbox e plin de OLEEEEEEE
Iata dovada!
![]()
Vu+Zero4K, Offset Motor 1m
Din pacate aveti dreptate,eu personal am cerut ajutor si nimeni nu sufla o vorba,citesc si eu de 3 ore dar nu reusesc sa-i dau de cap.Pacat ca ar trebuii sa ne ajutam la nevoie...Asta e,mai asteptam.
cei care nu au cardul in local trebuie sa faca ceva setari speciale ?
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
hai sa fiu mai explicit ca nu ati prins ideeanu imi trebuie dovada stiam de azi noapte ca merge insa pe mine nu prea ma intereseaza acest provider asa de mult asa ca nu am insistat care e spilu ca sa mearga insa vad pe altii cu gen oleee merge super dar nu ajuta pe nimeni si la doi pasi altcineva cere ajutor din nou nimeni,nu cred ca asta e esenta acestui hobby
in fine,poate sant eu prea batran![]()
Cred ca "spilul" e ca aceia care au carduri sky it locale sa foloseasca oscam cardserver in locul newcs ,din pacate au ramas putine carduri in share,oamenii folosindu-le probabil in receptoarele dedicate,si din pacate nu toti au prins inca "spilul".
OSCAM este doar pt cine are card local SKY ITALIA.
restul nu trebuie decat sa astepti sa schimbe cei cu card din newcs in oscam.
![]()
Vu+Zero4K, Offset Motor 1m
Asa este laleauaneagra ma intereseaza doar un singur program de pescuit
Incerc si eu de o bucata de vreme pe un Dm 8000 si nu merge doar 3 min
Mai astept poate la nemti va veni sigur un How to complect si am sal postez detaliat
Ce trebuie instalat unde trebuie päna atunci bafta la experiente![]()
Da se pare ca am reusit si eu cu E2 pe un Dm 8000
http://rapidshare.com/files/30986715..._093b.rar.html
daca aveti intrebari puneti
cred ca se poate da jos doar de 10 ori
Work! deci sa nu avem alte surprize
Last edited by fery21; 21-11-09 at 02:13.
..::EGAMI TEAM::..
Confirm, am acelasi mbox (0.6 beta 0010), nu am schimbat absolut nici o setare (acum am ajuns, "vesel", de la un chef), imi deschide absolut tot de pe Sky IT. Am un peer care a trecut pe oscam. Rabdare, fratilor!
Happy days![]()
deschide si pe gbox!