hum,,,pai asa fara detalii...
- alimentatoru s-a ars?
- inauntru vezi ceva ars?
Caut pe cineva care poate sa-mi repare routerul.
Este vorba despre Assus WL500g Deluxe care la o furtuna a fost trasnit.
Va rog sa-mi spuneti daca se mai poate face ceva.
Multumesc!
hum,,,pai asa fara detalii...
- alimentatoru s-a ars?
- inauntru vezi ceva ars?
Toate-s vechi si noua toate!
Alimentatorul e bun si inauntru nu e nimic ars!
Da ce nu mai face? Ca mai bine cumperi unul nou.
The quieter you become, the more you are able to hear...
@mondo
Spune ce face , se aprinde un led , ai incercat un hardreset din butonul de reset , ai incercat sa te legi pe el cu telnet etc???
f11
Dacă un hard reset nu il rezolvă, probabil nu il mai poţi recupera. Puţin probabil să găseşti piese de schimb la el (presupunand că poţi determina componentele defecte, o cu totul altă poveste complicată). Şi mai puţin probabil să poţi inlocui integratele alea cu lipituri fine şi apropiate. Soluţia e să cumperi altul şi MAI ALES să alimentezi echipamentele sensibile şi costisitoare de la prize cu protecţie.
Nu se mai aprinde nici un led,nimic.In momentul cand a fulgerat mi-a ars routerul,placa de retea de la PC,placa de retea de la DM500.
Deci nu de la priza a fost beleaua ci pe LAN.
Chiar şi aşa, o priză cu protecţie (nu doar pămantare) te poate scuti de neplăceri de genul ăsta. Sau e furnizorul tău de servicii internet de vină. Lucru pe care n-o să-l poţi şti exact. Nu e vina furnizorului de servicii internet dacă pe conexiune directă ai avut acces in internet imediat după incident.
Deci nu se mai poate face nimic.
Va multumesc la toti pentru raspunsuri.
Avind in vedere ,ca toate au picat destul de rau ,este posibil ca routerul sa fie si el de nereparat in conditiile din romanica,dar nu te descuraja, exista niste routere cu placa asus la un pret foarte bun care isi fac datoria,cauta Topex
DM800HD,2XDM500,TRIAX 11O fer,H-H DM2800,un ceaun de focus
Multumesc RSP,si cit mai multe discutii
Salut,
da cam asa este....legat de topex te pot ajuta am asa ceva daca ai nevoie poti sa il testezi....partea misto la el este ca are backup de wan pe sim( vf- sau orange ) are si port usb etc....
VB
Last edited by zmeura; 31-12-09 at 00:35. Reason: Regula 12.
DM800HDse + Triax 110 + DM3800 H-H, IPBOX 910HD - Enigma2 usb 9.2, Tevii S660-USB, UE46ES8000 - CI+ digi SmartCAM ;