Results 1 to 4 of 4

Thread: help winlirc

Standard RSP member uzzy2008's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default help winlirc

salutare. am winlirc+dvb dream. am gasit fisierul cfg pentru winlirc. imi vede telecomanda, se aprinde verde iconita cand apas pe orice buton de pe telecomanda. pare ok. nu reusesc sa o fac sa mearga pe dvbdeam. senzorul e unur pe com si o telecomanda universala. va rog ajutati-ma!! plssss

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

pffff a trecut multa vreme de atunci si nu pot testa ca nu am cablu tras la pc si nici telecomanda dar problema la tine poate fi de la telecomanda daca nu e cea originala si pe langa asta mai trebuie facute niste setari in dvbdream
    cand am timp am sa instalez playeru(si nu i dai de cap pana atunci)sa vad ce si cum fiind ca nu imi mai aduc aminte
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Golden Member
    Mentioned
    0 Post(s)

Dupa ce ai spus inseamna ca telecomanda functioneaza, tot ce mai trebuie sa faci e ce a spus si laleauaneagra, sa configurezi dvbdream dupa comenzile de pe telecomanda.

Standard RSP member uzzy2008's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

bun. ce setari la dvb dream trebe? am setat la remote winlirc. imi apare server 172.0.0.1 si un port 8xxx(nu mai stiu ca nu snt acasa acum). pe urma ce fac? daca dau dublu click pe o comanda din lista, gen tasta 1, imi apare ceva de genu "waiting remote .... ceva", ca su cum ar astepta codul de la telecomanda . daca apas pe telecomanda butonul corespunzator, nu se intampla nimic. ce am observat e ca , atunci cand deschid dvbdream si apas pe un buton de la telecomanda, iconita de la winlirc nu se mai face verde, ramane gri. daca inchid dvbdream, iar se face verde cand apas pe orice buton. nu mai inteleg nimic. poate gresesc eu undeva???