Regula 12.
LinkSys de care zici tu nu e fabricat de Cisco. Oricum e unul dintre cele mai bune de pe piata. Cele fabricate de Cisco nu mai pot fi folosite cu firware modificat(gen OpenWRT, DD-Wrt).
Last edited by zmeura; 20-11-09 at 21:28.
The quieter you become, the more you are able to hear...
Slautare!
Compania linksys a fost pereluata de cisco, asa ca linksys este cisco....asa cum skoda este volkswagen..Dupa cunostintele mele si cele mai noi routere produse de compania linksys-cisco se pot schimba frmwareul cu dd-wrt cu exceptia catorva modele (WRT-120,320, G2-v1,5,..si inca vreo 2 modele).
..Dupa experienta mea, aceste routere pot sa zic ca sant foarte fiabile, stabile si usor de configurat.. Personal am cateva bucati de mult tip la diferite clienti de ani buni fara probleme..
..daca vera cineva am 2 bucati de cisco 871 folosite avantajos
am linksys WRT54GS si merg pana la 6-7 MB la torrenti ! exista pe net tutorial cum sa il setezi pt torenti sa nu clacheze !![]()
gata am rezolvat. se pare ca nu o sa mai arunc banii pe alt router. am pus ultimul firmware la Dlink-ul DI-524 pe care il aveam printr-un dulap si merge bine mersi cu 10-11MB/s. in schimb TOPEX-ul probabil o sa-l vand ca nu mai am ce face cu el.
salut!
sper sa ai mai mult noroc cu DI-524 (h/w B2 si ultimul firmware)...cat am avut eu...pana nu mergea dm 500 era liniste, dar cand am facut port forwarding la el....crapa din 2 in 2 zile..asa ca trebuia sa schimb...
Pentru cei care nu au aplicatie pentru lipituri & insurubari
- Asus WL 520 GU costa cit linksys , are performante mai bune si in plus are USB pentru torrent / print_server
-are un frate mai mic WL 520 GC , ( costa cu 25% mai putin ) cu USB nemontat fizic ( se poate pune relativ usor ) si cu numai 2 MB flash .