Regula 12.
Pai unul nou modelul ala e peste 2000 RON. Stie sa faca multe, tu sa stii sa-l configurezi.
Regula 12.
Pai unul nou modelul ala e peste 2000 RON. Stie sa faca multe, tu sa stii sa-l configurezi.
Last edited by zmeura; 20-11-09 at 21:28.
The quieter you become, the more you are able to hear...
daca doresti un router si anume pe ce provider ca te pot ajuta ma ieftin astept pm
Si asus wl500g poate sa faca multe (cccam,prinserver,lamp etc.) din pacate numai functiile de router nu si le indeplineste. pe mine asta ma intereseaza, viteza de pe torrent prinsa pe router sa fii aceeeasi cu cea de pe direct.
ce provider ai?
Cel mai simplu ar fi(la asa ceva ma gandesc si eu de ceva timp) sa imi cumpar o carcasa miniATX cu o configuratie minima proc.,placa de baza samd,si nu imi mai limiteaza nimic banda si pot folosi si un gen radmin ptr conectare de la distanta,si sa il folosesc pe post de router cu doua placi de retea.
Rdeesh . de ce e limita de 10 caractere? cam penal
Nu as sfatui modelul Asus Wl-500 Deluxe , fiindca personal am avut ceva mai bun ( Asus WL-500GP ) si imi limita latimea de banda cu vreo 25% + ceva prb. legate de deconectari instatanee cu firmware original
Procu lucra la 266mhz cu toate ca teoretic se scrie ca lucreaza la 300mhz
Intr-adevar ceva mai simplu va fii si cu mai putine prb. , cu cat dispune de mai multe cu atat se inmultesc si prb.
Daca dispune de wifi va aparea prb. de incompatibilitate cu anumite device-uri
Daca dispune de port usb va exista prb. vitezei de transfer foarte mica prin portul usb
Tot cablul utp ramane cel mai sfant si singura recomadare pe care personal ti-o recomand este sa gasesti/cumperi un router simplu ( doar prin cablu utp ) cu porturi gigabyte
Acestea te vor ajuta in practica la transferul fisierelor intre pc-uri la viteze de transfer mai mari fata de un router cu porturi clasice
Bine inteles si pc-urile in cauza sa dispuna de porturi lan gigabyte , ceea ce in prezent numai constitue o prb. acest lucru
Last edited by mario08; 11-10-11 at 12:28.
@mario88
Routeru ala al tau s-a si ars dupa o saptamana , de rulare, poate a fost defect!
Iar cine vrea doar un router bun care are banda destul de larga si fara linux fara de astea , eu a-si recomanda Air Live, eu am avut Ap wl 5460, da asta e veche au aparut si cele profesionale de la ei, noi am folosit de asta intr-un sat, pt internet, si a funtionat ca si ap, a mers in wireless si cu 4
-5 mega dist. de 1-2 Km, deci pe lan stie cea ce primeste, este testat, am folosit 2 ani de zile nici odata , nici un error.Dint-re éà de buc doar la unu au fost probleme, doar cu alimentatorul, in 2 ani! Stie port fowarding, (da ieri am citit, ca de la anu nu prea o sa poate folosi clientii cei de la rcs-rds pt asa ceva) stie foarte multe feluri de conexiuni, setari! Deci mai bun ca si un Pc pt scop, dezavantaj, are doar é porturi rj, + wireless. Da sunt modele noi, am vazut, sunt si mai bune, cred ca este chiar si pt home multimedia sharing router, s-au modem..WL-5460APv2 is world's most popular multi-function access point. It features an impressive total of 7wireless multi-function modes that are not available in normal access point. In addition, the ACK timeout andRSSI feature makes it suitable for long distance application. From ordinary AP application to Hotspot andWISP usage, you will find the WL-5460AP is the device you want..WL-5460APv2 is an IEEE802.11b/g compliant 11 Mbps & 54 Mbps Ethernet Wireless Access Point. TheWireless Access Point is equipped with two 10/100 M Auto-sensing Ethernet ports for connecting to LAN andalso for cascading to next Wireless Access Point..WL-5460APv2 provides 64/128bit WEP encryption, WPA-PSK, WPA2-PSK and IEEE802.1x whichensures a high level of security to protect users’data and privacy. The MAC Address filter prevents theunauthorized MAC Addresses from accessing your Wireless LAN. Your network security is therefore doubleassured.The web-based management utility is provided for easy configuration that your wireless network connectionis ensured to be always solid and hassle free.
Daca vrei ceva simplu
http://www.okazii.ro/catalog/57285879/router-n-wireless-netgear-wnr834m-300mbps-super-oferta-cu-garantie-.html
http://www.okazii.ro/catalog/5819728...-garantie.html
638762909482803789330755-2328828-700_700.jpg
834 e cu porturi gigabit si e la pret ok.Acu eventual cauti tu ceva detalii despre ele....
Wl500g sunt ok
wl54g sunt si ele ok.....
Sunt si variante scumpe care sunt fff bune.
Legat de rds....lasa de dorit oricum stabilitatea la ei.
Iti zic un lucru mai demult pe cand aveam server asa pateam si eu ....
Pe wl500g deluxe pica netu intruna (rulam si servere pe el) fiindca el efectiv nu crapa doar pica...
cand am trecut la romtelecom nu pot sa iti zic decat ca atunci imi pica serverul cand se lua curentul. Acelasi aparat wl500g.
Deci nu da neaparat vina pe router...acu nu ca nu sunt si routere care pica netu dar eu zic sa testezi un pic inainte sa il schimbi.
Last edited by resofty; 12-10-11 at 11:56.
Eu ziceam de cisco ca stie sa faca multe in materie de networking. Nu cred ca a reusit nimeni sa puna CCcam pe cisco
http://www.cisco.com/en/US/prod/coll...d8028a976.html
The quieter you become, the more you are able to hear...
Pai nici nu s-a pus problema daca stie CCCam sau nu. Omul are nevoie de un router care sa nu-i limiteze transferul de date extern (up/dld) la viteze mai mari de 2 mega.
@apoklyps3: motive sunt mai multe, in principiu s-au pus 10 ca sa ne scapam de posturile fara sens si spam.
Pretul la acel CISCO e bun, bineinteles in varianta in care acesta nu are probleme.
Solutia lui @malefycu e cea mai ok... in bani putini te faci si cu un "mini-server" pe post de router... desigur, daca stii sa ti-l configurezi pe linux. Doar ca apar alte inconveniente cum ar fi faptul ca are configuratie slaba, pentru un router ocupa spatiu mult si consuma curent, trebuie intretinut si multe altele.
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
Routerboard 750gl
Asus WL-500 Deluxe (topex) e peste WRT54GL.