Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: Idee .....

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Post Idee .....

Salut, am vazut pe mai multe forumuri , cred ca nu ar fi o idee rea sa fie si pe acest forum : donatiile de bani de la membrii forumului , intr un cont , pentru intretinerea forumului .Cred ca ar fi benefica aceasta solutie , avand in vedere ca acest forum a '' crescut '' si sunt niste cheltuieli ...
    Astept opinii , variante , argumente pro si contra etc .
    Noroc .
    Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Iar cand o sa il cumpere cineva sa impartim afacerea, nu?

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Salut, ma gandeam , la donatii simbolice , cativa euro , nu la donatii de milioane de euro .
    Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!

RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Exclamation

Partea financiara ne intereseaza prea putin ca sa punem in practica aceasta idee. Atata timp cat forumul functioneaza si ne putem permite sa il tinem prin mijloace proprii, fara influente de orice fel din exterior, eu zic ca e ok. Da, forumul a crescut, costurile s-au ridicat, si mai e si criza... dar asta nu e un motiv ca sa aplicam astfel de masuri.

Da, in momentul in care nu vom mai putea sa il mentinem, din diverse motive materiale, atunci probabil vom aplica si la astfel de solutii. Sa speram ca nu va fi niciodata cazul.

Este un forum, a fost gandit ca sa ajute si ca sa uneasca impatimitii acestui domeniu intr-o comunitate libera si fara scopuri ascunse. Nu s-a pus niciodata problema sa il transformam intr-o afacere, chiar daca este criza si e greu, si sper sa nici nu fim nevoiti vreodata sa ajungem la astfel de ganduri.

Multumim pentru idee, dar nu este cazul sa o aplicam.
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!