-
Member
Visitor
Tv Satelit
Salutare,
Nu stiu daca am pus bine numele titlului...vreau sa trec de la televiziunea prin cablu la Televiziune prin Sat.
Sunt cam extra "pufan" in domeniul asta...["spun eu"] Sunt la facultatea de Electronica si Telecomunicatii anul I si am 19 ani
Nu vreau sa radeti de mine ca sunt prea mic...Am observat ca aici sunt numai "oameni mari",sau poate ca nu am stat prea mult sa studiez forumul,un fapt trivial il consider ca forumul acesta este printre putinele care confera o "aura" cu continut de calitate redactat de profesionisti.
Sa scurtez din "speech" si sa trec la subiect
Locuiesc in Pitesti mai exact in cart.Trivale[pentru cine cunoaste,...Municipiul Pitesti se afla la o altitudine de 250m , la nivelul albiei minore a raului Arges si de 356 m , in cartierul Trivale...,gandind ca aceste date poate ma vor ajuta]
In principiu am nevoie de ajutorul dvs. pentru a achizitiona toata aparatura necesara pentru a face "trecerea"[consider eu una importanta pentru mine]
Cineva...mi-a recomandat urmatoarele:
*OPTICUM 7100C PLUS [se aude ca acesta este singurul model "modabil"]
*o antena parabolica [din cate am citit pe net si astea sunt de mai multe tipuri...pe mine ma intereseaza una mai ieftina si bunicica
]
*LNB-uri[la fel...multe tipuri,putine raspunsuri:|]
Cel mai mult ma intereseaza programele romanesti,[asta pentru inceput,ca de'...deja de 2 saptamani nu mai am stare
] de muzica,ceva de filme[HBO,HALLMARK,...] si ce se mai poate/
si mai am si ...un monitor de 22'' Horizon si un TV in camera parintilor.Cum fac sa le impac pe toate?
Va multumesc pentru intelegere!!
Last edited by rechinu; 15-11-09 at 20:46.
Reason: am uitat ceva:---