0

Dislikes:
0
-
Standard RSP member
RSP Club....interzis membrilor obisnuiti
Nu stiu daca am ales titlul potrivit la topic,si daca nu sunt de acord cu modificarea sau stergea lui,insa ideea este acesata:
Aveti o sectiune privata care in mod normal o poate accesa doat,golden,moderatori,admin... cu exceptia membrilor obisnuiti,da??,buuuun,daca este sectiune privata faceti cumva fratilor sa fie privata fara a mai aparea subiectul de dicutie in lista cu ultimele postari,in mod sigur nu este nimik deosebit de citit acolo daca e sa ne luam dupa titlul la subiectele care apar in lista ca ar fi acolo;
Nu vad asta decat ca "ras" fata de membrii obisnuiti,sunt si pe alte forumuri nu neaparat de sateliti sectiuni private,dar niciodata nu am vazut pe vreun forum sa fie listat subiectul care se discuta acolo.
Poate voi fi inteles gresit insa asta e parerea mea,si cred ca si altii au aceeasi parere.Mult mai corect este sa setati asa fel sa nu mai se listeze subiectele din sectiunea privat,pentru ca sunt multi care din curiozitate sau neatentie urmeaza link la subiect si ai mesaju ala tampit-"nu ai acces pt ca....contacteazal pe admin"
PS:Este doar o opinie,daca nu e relevant puteti sterge-nu-i suparare