Respecte!
@doctorofsat,la tine dupa o sticla de Jim Beam ar fi usor?
Bafta!
Respecte!
@doctorofsat,la tine dupa o sticla de Jim Beam ar fi usor?
Bafta!
Respect!
Scuze pentru deviere, pe viitor o sa fiu mai rezervat.
Pote sa-mi zica cineva in zona noastra(Salaj)Zalau,Sarmasag,Prinde cineva semnal digital de la Mindig tv?Satu Mare ,Carei,Jibou,???Semnalul analog vine vine pina aici?.Rog daca stie cineva sa-mi dea un raspuns.
Multumesc!![]()
In Satu Mare este semnal digital si analog.
In Satu Mare este semnal
.Mutumesc Domniilor.Daca mai este cineva,cine sta mai aproape de Zalau si are receiver ca sa poate sa se uita (daca este semnal si cat de bun?)atunci ma-si bucura daca ar zice aici pe forum.Inca odata multumesc!
O alta intrebare .Daca, si in tara noastra ,o sa fie dvbT (cu cartela banuiesc o sa fie)cum are si mindig tv,atuci nu ar trebui ,sa dispra taxa radio tv din factura de la curent (In cazul nostru cel putin, in SJ asa vine factua +taxa Tv Radio)??![]()
Eu zic ca daca poti incerca cu o aontena de calitate RTL KLUB pe canal 26 UIF parca, cu antena orienatata pe directia http://maps.google.com/maps?f=d&sour...e=UTF8&t=h&z=9 poti incerca si digitalul.
de exemplu despre BABTA langa Sarmasag , vizibilitatea este cred ok, chiar si pentru slovaci. Cunosc bine zona. Probabil vizibilitatea ar putea fi opturata de dealurile dintre Babta(Hodod) si Sarmasag, si sa fi intro "groapa " semnal util. In Sarmsag, in schimb am vazut antene pentru Maghiari, dar ar fi bine incercat in analogic prima data daca itzi intra Tokaj.
Daca ai testat eventual si ai obtinut ZemplenTv este de la releu din Tokaj trebuie sa intre ...Succes