CNBC e fre pe turksat.Spaniolul :wink:Originally Posted by XVanish
Dislikes: 0
Vreau sa prind canalele urmatoare:
SkyOne,2,3
Scifi
GlobalTV
CNBC
in principiu canalele tari / cele originale unde sunt premierele la seriale / filme etc.
Ce sfaturi imi dati, ce scule / solutii si de ce am nevoie sa le prind... din cate am inteles astea americane sunt mai greu de prins de la noi...
Multumesc
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
CNBC e fre pe turksat.Spaniolul :wink:Originally Posted by XVanish
Prind si CNBC si CNBC Europe... cel dintai e transmis de nemtzi si nu e cel original... serialele ce ruleaza la ei le-am vazut acum 2 luni...
Ma mai uit again, just in case, dar stiu ca le-am urmarit care pe unde mi le-a gasit si nu sunt cele originale...
SKY ONE 2,3 se pot vedea pe eurobird astra2 dar sint UK restu prog USA cam greu.din cite stiu nu au sateliti pe partea europeana.ai incercat pe arabsat?
Satfinder enabled, motor power ON, program loaded... NOW Checking...
De alea UK stiu... is naspavreau US
![]()
Cine imi spune ce solutii ar fi? Antena de 3 m sau ceva receptor extern? Orice numai sa prind canalele respective...
Pentru pachetul SKY-Astra 28E o antena de 3m e ok.Spaniolul :wink:Originally Posted by XVanish
Si despre restul canalelor (americane) gewn SCI FI, Global TV, ABC, etc ce stiti? Care ar fi solutiile?
Doar retransmisiile,altceva nu stiu.Spaniolul :wink:Originally Posted by XVanish
:cry: :cry: :cry:
Pfff oare de ce am impresia ca lumea tace intentionat... nu cred ca nu exista solutii cunoscute... nici macar unu sa nu stie ceva sigur... sunt pus pe ganduri![]()
Ai incercat sa vezi daca emit pe internet? Spaniolul :wink:Originally Posted by XVanish
Doua din ele transmit si online dar mai mult emisiuni si prostii, ce e important nu baga constant... iar transmisia e de la 500k in sus si nu merge cursiv... hai ca de era 300k mai ziceam dar asa :cry:
Tot gasesc eu o solutie, odata ce imi intra ceva in cap nu mai iese repede... nu ma las pana nu am macar 3 dintre ele...
Daca aflu ceva fi sigur ca postez.Spaniolul :wink:Originally Posted by XVanish
Ok, merci, m-a cam luat valul :roll: