Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 15

Thread: RCS/RDS presează clienţii să returneze telefoanele

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member otheitis's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Thumbs down RCS/RDS presează clienţii să returneze telefoanele

Agenţiile companiei RCS/RDS au fost luate cu asalt, in ultimele zile, de constănţenii care s-au grăbit să returneze telefoanele mobile primite in custodie. „Săptămana trecută am primit de la RCS/RDS o notificare, prin care mi se aducea la cunoştinţă faptul că trebuie să inapoiez telefonul mobil şi cartela SIM, pe care le-am primit in custordie, fiindcă nu au fost folosite in ultimele trei luni”, ne-a povestit Claudiu Tobescu, un client al companiei. Potrivit notificării trimise de către compania RCS/RDS, clienţii care nu au folosit telefonul mobil şi cartela SIM, timp de trei luni, sunt obligaţi să le returneze. Dacă in termen de 15 zile de la primirea acestei notificări telefonul nu este returnat, clienţii trebuie să plătească 1 euro pe zi, drept penalizări. Prin urmare, sute de bătrani s-au inarmat cu răbdare şi au stat ore in şir la cozile de la agenţiile RCS/RDS de la malul mării, pentru a scăpa de „cadoul” oferit. „Dacă totuşi doresc să păstreze telefonul, potrivit notificării primite, am două obţiuni: să trec la un abonament DIGI mobil de 2 euro sau să cumpăr telefonul cu 30 de euro, fără TVA”, ne-a mai spus abonatul respectivei societăţi.

www.replicaonline.ro

AB IPBOX 9000HD

DVB/S2-CABLE TUNER

Mentioned
    0 Post(s)

In primul rind amariti pensionari unde sa il foloseste pe serviciu asta daca au un acoperire de 2 lei.In al doila e vina lor ca au dat telefoane stinga si dreapta.

AB IPBOX 9000HD

DVB/S2-CABLE TUNER

RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Sa nu mai vorbim de faptul ca multe din telefoanele lor nu functioneaza corespunzator din start, sunt defecte... in majoritatea cazurilor atunci cand vrei sa formezi un numar, dupa apasarea primei taste deja incepe sa apeleze... probabil tastatura face figuri...

Folosind-ul in oras semnalul e bun, deci aici nu ma pot pronunta asupra acestui aspect.
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!

Mentioned
    0 Post(s)

Inca un serviciu de marca RCS!!!!!

Nebunim pe lumea ca are minute gratis,telefoane moca,il aducem si il dam cu forta acasa pe mobil si pe contracte...Si dupa un an vine si BOMBA!Vrei mobil plateste 2 euro abonament pt niste servici de 2 lei sau 30 de euro pt un mobil "vai de capul meu" fara Camera pt video apel, sau daca nu esti norocos si avertizarea este aruncata undeva la un pod sau la groapa de gunoi din firma care face curier platesti 1 euro pe zi penaltizare.

Daca oameni sunt destepti sa merge toti sa dau pe mobile inapoi sa vedem dupa cum schimba pe oferte asta mincinoase.Sau ne crede ca suntem prosti sau capre caborite din munte.RUSINE LA FIRMA ASTA!!!!

AB IPBOX 9000HD

DVB/S2-CABLE TUNER

Mentioned
    0 Post(s)

Si inca ceva.Eu am un amic care inchirieze un apartament,proprietar a avut RCS cablu.Cind au venit baieti destepti de la RCS au dat pe mobil la chirias si nu la proprietar si asta pt ca nu au verificat pe buletin (Asa au facut in principiu) si au folosit asta politica pt ca RCS a platit asta persoane cu bucata si cum dai seama ei au vrut sa scapa usor de la mobile si repede.Acuma cine plateste pe 1 euro de penaltizare?Proprietar care nu are nici o vina sau chirias?

AB IPBOX 9000HD

DVB/S2-CABLE TUNER

RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Asa e... e cam nasol pentru proprietar...

Eu nu ma pot plange din punctul asta de vedere pentru ca tipul care a venit cu telefonul mobil a fost foarte amabil si mi-a explicat tot cap-coada, si despre cel suplimentar de 2 euro si despre alte facilitati, precum si dezavantajele care le-am putut deduce usor.

Din pacate asa e pe la noi... cam toti profita de proasta informare a clientilor sau de faptul ca nu se pricep si le baga pe gat foarte usor anumite servicii sau bunuri fara ca acestia sa vada dedesubturile... deci stai linistit ca nu doar RDS/RCS foloseste aceasta metoda...

Ce ma deranjeaza pe mine din toata stirea de mai sus este faptul ca penalizeaza cu 1 euro pe zi. Daca eu sunt plecat din tara si nu folosesc acel telefon mobil, care l-am primit "gratis" cu atata "placere", ce fac cand ma intorc in tara peste cateva luni? Platesc zeci-sute de euro pentru ca nu am folosit telefonul lor? Pentru ca am avut nesimtirea sa nu le folosesc serviciile lor timp de cateva luni? E penibil de-a dreptul si chiar greu de crezut... esti sigur ca aceasta stire e in conformitate cu realitatea?
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!