0

Dislikes:
0
-
RCS/RDS presează clienţii să returneze telefoanele

Agenţiile companiei RCS/RDS au fost luate cu asalt, in ultimele zile, de constănţenii care s-au grăbit să returneze telefoanele mobile primite in custodie. „Săptămana trecută am primit de la RCS/RDS o notificare, prin care mi se aducea la cunoştinţă faptul că trebuie să inapoiez telefonul mobil şi cartela SIM, pe care le-am primit in custordie, fiindcă nu au fost folosite in ultimele trei luni”, ne-a povestit Claudiu Tobescu, un client al companiei. Potrivit notificării trimise de către compania RCS/RDS, clienţii care nu au folosit telefonul mobil şi cartela SIM, timp de trei luni, sunt obligaţi să le returneze. Dacă in termen de 15 zile de la primirea acestei notificări telefonul nu este returnat, clienţii trebuie să plătească 1 euro pe zi, drept penalizări. Prin urmare, sute de bătrani s-au inarmat cu răbdare şi au stat ore in şir la cozile de la agenţiile RCS/RDS de la malul mării, pentru a scăpa de „cadoul” oferit. „Dacă totuşi doresc să păstreze telefonul, potrivit notificării primite, am două obţiuni: să trec la un abonament DIGI mobil de 2 euro sau să cumpăr telefonul cu 30 de euro, fără TVA”, ne-a mai spus abonatul respectivei societăţi.
www.replicaonline.ro
AB IPBOX 9000HD
DVB/S2-CABLE TUNER