Page 3 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 31 to 45 of 79

Thread: Inverto Black Ultra vs Titanium Single LNB TS

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Citind pe aici de Inverto pt offset mi-a pierit cheful sa comand una de la satmedia

Desi dupa problemela nou aparute pe Nilesat mai precis schimarea fecului de la 3/4 la 5/6 evident mai greu de receptionat as fi incercat cu acest Inverto Black!Oricum problema o s-o rezolte tot o antena mai mare

Deci va rog eu cine are posibilitatea sa testeze pe 7w , pe 1w (spotul T1 al Thor5 ) si sirius pt cei care stau in sudul tarii.Din experienta mea va spun ca tp pe polaritate orizontala intra in majoritatea cazurilor mai greu decat cele verticale si asta se intampla la o droaje de sateliti!Deci pe H merita testata performanta unui lnb

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Daca aveam LNB, testam eu pe 1W, dar cum nu il am nu am cum sa fac testul pt sudul tarii!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu l-am cumparat de la digitalsatelit.Azi l-am pus in ambalajul original cu certificatul de garantie si copie dupa factura si l-am expediat inapoi la magazin cu fancourier.Le-am dat si un mail cu problema insa nu mi-au raspuns pina acum.Maine cand il primesc inapoi sper sa primesc si raspunsul.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Azi a ajuns lnb-ul Inverto Black Ultra la magazin si a fost inlocuit in garantie asadar il astept inapoi in cateva zile cu posta romana si pot sa spun ca-l astept ca pe painea calda
    pentru ca tot azi am primit de la elstar si Titanium Single LNB TS de care sunt sincer dezamagit.Pe 0,8W este comparabil cu inverto avand semnal aproape la fel insa pe 16E sau 19,2E rezultatele sunt asemanatoare cu chinezaria veche de 5 ani invelita in punga.
    Pe tvr HD(16E) cu inverto aveam 80-82% ,cu chinezaria 76% si cu titanium am 68%.
    Pe astra HD(19,2) cu inverto aveam 98-100%,cu chinezaria 90-92% si cu titanium am 94%.

O alta nelamurire este cu AGC care cu chinezaria si inverto sta la 99% mereu iar la titanium pe canalele cu semnal bun sta la 99% iar la schimbarea satelitilor cu motorul HH scade la 79% sau pe canalele cu semnal mai scazut scade la 93-96%.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Avand amandoua lnb-urile in discutie le-am testat pe DM800 si antena Offset 90 cm otel si motor HH si pot trage urmatoarele concluzii :

Titanium Single LNB TS
    -Receptorul schimba canalele si scaneaza satelitii mult mai rapid.
    -La scanare intra canale precum Eins Festival HD promo pe 19,2 care cu inverto sau o chinezarie veche de 5 ani nu intra.
    -Pe transponderele cu semnal bun sau foarte bun este mai slabut in semnal decit inverto pe unele diferenta chiar e mare
    -Foarte sensibil la reglaj(rotire lnb)necesita in reglaj foarte fin
    -Semnalul pe 30.0°W Hispasat este foarte scazut indiferent de reglajele antenei sau lnb-ului
    -Transponderele de pe 0,8W (spotul T1 al Thor5 ) nu intra deloc

Inverto Black Ultra

-Receptorul scaneaza si schimba canalele mai incet decit cu titanium dar la fel ca un lnb normal
    -Semnal foarte bun pe toti satelititi sau transponderele pe care cu celalalt semnalul este mediu-bun
    -Nu este sensibil la reglaj(rotire)
    -Pe 0,8W (spotul T1 al Thor5 ) intra tranponderele de pe vertical

Pe final pot spune ca nu exista lnb-ul perfect mai ales pentru tunerul pretentios de pe DM800.Probabil cele mai bune rezultate le-ar obtine inverto dar cu o antena mai mare.

Mentioned
    3 Post(s)

Daca ai aceste doua LNB fa o scanare a urmatorului transponder de pe Sirius 12015 V 27500 5/6.
    La mine acest transponder imi creeaza probleme cu un lnb Alps, antena este de 0.9 receptor DM 500.
    Vreau sa stiu daca intradevar este mai bun decat un LNB Alps.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

ovi merci ca mi-ai atras atentia asupra lnb-ului Titanium Single LNB TS.
    Sincere nu l-am avut niciodata si nici nu l-am testat.
    Eu folosesc un Laser Gold care are deja 3 ani vechime si functioneaza ca prin minune!!Nu stiu daca se mai gaseste undeva (era intr-o vreme la elstar) dar il recomend cu caldura.
    Foarte multi pasionati din Ungaria folosesc Laser Gold pt ca receptioneaza acceptabil Nilesatul, ceea ce si eu pot confirma

Cat despre Inverto Black Ultra e laudat de nemti si de franceji , insa acesta nu mi-e pct de reper deoarece acolo satelitii bat cu 52-54dBW

ovi_jer totdeauna si eu asa testez lnb-ul ca il rotesc usor si urmaresc calitatea semnalului Evident nici asta nu e o regula universala deoarece la Invacom tot "simte" ca il rotesti , dar "lucreaza" mai slab pe unii sateliti problematici de ex Nilesat!!

Invacomul (pt offset de la peruvision) a fost testat si de un pasionat din Arges bog1 (bog4u de pe flysat) si a fost total dezamagit de performantele acestui lnb.Invacomul meu avea alta provenientza dar nici el nu era asa de stralucit

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

dic_star79@ acel transponder nu imi intra cu niciunul din lnb-uri si nu mi-a intrat niciodata daca imi aduc bine aminte,nici macar acum 4-5 ani cand aveam un strong 4401 si care fuma orice dreambox cand era vorba de semnal.

doktorofsat@ Chinezaria de care zic eu mai sus cred ca este acel laser gold daca este negru cu capac alb la feed si eticheta galbena in spate cumparat tot de la elstar.A mers excelent 5 ani insa este sub inverto.

Mentioned
    3 Post(s)

Ce reiese de aici?
    Antena nu este reglata bine?
    Cele doua lnb sunt mai slabe decat un lnb Alps?
    Cum am spus acest transponder la mine intra, dar rupe din cand in cand! Receptia se face cu o antena ofset de otel diametru 0.9m, lnb Alps, 20m cablu pe care mai sunt si pierderi, receptorul este DM 500 clona.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu vorbim de aceasi locatie si nici de acelasi receptor.Tunerul de la DM800 este mult mai prost decit cel de pe DM500.
    Despre lnb-ul alps nu iti pot spune nimic pentru ca nu am asa ceva.Eu poti confirma numai pe ce am disponibil.

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by ovi_jer View Post
    ... Tunerul de la DM800 este mult mai prost decit cel de pe DM500 ...

Eu ştiam că e tocmai invers. Cum ai testat ?

.

Mentioned
    3 Post(s)

La aceasta ora pe acel transponder am asa:
    Tp: 12015 V 5/6 27500
    SNR 77%
    AGC 89%
    BER variaza intre 12000-15000

Cine mai este in sudul tari sa faca un test!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

dic star pe viitor sa nu uitzi sa specifici totdeaua antena folosita pt teste, ca sa nu fie nelamuriri

Mentioned
    3 Post(s)

Mister.... daca arunci un ochi mai in urma am specificat si antena!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by delta2k2 View Post
    Eu ştiam că e tocmai invers. Cum ai testat ?

.
    Pe 19,2 si 23,5 canale care intrau la limita pe dm 500 pe dm 800 nu intra deloc.
    Am avut dm500 si acum am dm 800.Am mers cu ele in paralel 2 saptamani si am facut destule comparatii.
    Tunerul de pe dm800 face '' lock'' la procentaje mai mici de semnal dar este mult mai pretentios si necesita o antena mai mare si de calitate cat si un lnb foarte calitativ.

Page 3 of 6 FirstFirst 123456 LastLast