Page 5 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 61 to 75 of 79

Thread: Inverto Black Ultra vs Titanium Single LNB TS

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Inverto Single Black Ultra IDLB-SINL40 0,2 dB

pare sa fie cel mai bun lnb din seria Inverto Single Black Ultra cu amplificare de 72dB tretul este in jur de 20 de euro in djermania

http://www.hm-sat-shop.de/lnb-lnb-si...l40-02-db.html

tot ce este la noi pe piata este mai slab

Golden Member shadowman's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Respecte!
    @doktorofsat-daca tu zici ca cele dela noi sunt mai prost calitative e "ok",insa oare dece?
    Acuma daca tot e sa-l cumperi de afara atunci dece sa dai 19,90 EUR pe el cand tot de afara il cumpar la 14,90 EUR,http://www.satshop.tv/Inverto-Black-...40mm-LNB-02-dB la acest pret se mai adauga taxa de expeditie,care eu stiu ca e in jur de 20,00 EUR in Europa,sreutatea maxima la acest pret fiind de 1,5 Kg.
    Sau poti sa-l comanzi direct dela producator(pretul nu-l stiu),banuiesc ca e cu ceva mai ieftin.
    Respect!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by doktorofsat View Post
    Inverto Single Black Ultra IDLB-SINL40 0,2 dB

pare sa fie cel mai bun lnb din seria Inverto Single Black Ultra cu amplificare de 72dB tretul este in jur de 20 de euro in djermania

http://www.hm-sat-shop.de/lnb-lnb-si...l40-02-db.html

tot ce este la noi pe piata este mai slab
    daca are amplificare mai mare nu inseamna ca e mai bun,amplificarea mai mare conteaza mai mult atunci cand ai cablu mai lung intre receptor si LNB.Trebuie tinut cont cu amplificarea semnalului este amplificat si zgomotul.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Perfect adevarat gyozo ca odata cu amplificarea se amplifica si zgomotul dar am vorbit in aceste zile cu un pasionat care are deja acest lnb si a obtinut rezultate bune pe satelitii problematici

shadowman

eu am postat doar pt a informa !N-am testat pana acum nici un tip de Inverto Black Ultra!Cat despre locul de unde-l cumperi fiecare il ia de unde stie .Important e faptul sa-si merite banii sau mai pe romaneste sa dea rezultate mai bune decat cele actuale de pe piata

O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Am uitat sa va spun; in urma articolului din revista am fost contactat de un domn pensionar din Cluj care a dorit sa testeze lnb-ul. In prezent lnb-ul e in posesia domnului respectiv.

ps: MihaiP, vorbeste cu Adrian sa-ti dea datele de contact si vezi ca a reusit sa faca.

Standard RSP member cristianio's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Astazi am facut o comparatie intre GSLF-71s de la General Satelit si Inverto Black Ultra pe 1W providerul Digi, la o antena de o,9, iata rezultatele:

Frecventa Program TV Castig General-lnb Castig Inverto-lnb
    12722 H Spice Platinium 10,3db 11 db
    12607 H Discoveeri Ro 10,5 10,5
    12643 H Discoveri 10,4 11,4
    12717 H Sport 1 ro 9,7 11
    12531 H Cinestar 10,0 11,3
    11900 H Money Chanel 12,8 13,2

Este evident ca inverto este superior fata de general satelit.Alte LNB-uri avute pe mana nu se apropiau de aceste rezultate.
    antena triax td110 pe
    16 E +19 E

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Cristianio
    vad ca ai obtinut rezultate bune cu antena de 90cm + lnb-ul Inverto.M-ar interesa insa cat castig ai cu Inverto B.U fata de GS pe 12718 V
    18400 3/4 ; 11747 H 28000 5/6 si 11862 H 28000 7/8 de pe satelitul de la 1w!
    Din pacate de la inceputul topicului nimeni nu a oferit detalii despre cum se comporta Inverto B.U pe vreme rea ( ploaie , ninsoare ), receptia tp slabe pt zona unde se testeaza, etc.Toate acestea m-au tinut departe de cumpararea unui asemnea lnb

Standard RSP member Florynsv's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Am testat si eu acum aproximativ un an un Inverto black ultra pe antena mea Triax TDA110, si nu prea am fost multumit de rezultate! Ce m-a nemultumit la dansul a fost semnalul prost pe Astra 1H care m-a facut sa-l pun inapoi pe cel black premium.
    De exemplu frecventa 12692 H 22000 cu Black premium am un semnal de pana la 45-50% (in functie de ora din zi), cu ultra black 2 zile cat am avut LNB-ul la antena, nu mi-a intrat deloc frecventa asta! La fel semnal mai slab cu 10-15 procente si pe 12552 V, 12604 H, 12663 H etc. In schimb ce ma uimit la dansul a fost receptia satelitilor Nilesat de la 7W.
    Spre deosebire de black premium cu care receptionez doar uneori noaptea sau dimineata devreme, cateva frecvente la limita, majoritatea cu macroblocuri, cu inverto ultra black intrau seara aproape toate frecventele de pe Nilesat, unele chiar cu o rezerva de semnal de pana la 5-10% peste limita receptiei! Si culmea aveam semnal, e drept cu macroblocuri si ziua pe multe frecvente pe cand cu black premium nu-mi intra decat uneori 11938 V.
    In rest pe ceilalti sateliti nu am observat diferente intre ele, poate doar daca il tineam mai mult la antena.
    Triax TDA110, LNB Inverto black ultra 0,2dB, H-H Optibox DM 3800S, NEO-095 & Conrad rotor, Octagon SF8008, 90E-30W!

Standard RSP member cristianio's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

pentru acele frecvente nu am notat.antena nu a fost miscata din loc ci doar montaj LNB si reglaj fin in suportul LNB-ului.
    interesant este ca are capul de captare a undelor (ghidul) similar cu cel de la invacom, adica mare.
    vreau sa mentionez ca rezultatele la GS sunt similare la acest model, la mai multe LNB-uri.
    Pe vreme rea iti voi spune eu cat scade Inverto, dar doar pe 1w.La GS in medie scadea cu 2 db la o ploaie normala.La torentiala mai stiu exact parca 5 db, spre limita de receptie. Sigur erau pentru putin timp si momente fara semnal.
    Un alt LNB care am in vedere sa il mai testez, desi am observat calitati bune este cel din kitul dolce, nu stiu exact firma. Este un dual.
    titanium mia trecut pe mana dar era ceva piratat, doar cu numele, cu rezultate similare LNB-urilor obisnuite.
    pe frecventele enumerate de tine iti pot da valorile acum cu inverto ub:
    11747............13db,
    12718.............10,5 db.
    antena triax td110 pe
    16 E +19 E

Mentioned
    1 Post(s)

Respecte!
    Ieri mi-am cumparat un nou LNB.E vorba de:
    http://www.inverto.tv/products/produ...ection=1&id=57
    L-am montat asa la repezeala ca ploua si nu am avut chef si timp sa fac reglari mai amanuntite.
    La prima impresie imbunatatirea fata de LNB-ul care l-am avut,un Daxis Twin(model cum e disponibil la Dolce Tv)nu e asa de mare.Insa ea este.Sau asa mi se pare mie.Oricum am sa ma apuc de reglat mai bine cum o sa ma lase vremea.
    Acum mai am o dilema,tot studiind ofertele de antene nu pot sa ma hotaresc,ce sa fie noua antena pe care vreau sa o cumpar.Asa cum am mai spus,am sa ma pun sa-mi fac o mica plantatie de antene.
    O sa incep cu achizitia a vreo 1,2 antene de firme mai cunoscute,restul vor fi no name,pana cand o sa am bani sa le inlocuiesc.
    Acum dilema pe care o am e,ce sa cumpar intre Gilbertini si Triax,undeva la 1.2m,otel sau aluminiu?
    Avand in vedere ca as dori mai multe antene as opta ptr Triax 1.2m din otel datorita pretului mai scazut,cu pretul la o antena din aluminiu,cumpar doua din otel.
    Acum ptr cei care cunosc cu adevarat performantele celor doua antene rog sa-si spuna parerile.
    Hotararea ar fi intre cele doua firme de antene insa pot fi binevenite si alte pareri.
    Va multumesc,anticipat.
    Bafta!
    Respect!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

@shadowman

Ce sateliti doresti sa receptionezi?

TRIAX TDA110 este o antena buna , am avut aceasta antena o vreme buna.Nu am inteles eGZact ,vrei sa pui antene fixe sau iti trebuie si antena mobila?

Am testat offsetul Opticum de 125cm acum aproape 2 ani pe motor H-H in paralel cu un TRIAX TDA 110 care aveam si cu OPTICUMUL am scos rezultate mult mai bune.Am folosit aceeasi lnb si receptor.Asta sa-ti faci o idee...

O antena best-buy este insa offsetul Opticum de 100 cm la 100RON http://www.satmultimedia.ro/Antene/O...TRX-STEEL.html !Am avut ocazia sa testez aceasta antena , in timpul unei instalari, lua tot de pe 28,5E si 28,2E (fara astra 2d bineinteles) , ia tot 1w stabil aici in MM.Poti pune pe el 2, 3 lnb-uri fara probleme.E o prostie sa dai banii pe antene noname , care dupa 2 ani ruginesc laik hell

Cu 6 sau 8 antene de acest tip poti acoperii toti satelitii centrali , mai ales daca faci si multifeed .Probleme de receptie a semnalului de pe satelitii centrali (28E-4W) nu ai la Oradia deci poti sa te apuci de lucru!

Standard RSP member Florynsv's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Salut! Daca vrei sa folosesti antena pe un H-H, iti recomand asta http://www.satmultimedia.ro/Antene/E...-AL-WHITE.html> Nu o am, dar am inteles de la cei care o detin ca e mult mai buna decat Triax TDA110! Urmatoarea mea antena asta va fi!
    Triax TDA110, LNB Inverto black ultra 0,2dB, H-H Optibox DM 3800S, NEO-095 & Conrad rotor, Octagon SF8008, 90E-30W!

Mentioned
    1 Post(s)

Respecte!
    Azi am avut putin timp sa mai umblu la reglajele noului meu LNB.
    Daca ieri,montat la repezeala nu am observat prea mari imbunatatiri,azi revin cu noua mea impresie,dupa o mai buna reglare.
    Deci antena e un offset de 1.2 m,otel.no name,cu mici pete de vopsea sarita.(urmeaza curand o restaurare).
    Asa...sa revenim la LNB.
    Fata de Daxis-ul meu si Sharp-ul meu,care le-am avut montate pe aceasi antena,imbunatatirile sunt semnificative.E o diferenta de aproximativ 20-22% in plus,fata de semnalul receptionat cu cele 2 LNB-uri dinainte de noul LNB.
    Sunt unele programe"descoperite"de noul LNB,programe pe care fostele LNB-uri nu le miroseau.
    Fata de primele LNB-uri am constatat o stabilitate mult mai mare,cele dinaintea lui aveau oscilatii mari de semnal.Undeva intre 7-9% fata de cel de acum 1-2%.
    Avand in vedere suprafata mai mare de prindere,ma refer la "gatul"LNB-ului,in suprortul antenei,se poate face o reglare pe directia inainte-inapoi mult mai mare fata de LNB-urile dinainte.
    La LNB-urile anterioare,nu puteam sa le mut mai spre antena datorita faptului ca ajungeam la capatul suportului.Cei cativa 3,4 mm in plus folositi de mine spre a apropia LNB-ul de antena au facut "minuni"Cel putin in cazul meu.
    In mare acestea sunt observatiile mele la noul LNB Inverto Black Ultra.
    Probabil atunci cand voi inlocui si antena cu una mai de calitate se vor mai inbunatati parametri de receptie.
    Ce ne ma nemultumeste e calitatea monturii H-H SRT 2100 pe care o am.Se misca"trompa"pe care e prinsa antena.Poate aveti idee cum sa o fac sa nu mai aiba acel joc.Precizez ca jocul nu este din rotile dintate din mecanism,ci din axul pe care e montata tija pe care vine antena.Probabil e prea subtire axul fata de orificiul suportului.
    Ma gandeam sa ii pun o pana insa nu stiu daca nu se va crapa,suportul daca se forteaza putin la montarea lui.Oricum ar necesita o platbanda subtire,atat in latime cat si in grosime.
    Mai specific ca antena e montata provizoriu,la aproximativ 2 m de sol,iar deschiderea spre orizont nu e asa de buna,datorita unor constructii si unor pomi aflati in apropierea locului montarii.
    La noua locatie se lucreaza inca.
    Cam asta e in mare comparatia.
    Daca la alegerea antenei inca ma mai gandesc,in cea de alegere a LNB-ului Inverto nu am niciun regret,daca pot sa zic asa.
    Personal eu il recomand cu incredere.
    Bafta!
    Respect!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Code:
    E o diferenta de aproximativ 20-22% in plus,fata de semnalul receptionat  cu cele 2 LNB-uri dinainte de noul LNB.
    Sunt unele programe"descoperite"de noul LNB,programe pe care fostele  LNB-uri nu le miroseau.
    Scrii (savant) fara sa dai eGZemple de tp si sateliti unde ai constatat imbunatatirile astea de "aprox 20-22%".Nici receptorul cu care ai testat nu zici absolut nimika.Asa e grele sa inteleg performanta lnb-ului.

Eu in jumatate de ora , sincere cu relax, eGZorcizez lnb-ul de n-ai mai vazut.
    Incep negresit cu cu 36 E si verific 12303 L sa vad daca simte ceva semnal.Misc de lnb f usor daca ie cazu.Trec intr-o secunda pe 40E sa verific Space tv 11160 V 3333 si cele 2 tp criminale in mpeg-4..daca reusesc si am semnal pe Space TV merg mai la est si in 5 secunde sunt pe 60 E unde ma uit daca intra alte 2 tp criminale tot cu mpeg-4 si daca intra macar 1 sar pe 62E pt iriburi mai eGZact 11555V unde sucesc caci ie cazu.Am sucit acolo mai multe lnb-uri , sincere si fara rost ca nu intra nimica.Cu Laser Gold intra bine.Asa pot face si un reglaj exact iar receptia satelitilor centrali devine o banalitate! Ie banal de simplu cu satelitii centrali, am mai zis si repet, totusi aici poti verifica stabilitatea semnalului pe timp de ploaie si asta mai ales pe 28E.Edjul la Inverto ie acela cu amplificare la 72dB , modelu offset zic,iar ce ai tu e cel cu 55dB...

Mai specific ca antena e montata provizoriu,la aproximativ 2 m de sol,iar deschiderea spre orizont nu e asa de buna,datorita unor constructii si unor pomi aflati in apropierea locului montarii.

Foarte trist .Trebe sa muti antena intr-un loc mai inalt sa ai vizibilitate buna.Vizibilitatea buna e lucru pe jumatate facut la montarea oricarei antene

Ma gandeam sa ii pun o pana insa nu stiu daca nu se va crapa,suportul daca se forteaza putin la montarea lui.Oricum ar necesita o platbanda subtire,atat in latime cat si in grosime.

Nici vorba de asa ceva!Incearca sa stranji surubu de acolo cu cheia negativa

Mentioned
    1 Post(s)

Respecte!
    @doktorofsat
    Mda...asa e...nu am specificat ce fel de receiver am....
    E vorba de un DM800 HD clona.
    Imbunatatirea semnalului se referea exclusiv la satelitii pe care eu ii aveam in lista.Dela 45E-5W(deocamdata)
    Asa cum am spus nu m-am omorit cu reglajul antenei fiindca e doar provizoriu unde e acum.
    In ceea ce priveste strangerea surucului dela suportul antenei,l-am strans de a iesit apa din el,niciun rezultat.E tot la fel.Adica se misca.
    Referitor la ce spui tu cu reglajele,in mare,acum am dat un scan la 36E pe 12303L SR 27500 FEC 3/4 Nu a sesizat nimic.
    Pe 40E la 11160V SR 3333 imi intra Space Tv Azerbaijan
    Pe 60E nimic(dar aici nu ma mir,ca nu am deschidere)
    In concluzie,nu am mai incercat nici 62E ca nu avea rost,din cauza vizibilitatii"zero"
    Apoi cele 20-22 procente pe care le-am obtinut,mentionez cu antena mea,se referau la(enumar doar cateva programe):
    Pe 26E-e vorba de:mbc Action 11919 H 3/4 27500,dela 46-52 oscilant cu cele vechi,la 72-74 mai stabil cu cel nou,
    MTV Arabia dela receptie cu freez-uri si mini si macro blocuri am ajuns la 64-65,
    Pe 21.6 E-Al-Rai 11527 V 3/4 2857 dela 41-42,iar uneori nu deschidea,pe timp de ploaie,am ajuns acum la 67-70,
    Pe 19.2 E-iti dau un exemplu banal,stiu nu e relevant,insa fara nicio ajustare a urcatsemnalul pe 10920 H 5/6 22000 bebetv dela 80 la 100(spun fara ajustare,deoarece datorita jocului pe care il am la suport,dupa ce ajungea la satelitul dorit,mai faceam un usor reglaj din miscarea fina a pozitionerului)
    Pe 0.8 W-la 12643 3/4 27500 La DDTV unde era cel mai slab semnal la mine,ma rog printre cele mai slabe,dela 50-54 a ajuns la 70-72.
    La fel si pe DG Info,unde aveam semnal slab e acum 76-78.
    Sunt doar cateva exemple,repet.In plus la 0.8 W mi-a mai luat doua canale,pe care nu le-a mirosit niciun LNB din cele doua. E vorba de Gospel Channel si Tinakov TV.Pe 11166 V 7/8 1450 si 11958 V 7/8 28000.
    Repet doktore,antena e reglata asa in proportie de 70-75% si e intr-un loc mai ingramadit,deci iesire la orizont limitata!!!
    Cam astea ar fi in mare completarile la intrebarile tale.
    Mai vorbim...
    Bafta!
    Respect!

Page 5 of 6 FirstFirst 123456 LastLast