Page 2 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 16 to 30 of 79

Thread: Inverto Black Ultra vs Titanium Single LNB TS

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Singura mare diferenta este pretul care la noi momentan pentru cei care nu sunt impatimiti are relevanta....dar pentru noi cei care intradevar vrem calitate pretul este pe locul doi.
    Ce rezulta momentan ca cele doua LNB sunt cu 1% +/- in favoarea INVERTO.... dar oare este un LNB de anduranta care sa faca fata pentru o perioada mai lunga in conditi de caldura..frig si umezeala?

Daca poti sa faci test pe 1W tp nordic de la Canal Digial polarizare verticala:
    11310 V 7/8 24500
    Eu am momentan SNR 80% AGC 80% BER in jur la 7000 LNB alps 3dB(nu este in focar) Antena 1.2 Fe rec DM 500

Sau SIRIUS 5E 12016 V 5/6 27500 SNR 76% AGC 88% BER in jur la 20000(macroblocuri la greu) LNB Alps 3dB Antena 1.2 Fe DM 500

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Talking

eu din cate stiu in sud polaritatea orizontala a spotului T1 de pe Thor5 e mai slaba decat cea verticala, deci acolo ar fi interesant de testat .

Acest lucru am constatat si eu deoarece pt locatia mea cu antena de 80cm e tot asa !Cu cat mergem mai la sud cu atit e mai rau

Acolo pe H ar trebui testat, dar sigur o antena de 110-120cm chiar si de firma e insuficienta pt receptie!

Oricum nici un lnb nu poate inlocui o antena mai mare

Ceea ce trage receptiile in jos e faptul ca multi folosesc sisteme mobile care oricat de bine ar fi reglate nu scot maxim la satelitii problematici.Chiar si pozitia lnb-ului e cruciala , nu strica nici un mecanism de reglare a pozitiei lnb-ului da apare intrebarea : de unde atita bine?!

Standard RSP member pacala68's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

O dispersie sub 4% a parametrului eu zic ca este fenomenala .
    A crescut pipota nationalista-n mine cind am vazut ca si nemtzalaii testeaza ( ni la ei mah , ,,LNB de referinta" testat pe Hotbird p: )

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Code:
    A crescut pipota nationalista-n mine cind am vazut ca si nemtzalaii testeaza
    dar cefalu ce face?

Lasand gluma la o parte uita-te te rog pacala pe flysat in coloana din stanga si vedea numele dx-erilor jermani de prima mana : qwer, serdar22, enosat,Sat-An, Kleinraisting, dx sito , satuloge, deepbleusky si multi altii!Acestia au si o activitate sustinuta pe forumurile jermane dar si internationale

Ma gasesti si pe mine akolo cu rapoarte da caut mai ales la extrema stanga in banda c acolo unde putini pasionati ajung cu antenele.Am si cateva rapoarte in banda Ku totusi

O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Am mutat pozele in topicul de prezentare.

@doktorofsat, poate colaboram. Am posibilitatea sa fac teste pe o antena mash de 4.9 m. Il rugazem candva pe rz+ sa-mi dea niste frecvente pe care sa testez ce poate antena.

Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by doktorofsat View Post
    ....dar cefalu ce face?
    la mine e la locul lui si functioneaza p:
    testul << reviewed and awarded >> cum se lauda Inverto este amatoristic , orice instalator dotat de DTH cu un aparat de masura poate testa la fel .

wambertos
    Guest

Testul tradus de mine nu e facut de firma Inverto pt. simplul motiv ca nu da nimeni 2 bani pe asa ceva.
    Testul e facut de de redactia revistei "Digital Fernsehen".
    Faptul ca ei au ales sa testeze pe Hotbird spune multe si despre ei si despre noi. Nici nu vad care e problema.
    In timp ce noi ne chinuim sa receptionam satelitul "nostru"(Thor/Intelsat), ei pun un nemtzalau beat cu o antena de 30cm in mina si tot receptioneaza DTH-ul lor(pe aAstra 19°).
    Este vorba de un test intre 2 LNB-uri si nu conteaza pe care satelit e facut.
    Chiar noi romanii ne-am gasit sa ne legam de nemtzalai in ceea ce priveste tehnica!!

Pacala fiind clona cui?

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

S-a spus mai sus a cui clona e,il stii,doar ca i s-a pus lui pata sa faca varza un topic doar asa,ca se plictiseste.
    Teste la nivel de amator putem sa facem si noi si nemtii de la niste reviste,etc. nu vad care e problema,doar ca a venit toamna,e frig si oamenii se mai plictisesc,trebuie sa contrazica si ei pe internet pe cineva.Nu conteaza ce.
    Poate incep sa fac putin curat,parca am mai spus de 50 de ori ca nu se accepta mistouri si offtopic in sectiunile tehnice.Vad ca degeaba.
    :

Mentioned
    0 Post(s)

siteul acesta este al lui Inverto care se lauda cu un review si award http://www.inverto.tv/about_us/?p=1&id=27&cat=33
    eu ca rumun intru pe siteul producatorului si vad ca ce vreu sa cumpar eu este awardat de prestigiaosa revista nemtzaleasca tembeliziunea cu degete , care-l considera produs de referinta .si platesc dublu , asteptindu-ma sa faca minuni fata de LNB dat de digi .

Conteaza satelitul , banda de 2x2050MHz acoperita in cca 100 puncte nestandard de test mi se pare cam putin , daca rateaza vre-o groapa de semnal ??
    Daca rata de reptabilitate a performantelor intr-o marje de 5% este 50% de la un lot la altul ??

Franco-argeseni au incercat o ghidusie asemanatoare cu primul Euro_NCAP la logan

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Pune mana si fa.
    :

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Acum 3-4 zile am cumparat Inverto Black Ultra pentru ca lnb-ul meu are vreo 5 ani si necesita inlocuire datorita semnalului slab.L-am montat,totul ok si semnalul a crescut pe dm800 intre 2-10% in functie de satelit sau transponder insa in ultimele 2 zile mai calduroase au aparut problemele la el si anume :semnalul si calitatea semnalului se duc la zero si nu isi mai revine decit cand este scos cablul din el cateva zeci de minute si se raceste .Receiverul este DM 800 si mentionez ca daca pun lnb-ul vechi imediat este semnal si totul este ok.Probabil acum o sa optez pentru un titanium pentru ies mai ieftin decit transportul dus-intors pina la cluj pentru inlocuirea pe garantie.
    Sfaturi?
    Multumec

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Ma vad nevoit sa postez din nou.A murit definitiv lnb-ul.
    Intrebare pentru detinatorii de Inverto Black Ultra :toate sunt made in china?

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Am două modele de Inverto Black Ultra , unul simplu si altul twin.
    Ambele se descurcă foarte bine , nu am avut nici o problemă cu ele.

Poate ai avut ghinion ...

.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default diferente de semnal?

exista diferente de semnal intre twin si cel simplu?

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Practic , nu am sesizat nici o diferenţă. Poate o fi , dar e prea mică să-mi dau seama.

.

Page 2 of 6 FirstFirst 123456 LastLast