A fost inainte analogic pe acel canal si au trecut cu el in digital?
:
Analogic este in continuare PRO TV canal 31.
Sport.ro nu a fost niciodata pe analogic, HD nici atat... deci prima transmisiune a Sport.ro in terestru este asta HD pe canalul 30 DVB-T.
cred ca cei de la mediapro fac teste sa emita doar in Hd in perioada urmatoare
pe cablu rcs din sibiu a aparut ceva ciudat pentru scurt timp o sigla HD la mijlocul ecranului pe toate canalele de la ei PRO Cinema, pro tv... etc
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Am facut si eu azi un scan cautand Sport.ro HD si acum nu imi mai apare in grila nici macar ProTV HD. Vad in continuare TVR HD si canalele SD. Inainte tunnerul receptiona vreo 7 canale care emiteau blank si au disparut si ele o data cu ProTv HD. Au intrerupt transmisia? Sau are televizorul meu o problema?
Razvan
Transmisia PRO de pe canal 30 este sub limita receptiei , dimineata de la ora 08.00...inca se mai fac probe pe acest canal.
Acum la ora 15.06 semnal 100% cu DVBviewer ( zona Pantelimon ) :
- ProTV HD : 1920 x 1088 , 25fps , 48khz , 256kbps , 11.4 Mbit - Reclame
- Sport.ro HD : 1920 x 1088 , 25fps , 48khz , 256kbps , 11.1 Mbit - Tenis
Receptie foarte buna in zona de NE.....![]()
Acum merge si la mine f bine in zona Unirii. Acum asteptam si programele HD.![]()
Lansare oficiala 15 noiembrie 2009 asa spun reclamele dupa PRO TV si SPORT.RO.
Poate in viitor se vor gindi sa faca ceva si pentru cei din afara Bucurestiului.
Bun, eu spun ca acest canal este binevenit mai ales ca este fta si mai ales ca este al 3-lea canal HD din ro, urat e ca nu au si persoanele din restul tarii acces la el, dar poate cine stie cand o sa avem upc direct in ro atunci o sa avem si pe sat. protv, sport.ro in HD... astept cu nerabdare a1 si a3 mai ales a3 sa vedem si noi i.g.p. HD![]()
When war is in your blood . . .