Emu-urile merg fara probleme,inregistrarea cam la fel,vizionarea programelor in IE mai face probleme iar daca vrei sa inregistrezi si in acelasi timp sa butonezi receptorul iti recomand un DM8000,pe 500 nu cred ca poti inregistra nici macar de pe acelasi TP.
E clar ca ai probleme de configurare,despre vizionarea programelor in IE trebuie sa reinstalezi VLC pe PC si bifeaza toate optiunile la instalare.Daca nu merge arunca PC-ul pe geam,receptorul nu are nimic.Cel mult daca iti merge cu macroblocuri atunci poti da vina pe receptor care face aceste probleme.Cu alte receptoare de la Dream merge mult mai bine.
Ngrab ai aici http://sateliti.info/showthread.php?t=7861 .
Imaginea nu prea tine de aceste lucruri,cu toate ca am avut placuta surpriza sa imi mearga mai bine un DM500 cu SifTeam la streaming in retea decat cu Gemini.Deci pentru streaming si inregistrare e posibil sa vezi unele diferente de la o imagine la alta.Legat de emu nu are nici o legatura cu imaginea,merg toate aproape perfect,mgcamd merge ca uns.
Daca nu te descurci il vinzi si treci la Echo sau Opticum,mai tarziu poate vei intelege diferenta.![]()

Cel mult daca iti merge cu macroblocuri atunci poti da vina pe receptor care face aceste probleme.Cu alte receptoare de la Dream merge mult mai bine.
Reply With Quote