Ce nu ne place la SOLERON sau la clonele DREAM 500 . Abia astept raspunsurile pe tema asta![]()
Ce nu ne place la SOLERON sau la clonele DREAM 500 . Abia astept raspunsurile pe tema asta![]()
maximuss, eu am un solleron de jumate de an, timp in care nu a fost scos din priza si am scos untul din el, merge perfect, cred insa ca trebuie sa ai cateva mici cunostinte pentru a nu avea probleme. peste 6 luni am sa scriu mai multe despre el in ce stare se afla, sau daca va pica intre timp, oricum mai are un an jumate garantie asa ca...
Salut!La soleron se pot introduce cheile prin rs232?De o saptamina ma chinui sa il conectez prin retea si nu reusesc.In situatia asta ce pot face?
SS2,Soleron
Cum asa?Oi fi eu novice, dar asta am facut-o deja... Cred ca aici te pot ajuta eu... Deh si eu am alte probleme. Sper sa ma ajute cineva mai invatat...
Postul e cam vechi... Ti-ai rezolvat problema? Apropos, ce dresa de MAC are Soleronul tau? Ma intereseaza primele 4 si ultimle 2 cifre hexa. Sper ca banuiala mea sa ne se confirme... La mine e ceva de genul:
00-09-xx-xx-xx-46
Rog sa confirme/infirme posesorii de Soleron daca au ceva asemanator...
Last edited by bibisor200; 11-09-07 at 20:34.
Salut!SA zicem ca am rausit sa mai fac un pas-am reusit sa il conectez la retea.Manual.Prin DHCP nu mi-a mers.A doua problema a fost softul cu Gemini_400 nu reuseam sa copiez nici un fisier,l-am dezinstalat si am bagat Nabilo500-V08-MAXVAR_Gbox2.25Mgcamd1.24 care are deja copiate in el cheile si emu.Dupa multe tentative i-am actualizat si cheile(prin retea) prin rs 232 nu stiu cum se face daca s-ar putea ar fi mai simplu cel putin in cazul meu.
SS2,Soleron
am fost in trecere pe la mondoplast prin timisoara si am vazut soleronu' am intrebat cat costa si doamna de acolo a zis ca 90 euro + tv deci vreo 350 ron. ori o fi gresit, ori au ceva ... merita sa il iau? pretu e super daca o fi adevarat ....
?? DCC ; telnet ; ifconfig =>00-09-xx-xx-21-46
Daca nu pui in acelasi lan 2 nu cred ca este problema .Cica Inetbox300 au adrese diferite .
@stailus , cind s-a mai discutat despre clone pe aici , s-a gasit un producator chinez cu pretul sub 80 $ ( banuiesc ca exwork ) , deci pretul de 110 eur este cel just .
Al meu are aceeasi adresa 00-09-xx-xx-21-46.Tuner Alps-S?Si o intrebare poate stie cineva:Ca sa vad Digi ce cam si ce key trebuie sa introduc ca mie nu imi merge cu niciuna,am incercat multe variante mgcamd-1.24 si cu chei gasite azi dar nu vrea sa mearga![]()
SS2,Soleron