Results 1 to 15 of 172

Thread: Soleron

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Default Re: SOLERON clona a dreambox-ului?

Intradevar ceea ce spui tu este adevarat dar asa este cand nu cercetezi in detaliu ceea ce cumperi.Nu mi fac probleme pt bani ,cum se spune noi facem bani nu ei pe noi.

Standard RSP member maximuss's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Ce nu ne place la SOLERON sau la clonele DREAM 500 . Abia astept raspunsurile pe tema asta

O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by maximuss View Post
    Ce nu ne place la SOLERON sau la clonele DREAM 500 . Abia astept raspunsurile pe tema asta
    maximuss, eu am un solleron de jumate de an, timp in care nu a fost scos din priza si am scos untul din el, merge perfect, cred insa ca trebuie sa ai cateva mici cunostinte pentru a nu avea probleme. peste 6 luni am sa scriu mai multe despre el in ce stare se afla, sau daca va pica intre timp, oricum mai are un an jumate garantie asa ca...

Old Member mondo's Avatar
    Mentioned
    43 Post(s)

Quote Originally Posted by snow View Post
    maximuss, eu am un solleron de jumate de an, timp in care nu a fost scos din priza si am scos untul din el, merge perfect, cred insa ca trebuie sa ai cateva mici cunostinte pentru a nu avea probleme. peste 6 luni am sa scriu mai multe despre el in ce stare se afla, sau daca va pica intre timp, oricum mai are un an jumate garantie asa ca...
    Confirm si eu.Am unu de 4 luni si merge de rupe 24/24.7/7

Standard RSP member superzeama's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Salut!La soleron se pot introduce cheile prin rs232?De o saptamina ma chinui sa il conectez prin retea si nu reusesc.In situatia asta ce pot face?
    SS2,Soleron

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by superzeama View Post
    Salut!La soleron se pot introduce cheile prin rs232?De o saptamina ma chinui sa il conectez prin retea si nu reusesc.In situatia asta ce pot face?
    Cum asa? Oi fi eu novice, dar asta am facut-o deja... Cred ca aici te pot ajuta eu... Deh si eu am alte probleme. Sper sa ma ajute cineva mai invatat...

Postul e cam vechi... Ti-ai rezolvat problema? Apropos, ce dresa de MAC are Soleronul tau? Ma intereseaza primele 4 si ultimle 2 cifre hexa. Sper ca banuiala mea sa ne se confirme... La mine e ceva de genul:
    00-09-xx-xx-xx-46

Rog sa confirme/infirme posesorii de Soleron daca au ceva asemanator...
    Last edited by bibisor200; 11-09-07 at 20:34.

Standard RSP member superzeama's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Salut!SA zicem ca am rausit sa mai fac un pas-am reusit sa il conectez la retea.Manual.Prin DHCP nu mi-a mers.A doua problema a fost softul cu Gemini_400 nu reuseam sa copiez nici un fisier,l-am dezinstalat si am bagat Nabilo500-V08-MAXVAR_Gbox2.25Mgcamd1.24 care are deja copiate in el cheile si emu.Dupa multe tentative i-am actualizat si cheile(prin retea) prin rs 232 nu stiu cum se face daca s-ar putea ar fi mai simplu cel putin in cazul meu.
    SS2,Soleron

Standard RSP member pacala68's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by bibisor200 View Post
    Apropos, ce dresa de MAC are Soleronul tau? Ma intereseaza primele 4 si ultimle 2 cifre hexa. Sper ca banuiala mea sa ne se confirme... La mine e ceva de genul:
    00-09-xx-xx-xx-46

Rog sa confirme/infirme posesorii de Soleron daca au ceva asemanator...
    ?? DCC ; telnet ; ifconfig =>00-09-xx-xx-21-46
    Daca nu pui in acelasi lan 2 nu cred ca este problema .Cica Inetbox300 au adrese diferite .
    @stailus , cind s-a mai discutat despre clone pe aici , s-a gasit un producator chinez cu pretul sub 80 $ ( banuiesc ca exwork ) , deci pretul de 110 eur este cel just .