Am scris si in celalalt topic: bk si rsa sunt in receptor.Asteptam lamuriri,nu de genul "stiu eu ce stiu" ca nu prea e suficient.Posibil sa nu mai primim nici o veste.Niciodata.![]()
@vladtimmy
Man, crezi ca e asa, dar de ce la activare se cere seria receptorului ?
Exista mai multe variabile care concura la crearea bk: serie plastic, zip code, fus orar, serie receptor, etc.
Ce stii tu cu 255 este faptul ca un emm se transmite pt un grup de carduri care incep cu o anumita serie, chiar daca ai seria de inceput nu e garantat sa mearga.
Anyway, a face publica seria plasticului nu este o idee buna.
P.S
Corecteaza-ma unde gresesc
Am scris si in celalalt topic: bk si rsa sunt in receptor.Asteptam lamuriri,nu de genul "stiu eu ce stiu" ca nu prea e suficient.Posibil sa nu mai primim nici o veste.Niciodata.![]()
:
tot urmaresc topicul asta si nu vad nici un rezultat, nu mai clar avem un rezultat functional si dovedit si daca tot suntem la capitolul asta un tutorial?
sau daca exista cu adevarat o metoda este strict secret?
eu ma mir cred ca nu scriu romaneste cu tot respectu mai repet aveti o lista in hex fiecare cine are card albastru sau alb ACTIV trasforma primele 8 cifre in hex si daca corespunde cu o serie din lista anunta simplu eu nu imi bat joc de nimeni acest lucru fac de mult dar acum spre sfarsit se poate da toate detalile . sper ca sa inteles eu mai am ceva serii am sa le trec aici
si sper ca o seria sa se potrivesca si sa pot ajuta pe cineva .
Deci Xk si R$A sunt legate de APARAT si nu de CARD. Daca schimbi aparatu din motive tehnice itzi schimba ei din satelit cele 2 in card, in consecintza nu exista o legatura exacta intre serie si ele.
Poate ca accidental a fost posibila sau imi scapa mie ceva.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Variante ar fi cam doua,pe prima nu o pomenesc iar a doua ar fi emm-uri salvata si apoi decriptate?Cautam sa vedem ce gasim.Ia vedeti contractele vechi,dinainte sa schimbati cardurile.![]()
:
Pot testa:
1CDA17xx
1CDA5Cxx
1CDA3Fxx
1CDABFxx
1CDB41xx
daca cumva le ai.Nu le gasesc in lista de sus,vezi in ce mai ai.
:
04840496XXXX
la cardul acesta se poate face ceva?
a obtinut cineva ceva de la timmy sau discutam degeaba?
el ne-a aruncat momeala si oi ciuguluim ?
daca nu eu zic sa inchidem aici, pana la primele rezultate concrete
Päi de ce sa inchidem george 1980
Cum mai afläm daca merge tu asa faci iti inchizi masina si arunci cheile in canal ?
Rabdare
pai de fix o luna, asteptam
CE ???
pai cine te pune sa astepti? pune mana si fa tu.
apropo de asteptat o luna...omul a postat acum 2 zile. si vad ca si tu iesti pe aici de 3...
da scuze acum vad
08.11.2009
"e greu de prelucrat materia cenusie"
mea culpa
asteptam ca si asa nu avem ce face ....
am nevoie de ajutoru vostru sa va demonstrez cine are dump de jiji (eurocartoies) rog sa colaboram sa va fac o demonstratie ca nu vorbesc prostii. multumesc
Ai 1CDF30XX in liste sa pot testa si eu?