Sal,cine ma poate lamuri si pe mine,am primit ieri o cartela digi pe o parte albastra si pe o parte alb cu galben intrebarea e ce fel de cartela e si daca merge in dream.o duminica placuta va doresc
secretul consta in dezlipirea pinilor care tre legati pe jtag la procesor de pe placa.tocmai asta inpiedica aflarea bk si rsa.
asta se face cu un meserias electronist care are statie de lipit.
aceasta operatie garanteaza 100% aflarea bk si rsa.
Sal,cine ma poate lamuri si pe mine,am primit ieri o cartela digi pe o parte albastra si pe o parte alb cu galben intrebarea e ce fel de cartela e si daca merge in dream.o duminica placuta va doresc
salut,ci ne poate sa-mi confirme daca pentru rsa si bk cardul trebuie sa fie activ s-au nu , si daca receptorul trebuie sa fie imperecheat cu acel card .Multumesc!!.
@timisorean cartela primita este N_3 si merge in dream daca ai codul de imperechere (rsa&bk).
@octav daca ai rsa si bk poti imperechea cardul cu orice receptor compatibil, daca nu este activ cardul nu poti decoda cu el nimic, chiar daca il poti pune in alt receptor _ altul decat cel luat de la DHT.
Multumesc dMD , scuze pentru ca nu am fost mai explicit,ma refer strict in momentul extragerii codului de imperechere cu jtagul daca cardul trebuie sa fie activ, si daca receptorul trebuie sa apartina cardului respectiv cu care a fost imperecheat, pot face extragerea cu un alt hss ... care nu este imperecheat?.
Bk si rsa e in receptor,deci da.
Dupa imperechere ajung si in card.
:
Doresc ajutor pentru aflare BK si RSA,aparat Hyundai HSS-1160NA,cartela galben-albastru.
pai tot azi a postat cineva ca face exact ce doresti tu , dar se pare ca nu vreti sa fiti putin atenti
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
RSP nu accepta anunturi de extragere bk & r*a free sau cu charge!
Va aflati in fata unei ilegalitati penale!
Am un receptor de la d**i HSS-1160NA + card N3 albastru cu galben . Ma poate ajuta cineva sa marit cardu cu DM500S ? Am inteles ca e foarte greu .. dar macar un tutorial ceva sau in mare ce ar trebui facut .. Si in engleza nu conteaza . Raman dator![]()
Am vrut sa te sfatuiesc unde gasesti ce ai nevoie,dar surprinzator tutorialul a disparut de pe dvb-upload!Deci cineva acolo sus munceste.
Umpleti fratilor upload-urile,dar nu cele romanesti.
---------- Post added at 11:28 ---------- Previous post was at 11:07 ----------
PS:Nici macar nu il am pe pc ca te ajutam in privat.![]()
:
urcat aici ceva pt documentatie http://www.easy-share.com/1910224122...DIGITV_new.zip
DM800HD,2XDM500,TRIAX 11O fer,H-H DM2800,un ceaun de focus
Multumesc RSP,si cit mai multe discutii
Multumesc frumos . O sa incerc maine . Tineti-mi pumnii !![]()
Last edited by horatyu; 15-05-10 at 00:50. Reason: regula 12